Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל למי שלא יודע יש לנו סאאב ...

אני יודע שלא ממש מתמצאים במכונית זו בפורום ובכל ישראל בכלל ...

הלילה הכבישים ריקים והכל סבבה ואני עשיתי קצת מעשים "מגונים :) "במכונית ....

אבל אחרי כמה התעללויות שמזמן לא ממש עשיתי ...נדהמתי לראות שהטורים אצלי נשראים על 2300 גם אחרי שאני נכנס לניוטרל ...וגם בעמידה!

אני יודע שאם אני לוחץ את המנוע יותר מידיי זה נשאר קצת על 1400 ויורד אם אני לא לוחץ על המנוע יותר...

אבל היום הוא ממש נתקע שם !!

אני מכבה מתניע מחדש אז הטורים רגילים ... קצת ממש קצת לחיצה על המנוע..(בלי להחזיק הילוכים .. אבל כמה קיקים וחריקות צמיגים ..) והטורים חוזרים לעלות!

מישהו יודע מה הסיבה / תקלה או מה שזה לא יהיה ? ואין אני יכול לפתור אותה ...

אני מבקש שהתשובות ( המכניות ) היו עם קצת הסברים קלים .. כי אני לא ממש מתמצא במכנקות רכב .

תודה מראש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם אצלי קרה שהסל"ד קפץ לכ- 2000 בזמן עמידה בסרק, ובחיבור מחשב דיאגנוזה במוסך גילו כי יש צורך בניקוי פנימי של המנוע צעדים.

זה פתר את הבעיה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

מכיוון מנוע הרכב שלך מנוהל מחשב האפשרויות לתקלה זאת רבות.

גש למוסף לבדיקת דיאגנוסטיקה באמצעות ציוד מתאים לרכב שלך, זה יחסוך לך המון זמן וגם כסף בניחושים מיותרים :idea:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
מכיוון מנוע הרכב שלך מנוהל מחשב האפשרויות לתקלה זאת רבות.

גש למוסף לבדיקת דיאגנוסטיקה באמצעות ציוד מתאים לרכב שלך, זה יחסוך לך המון זמן וגם כסף בניחושים מיותרים :idea:

כבר שאלתי את איל .. פעם על זה

נ. איל ואלדר מעבדה לרכב ממוחשב בעמ

....

הוא אמר שכבר כמה באו אליו עם בעיה שהיא לא באמת בעיה כי המחשב קצת מעלה את הטורים כאשר המחשב חש שהנהג לוחץ ורוצה קצת יותר מהמנוע ...

ושזה בכל המכוניות הללו ...

אבל זה היה על 1400+-

אבל להגיע ל 2300 זה לא קרה לי אף פעם ... . וזה קרה לי רק פעם אחת כך שאני רוצה אם יש הצעות וא פתרונות קלים לבדיקה .. כי את המכונית לא קל לי לקחת למכון הבדיקה ..(המכונית למשפחה וקצת קשה לקחת במהלך היום .. שלא לדבר על אבי שנוסע מינימום 150 ק"מ כל יום .. ) כך שיהיה מאוד קשה עליו לוותר על הרכב :roll:

חלי , תודה ... שאלה אחת קטנה , האם הטורים אצלך הטורים נשארו גבוהים כל הזמן או שזה קרה לך רק פעם אחת או שתיים ?? כי אצלי זה קרה רק פעם אחת , ולא שזה נשאר כך כל הזמן

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חלי , תודה ... שאלה אחת קטנה , האם הטורים אצלך הטורים נשארו גבוהים כל הזמן או שזה קרה לך רק פעם אחת או שתיים ?? כי אצלי זה קרה רק פעם אחת , ולא שזה נשאר כך כל הזמן

אצלי זה קרה בזמן עמידה (לדוגמה ברמזורים, בפקקים). הטורים נשארו גבוהים לכחצי דקה, שוב ירדו וקפצו אחרי כמה זמן שוב.

זה קרה כמה פעמים במהלך כמה ימים.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

תודה על כל העיצות ...

האם יש עוד רעיונות ... ??

והבעיה לו חזרה עד היום הזה ...האם זה אומר משהו ??

Henry Miller

פורסם

בדוק דבר פשוט לפני - יכול להיות שאיפה שהכבל גז מגיע לאיזור החיישן צעדים, האזור מלוכלך והקפיץ נתפס במיקום כלשהו ולא חוזר למצב הראשוני שלו.

לי זה קרה בפג'ו 306 וניקוי של האזור פתר את הבעייה

פורסם

בחיי...

האמת שאני אחרי כל התגבות ממש מקנא בכם ..!!

בסאאב אין לי סיכויי למצוא כלום !

הסטרטר שפעם נדפק לי היה מאחורי המונע .. וצריכים לפרק הרבה דברים כדי להגיע אליו.!

אני אנסה את ההצעות ( למרות שלא נראה לי שאני דווקא אצליח לעשות את זה לבד..

אבל לא יזיק אם אני אנסה :wink:

Henry Miller

• תוכן חדש...