Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברכב של חברה שלי התחילה בעייה של נזילת מים מהמנוע (של הרכב :) ), כאשר כל המים של הרדיאטור משפריצים החוצה והוא מתרוכן לגמרי.(הרכב לא נכבה)...

זה חזר על עצמו שוב יום למחרת לאחר מילוי נוזל הקירור.

כאשר הרכב עומד ועדיין קר אז אין נזילות, הראדיאטור חדש ותקין.

חשבתי שאולי שהלך פאקום ראש מנוע, אך אני לא בטוח.

מישהו מכיר את הבעייה?? וכמה אמור לעלות טיפול \ מוסך מומלץ?

תודה וחג שמח

ערן

פורסם

יש לפנות לבדיקה יסודית של מע' הקירור בלחץ,מכאן -דרך מסך המחשב האבחון עלול להיות מוטעה.

האם בוצע לרכב ניקוז אוויר כנדרש לאחר החלפת הרדיאטור ?

האפשרות הפשוטה ביותר היא ,שפקק המים של הרדיאטור אינו עומד בלחץ כי הוא פשוט לא מתאים ויש להחליפו.

האפשרות הבעייתית ביותר,היא שיש בריחת לחץ למע' הקירור ואז... כנראה שיש בעית ראש מנוע.(בדיקת המע' בלחץ תאשר /תפריך את ההשערה).

האם הרכב מתחמם מעבר לחצי ? (אם כן,הבעיה לא כ"כ פשוטה).

במקרים כמו שלך,מומלץ ללכת מהמקרה הפשוט למסובך ,כבר נתקלתי בפורום הזה בכמה חוכמולוגים שעל התחממות מנוע הורידו ראש מנוע ולא פתרו את הבעיה).

אני הייתי נכנס למכון רדיאטורים,בשלב ראשון מבקש לבדוק את פקק הרדיאטור (יש להם אפשרות לבדוק).

אם הפקק תקין התקלה חמורה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מחייב זה רכב שיחסית קל ונוח להגיע אל אותם החלקים ולבצע את העבודה.

אבל לא כדאי לפתוח ראש אם הבעיה היא בכלל במשהו קטן פשוט חבל כי אם פוצחים אז כבר עושים גם אותו ועם זאת מחליפים גם את הגומיות האוטמות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יתכן ויש נזילת מיים מרדיאטור מנוע, רדיאטור חימום, צנרת מתכת או גומי, בית טרמוסטט, פקק מיים במנוע או מאורר רדיאטור לא פועל או טרמוסטט מנוע תפוס ועוד הרבה סיבות.

האם מד חום המנוע מראה על התחממות הרכב?.

מהיכן בארץ בעלת הרכב?.

בברכה - רפי לין :-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב.. אומנם אחרי הרבה זמן אך רציתי לשתף אתכם..

מסתבר שהחשמלאי שעבד על הרכב חיבר את המאוורר של הרדיאטור הפוך

וזה גרם להתחממות יתרה של המנוע.. :)

תודה לכולם..

פורסם

האם הרכב מתחמם מעבר לחצי ? (אם כן,הבעיה לא כ"כ פשוטה).

אני לא אוהב את התאוריה , שכאשר רכב (במיוחד האונו) עוברת את החצי אז יש בעיה , באונו במאמץ קשה במיוחד (אוטו עמוס, עם מזגן ובעליה) מותר לה להגיע לשתי קווים אחרי החצי . בנסיעה רגוע במישור בלי מאמץ היא אמורה לעמוד קו לפני החצי -חצי.

• תוכן חדש...