Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילת... עיר החיפושיות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה המון המון המון המון חיפושיות

והרבה מהן אספנות...

מוזר לאללה ממש מדהים שהם מחזיקים ככה בלי קירור מים בחום הזה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

החיפושיות האלה נוסעות בתוך אילת,

מרחקים קצרים (מהעיר למעלה לעבודה)

רובן כמעט ולא יוצאות מאילת.

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

צריך רכב ספרטני, חסכוני בדלק וזול למרחקים קצרים, קשה להשיג שם מוסטאנגים, אז הם התפשרו על חיפושית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כאחד שחי באילת ( בקיץ!) ונסע יומיום בטרנספורטר קירור אויר ( שבאמצע גם עשתה את הדרך לחיפה וחזרה פעמיים) אני יכול להבטיח לכם שאתם יכולים להסיר דאגה מלבכם למנועי קירור האויר - בנסיעות קצרות/ ארוכות באילת , שלא לדבר על כך שבגלל היובש הרכבים פשוט לא מחלידים , מה שחוסך המון בעיות גוף שאנחנו רגילים להתמודד איתם במישור החוף...

בלי קשר בנושא אילת- גרתי שם עד לא מזמן במשך כמעט שנה - זה לא נגמר בחיפושיות - העיר גן עדן של רכבי אספנות נוסעים , אני מכיר חלק מהעוסקים במלאכה שם -יש מה לראות( סאאב 2 פעימות, טנדרי אפאצי , מרצדסים וכו'...)

חתימה טובה לכולם!

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

חברים, אכן כמות החיפושיות שם מדהימה...מישהו חשב פעם מדוע? הנה התשובה:

כמה פעמים שמעתם אנשים שעוברת לידם חיפושית אומרים "וואלה עם חיפושה כזו ירדנו אני ורבקה ואמא אבא סבא סבתא וחיים דג הזהב לאילת". ובכן, רבקה ושות' הגיעו כמובן לאילת, אך שם נאלצו לוותר על האושר הכרוך בעליות חזרה גוש דנה, והחליטו להשאיר שם את "פודרה" כאשר מנועה המיילל נשאר יתום ואוורירי.

*פודרה מתנצלת מראש על כל פגיעה בבעל חיפושית, משה או רבינו עקב התיאור הסאטירי שבו השתתפה.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

גם אני חזרתי מאילת לפני כמה ימים, וכמות החיפושיות באמת מרשימה...

את האמת, שפעם היו באילת הרבה באגיז', כשהגעתי לאילת הפעם חיפשתי אותם ולא ממש ראיתי אף אחת... מוזר.

אגב, יש מקום טוב לאכולבו בשר באילת, המקום ניקרא "ברזיל הקטנה", מיסעדה משפחתית חביבה בסיגנון "פאפאגאיו"... הרבה יותר טובה משאר הברירות שיש באילת.

וגם, "גיליתי" בית קפה מעולה, קטן וחביב שניקרא "שוקולה", נימצא ליד המרכז תמיכה של אורנג' וליד הסנטראל פארק (בית מלון זוועתי).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...