Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי לשפר (תאוצה ומהירות מקס') של מאזדה לאנטיס.

המאזדה שלי שנת 2001 ומנוע 1600. לפני חודש החלפתי צמיגים לרחבים יותר עם חתך יותר נמוך וזה שיפר במעט את האחיזה, מה ניתן עכשיו לעשות כדי לשפר את ההאצה של הרכב. כמובן שהרכב אוטומטי, ואני לא מצפה להפוך אותו למטוס פתאום, אך במידת האפשר לשפר אותו....

תודה...

פורסם

לפי הכרותי עם מאזדות היתי ממליץ לך לעבור קודם כל לגיר ידני , וזה בדיוק מה שעשינו למאזדה זהה של חבר בעלת אותו מנוע ZM.

הבעיה המרכזית במנוע ה ZM הוא שאין לו זמינות חלפי אפטרמרקט ולמצוא מוצר "שיפורים" די קשה למנוע הזה , ניסינו לאתר לחברי קאמשאפטים חמים ופשוט לא מצאנו כלום למנוע הזה.

לעומת זאת אם תעבור למנוע FP שזה ה1.8 של הדור הזה שם תגלה שיש כבר המון מוצרים שיעזרו לך להתקדם לעבר המטרה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תקרא את הדיברות למשפרר המתחיל שנימצאות בראש הפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשלב זה אני מעוניין להשאר חוקי... למרות שאם השינוי הוא לא קריטי וניתן להחזיר אותו בקלות יחסית כדי להעביר את האוטו טסט הייתי מעוניין לשמוע על האופציה...

פורסם

להחזיר מנוע ישן לפני טסט זה לא הכי בקלות , ושלא לדבר על ההוצאה הכספית.

אני חושב שאתה יכול לקבל אישור מהמחלקה הטכנית של דלק מוטורס להשתלה חוקית של המנוע היות ויש את הדגם הזה בשלל גרסאות מנועים אז שווה לבדוק את חוקיות ההשתלה.

אתה יכול גם לנסות למצות עד תום את המנוע העכשוי שלך , נגיד להוריד ראש ולגלח ממנו 0.5ממ ע"מ לעלות את יחס הדחיסה , לעשות הרחבת מעברים בראש מנוע ובסעפת היניקה רק השאלה היא האם זה ישתלם לך כספית האם התמורה לכסף שווה את המאמץ.

לסיכום - לדעתי אם אתה ממש קשור לרכב , ולא רוצה למכור ע"מ לקנות את הדגם בעל יותר כ"ס אז שקול את האופציה של השתלת מנוע ואולי על הדרך גיר ידני.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

בחיים דלק-מוטורס לא יתנו לו אישור על השתלת מנוע אחר.

מנוע אחר דורש מכלולים נוספים, בלמים, מתלים שונים (הבולמי זעזועים שונים בין דגמי BJ וגם המוטות מייצבים ומוטות מקשרים) ועוד להתעסק עם חשמל.

דלק מוטורס לעולם לא ירצו להתעסק עם הנושא הזה. וגם בצדק. הכביש מוצף בלנטיסים עם מנועים חזקים יותר אז או שתמכור את שלך ותחפש משהו אחר, או שתשפר את המנוע הקיים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...