Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו שברולט קאוולייר 95'.

המוסכניק ציין שיש בעיה בשני מזרקים (מתוך 4) וצריך להחליף אותם מאחר שהם נוזלים (עלות של 680 למזרק לפני מע"מ ועבודה).

מבקשת המלצות למוסך באיזור חיפה לאבחון ובדיקת אפשרויות.

אשמח לדעת עלויות (מזרק חדש/משומש).

כמו כן, מחיפוש בפורום אני מבינה שנושא ניקוי המזרקים אינו מתאים לשברולט הנ"ל (ראו לגבי "טיפים חשובים" בהודעה להלן)-

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...%D7%9C%D7% 98 - האם נכון?

פורסם

מאיפה הם נוזלים ? יתכן וצריך להחליף רק את הגומיות המחברים אותם למערכת הדלק.

תיבדקו את עניין הנזילה יותר לעומק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מוסך נגה באזוה"ת עיר גנים קרית אתא, מוסך לאמריקאיות בלבד מורשה UMI. פני לחיים בעל המוסך. אפשרות אחרת: קנית החלקים הנדרשים מפירוק ופניה למוסך לצורך הרכבה בלבד.

פורסם

לדעתי המחיר שרפי ציין הוגן ביותר.

החלפתי מזרק (1) כזה לפני כ-4 חודשים ( בב"ש), ומחיר החלק בלבד 680 ש"ח פלוס מע"מ , כל הסיפור עלה לי 958 ש"ח.

לא כדאי לדעתי ללכת על תחליפי/יד שניה. למיטב זכרוני לא קיים תחליפי (לא מצאנו) ולא כדאי לקחת סיכון עם יד שניה.

הרכב הנ"ל מאוד עדין ובררני בהמון נושאים, נושא המזרקים הוא אחד מהם. יש דברים בהם אני לא לוקח סיכון וקונה רק מקורי מהחברה (גם אם אני צריך לייבא בעצמי מחבר בקנדה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ערב רב

מזרקים נוזלים בקוואליר תופעה ידועה דרושה החלפה

המלצה למוסך קיבלתם מ LOW RIDER אני איתו

מוסך נגה הכי אמין באזור, חיים הגון ובעל מקצוע מהטובים שיש

שאו ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

למי שהתעניין, החלפתי את המזרקים במוסך אביב-דרך בר יהודה 17 בנשר. בחור בשם נאג'י היחיד (הייתי בכמה מוסכים...) שבאמת פירק את האוטו בדק לעומק את הבעיה, הראה לי את הנזילות ואז בדק בשבילי את המחירים לחדש ומשומש. נ.ב. הוא נתן לי 3 חודשי אחריות על המזרקים (הוא סימן את אלו שהוא החליף).

• תוכן חדש...