Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מגבר חדש ולא יד שנייה מבית Pulse Audio BA4400 עם אחריות והכל.

לפי מה שהבנתי יש חנות\באסטה של אדם בשם ציון ששם כל עניין הרכיבי אודיו לרכב הכי זול.

רציתי לדעת עד כמה המקום הזה אמין וההיתי שמח אם תתנו פה חוות דעת בקשר לקנייה שם.

תודה רבה לעוזרים!:-)

נ.ב אני יודע שכבר פתחו אשכולות בנושא אבל הם פורסמו מזמן וליתר ביטחון אני רוצה לדעת מה המצב שם היום.

פורסם

דווקא ציון אחד האנשים הכי אמינים שיש שם ממליץ עליו בחום מניסיון אישי איתו קניתי ממנו המון דברים ואף פעם לא התבעסתי ממנו בחור אמין ומיסתדר גם במחירים תישאל אותו אפילו מי זה ישראל מאילת ומה קניתי ממנו שיהיה לך בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה רבה ישראל!! ההיתי צריך את זה בשביל השקט הנפשי :-)

ומה בקשר לרמקולים כמו מורל שיש להם הרבה חיקויים,לא מסוכן לקנות שם נכון?

פורסם

נ.ב.

אני שמח שאתה יודע שנפתחו שרשורים בנושא. אבל למה אתה חושב שהמצב שם השתנה.

ועם הייתי מחפש טיפה הייתה רואה שרשור יחסית חדש (שבועיים בלחץ)

תעבור על החוקים (לנו כבר אין עצבים לענות שוב ושוב על אותם השאלות)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...