Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סדק בשמשה הקידמית

יש לי ביטוח שמשות

האוטו ככה לא עובר טסט

אם אני הולך להחליף את השמשה האם אני צריך לשלם השתתפות עצמית

פורסם

אז מה השאלה? אם אתה משלם השתתפות עצמית? תלוי בביטוח. יש ביטוחים שכן, ויש שלא.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

במקום שאתה תקרא את פוליסת הביטוח שלך ותענה לעצמך, אולי כדאי שתסרוק אותה ותעלה אותה לכאן, ואז אנחנו נקרא במקומך ונענה לך.

ואם אתה לא מוצא את הפוליסה שלך, תן לנו את הטלפון של סוכן הביטוח שלך, אנחנו נשאל אותו אחרי החג ונחזיר לך תשובה.

כנראה שזאת הדרך הנבונה לקבל תשובה ופתרון מהירים יותר.

מועדים לשמחה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בביטוח שהיה לרכב שלי, הכיסוי על השמשות היה נפרד. הוא נכלל אצלי ביחד עם הרכב החלופי וגרירה. במידה ויש לך את זה, אין שום בעיה להחליף.

אצלי שפצו את הבניין ונפלה לי אבן על השמשה שגרמה לי סדק. התקשרתי לביטוח והם הפנו אותי לזגג. לא שילמתי כלום.

פורסם

אם שפצו את הבניין וסדקו לך את השמשה אתה יכול לדרוש תשלום על כך מהחברה המשפצת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עקרונית כן. לצערי לא היתה לי שום הוכחה חותכת לזה שהם גרמו לזה. וגם אם כן, כל הנראה היה בטח צורך להגיע עם העניין לבית משפט. אחרי שיחה עם הסוכן ביטוח הגעתי למסקנה שעדיף להחליף וזהו.

המקרה לא נחשב בתור תאונה או משהו כזה ולא מייקר את מחיר הביטוח.

פורסם

לפי דעתי, אתה משלם לזגג של הביטוח את הכסף על התיקון, ואח"כ מקבל את הכסף מהביטוח.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני אומר את זה מנסיון.

באתי, השארתי את הרכב לכמה שעות. חזרתי, לקחתי את המפתחות ונפרדתי מהזגג לשלום.

פורסם
אני אומר את זה מנסיון.

באתי, השארתי את הרכב לכמה שעות. חזרתי, לקחתי את המפתחות ונפרדתי מהזגג לשלום.

מהניסיון שלך, אבל לא בהכרח כולם קונים את אותם ביטוחים משלימים.

הביטוחים המשלימים האלה כוללים בעיקר גרירה, רכב חליפי, שמשות וכד'. אני באופן קבוע מוותר על רכב חליפי ועל גרירה.

כשהייתי אצל הזגג להחלפת שמשה עקב פריצה, במקרה שלי לא שילמתי, אבל בתור איתי היו כאלה שהיו צריכים לשלם,

שמעתי את הפקידה אומרת לאנשים מסויימים בתור, שההסדר עם חברת הביטוח שלהם כולל שהם משלמים השתתפות עצמית מופחתת לזגג, והם נאלצו לשלם.

כך שלא לכולם יש את אותו כיסוי, ואני מניח שיש כאלה שאולי גם לא קונים ביטוח שמשות בכלל.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מחזק - דברים כמו רכב חלופי, ביטוח שמשות וכיסוי גרירה נחשבים בגדר תוספות לפרמיה הביטוחית והדבר משתנה מפרמיה לפרמיה.

ניתן להגיד שאלו הטבות מסויימות - אני למשל מבוטח בהראל דרך מכרז עובדי משרד הבטחון ומשלם מחיר זעום על ביטוח מקיף כולל גרירה,שמשות ורכב חלופי.

גם בסיאט שהייתה לי כשהייתי צריך להחליף שמשה קדמית (עקב משאית שהעיפה עלי אבן מתוך הארגז כשנסעתי מאחוריה:x) הדבר נעשה ללא תשלום.

כל אחד והביטוח שלו - התקשר לסוכן הביטוח שלך וברר היכן תצטרך לבצע את התיקון והאם תצטרך לשלם השתתפות עצמית.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...