Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי פוקוס 2003. לפני כ ארבעה ימים שטפתי את האוטו עם צינור . אחרי השטיפה הבחנתי באדים בלוח שעונים מבפנים, האדים לא נעלמו עד עכשיו

השאלה היא היתכן ונכנסו מים ואם כן אז זה אומר שכל גשם יעשה לי אדים ?

ואיך לאזעזל אני מנגב את האדים האלה ,אני יכול לפרק רק את החלק של לוח שעונים ולהוציא את הפלסטיק של הזכוכית?

אודה לתשובה.

פורסם

ברור שייתכן, אחרת מהיכן הגיעו אדים לתוך האוטו? לא ממש היה גשם בזמן האחרון. בדוק אטימות הרכב למים (ע"י צינור כמו שעשית או במנהרת שטיפה), אם יש לך חדירת מים לאוטו , כשיגיע החורף הגשום אתה תאכל סרטים (יהיה לך המון בלאגן :wink:).

שים דגש על איטום הדלתות וחיבורי הגומיות של השמשות. ייתכן ובמקום מסויים נוצרה חלודה וחורים בפח המאפשרים חדירת מים. בדוק תעלות ניקו שלי האוטו ודאג לנקותם מאבק/בוץ עלים - את זה תמיד רצוי לעשות לקראת החורף.

בנוגע ללוח שעונים: (כמטע) כל דבר שהורכב ניתן לפרק בחזרה, השאלה איך. יש לוחות שעונים שקל לפרקם ויש כאלו שיתפרקו רק ע"י שבירת חלקים/פלסטיקים שונים. אם אין לך נסיון בלוח הספציפי שלך חכה לתגובת מישהו שניסה זאת, או בדוק טוב טוב אם ניתן לפרק את שלך בקלות (ע"י חקירה ובחינה טובה של הלוח- לא ישר לתקוף עם מברג ולקוות לטוב).

בהצלחה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שלום.

פירוק הלוח בפוקוס שלך אינו מסובך כל-כך.

הייתי ממליץ לחכות יומיים שלושה כשהרכב עומד בשמש, אולי האדים יצאו.

אם לא, על אף שהפירוק לא מסובך, כדאי לגשת למכשירן רכב (מי שעוסק במחוונים) וקרוב אליך, כי כל דבר צריך לדעת כיצד לעשות.

פורסם

האם במסגרת השטיפה, ניקית גם את הרכב מבפנים ?

- ייתכן והעברת סמרטוט על הלוח שעונים עם חומר "תוקף" שגרם ללוח להיראות עם אדים.

אם כן, קרא הודעות שלי בפורום מהשבוע האחרון...

תחזור לדווח, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לוח השעונים אינו אטום למים מכוון שאינו נמצא במקום חשוף ללחות או רטיבות. יש בקיר האש שלך חוסר בידוד או אטימה, שסביר להניח שנגרמה עקב העברת חווט של אזעקה או משהו דומה. מים חדרו מאחורי הדשבורד וגרמו לאדים על זגוגית לוח השעונים.

לדעתי יעבור זמן רב עד לאידוי המים ולכן יהיה צורך בפירוק הזגוגית לניקוי.

ממליץ לפרק את הלוח שעונים מהמקום בכל מקרה ולבדוק האם יש מחברי חשמל רטובים או בידוד רטוב ולייבש אותם בהזדמנות זו אחרת יתחיל סירחון ברכב או בעיות חשמל שונות.

• תוכן חדש...