Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, עכשיו אני ממש מתוסכל.

קראתי עכשיו כתבה במעריב שלימדה אותי ש -

שר התחבורה - שאול מופז (רמטכ"ל לשעבר) שאת זה כבר ידעתי כמובן,

בנה לעצמו אוטונומיה קטנה בהנהלת התחבורה של המדינה עם כל החברים שלו מתחום הבטחון.

המינויים שביצע -

אלוף אודי שני - מנכ"ל רכבת ישראל

אלוף יצחק הראל - יו"ר דירקטוריון מע"צ

אלוף יפתח רון-טל - יו"ר נמלי ישראל

רב ניצב משה קראדי - יצטרף למערך התחבורה בוודאות, עדיין לא ידוע לאיזה תפקיד ספציפי.

מה קרה? דחפו לו הורדה פוליטית לתפקיד שר התחבורה לאחר שהיה רמטכ"ל, והוא לא מצליח לעלות בחזרה לאן שהוא רוצה אז הוא מביא את החברים שלו אליו?

כבר הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה מינויים על בסיס פוליטי נטו אחד אחרי השני, מסכנים שכמונו - אני לא רוצה לדמיין איך המדינה תיראה בעוד כמה שנים.

מתי לעזאזל יש בחירות, מישהו יודע? :roll::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לי נראה שתהא הפיכה צבאית בסופו של דבר.

ואת זה כולנו יודעים: המדינה שלנו מושחתת. ברור כשמש בצהרי היום.:bad-word:

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

זה חדש לך?

מאז ומתמיד השרים בכלל ורוה"מ בפרט ממנים חברים ומקורבים לתפקידי מפתח תחת "פיקודם".

רק שהפעם זה יותר בולט בגלל שכל חבר כזה של שר התחבורה הוא מהפיקוד הבכיר של צה"ל בשנים האחרונות ולכן יותר קל לעקוב אחרי זה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה ברור שמינויים במדינה מתבצעים לפי העדפות אישיות כאלו או אחרות ולא לפי שיקולים מקצועיים כמו שצריך, אבל עכשיו זה עבר כל גבול - הם כבר לא מרגישים צורך להסתיר את זה, כאילו הם יצאו בהצהרה שאומרת "אנחנו מושחטים ולא אכפת לנו מה אתם חושבים על זה, לא טוב לכם? תתפוצצו."

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
זהו, עכשיו אני ממש מתוסכל.

קראתי עכשיו כתבה במעריב שלימדה אותי ש -

שר התחבורה - שאול מופז (רמטכ"ל לשעבר) שאת זה כבר ידעתי כמובן,

בנה לעצמו אוטונומיה קטנה בהנהלת התחבורה של המדינה עם כל החברים שלו מתחום הבטחון.

המינויים שביצע -

אלוף אודי שני - מנכ"ל רכבת ישראל

אלוף יצחק הראל - יו"ר דירקטוריון מע"צ

אלוף יפתח רון-טל - יו"ר נמלי ישראל

רב ניצב משה קראדי - יצטרף למערך התחבורה בוודאות, עדיין לא ידוע לאיזה תפקיד ספציפי.

מה קרה? דחפו לו הורדה פוליטית לתפקיד שר התחבורה לאחר שהיה רמטכ"ל, והוא לא מצליח לעלות בחזרה לאן שהוא רוצה אז הוא מביא את החברים שלו אליו?

כבר הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה מינויים על בסיס פוליטי נטו אחד אחרי השני, מסכנים שכמונו - אני לא רוצה לדמיין איך המדינה תיראה בעוד כמה שנים.

מתי לעזאזל יש בחירות, מישהו יודע? :roll::wink:

אתה יודע מה, אני כלל לא מסכים איתך.

זה שאילו נראים לך מינויים פוליטים זה לא אומר שהם לא אנשים שיוכלו לבצע את התפקידים הללו בהצלחה יתרה!.

מדובר על 3 אלופים לשעבר בצה"ל, יכולות הניהול וקבלת ההחלטות של האישים הללו תהיה גבוהה יותר מרוב המנכל"ים של 99.9 אחוז מהחברות הכי גדולות בארץ.

אתה בכלל לא יודע מי האנשים האלו ומה היה פועלם, על סמך מה אתה מתרעם בכלל!.

אלוף אודי שני- מיועד להיות מנכ"ל רכבת ישראל.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99_%D7%A9%D7%A0%D7%99

הוא היה "רק" קצין שריון ראשי ולבסוף כיהן כראש אגף תקשוב של צה"ל ומפקד גיס, בעל 2 תארים מאונ' בר אילן.

באמת, אני ממש חושש שהוא לא יוכל לכהן כמנכ"ל גוף כמו רכבת ישראל, מעניין איך הוא יעמוד במשימה הזו.

יצחק הראל- יו"ר דירקטריון מע"צ.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7_%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%9C

מה הוא כבר יודע לעשות עם גופים כאלו גדולים, הוא "רק" היה ראש אגף תקשוב של צה"ל, ומפקד אגף תכנון של צה"ל.

אני לא יודע עם הוא ידע להתמודד עם התכנון המורכב של מע"צ, הוא דאג לתכנון של הגוף הכי גדול במדינה- צה"ל.

אגב, גם לו יש תואר ראשון.

אלוף יפתח רון-טל.- יו"ר נמלי ישראל.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A4%D7%AA%D7%97_%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%98%D7%9C

איך הוא התמודד עם התפקיד, הרי הכישורים שהוא רכש בזמן שהוא שירת כראש מפקדת היבשה לא ממש יעזרו לו להתמודד עם נמלי ישראל, הרי מה זה כבר בניין הכח ביבשה לעומת נמל אשדוד.

האנשים הללו, הם לא מהנדסים, לא מתכננים ולא כלום, הם אמורים להיות אנשי מפתח בתהליך של קבל החלטות,ניהול שיקולים ,ניהול תקציבים, ניהול כח אדם, ניהול ביצוע בשטח , בקיצור לנהל, ואם יש אנשים שיודעים מה זה ניהול אלו אנשים צבא, במיוחד אנשים בעלי דרג כזה.

אם תלכו ותחקרו את כל האנשים שעומדים מאחורי כל החברות הגדולות בארץ, תגלו שרוב רובם היה קצינים בכירים בצה"ל בתפקידים השונים.

מנכ"ל ברינקס= קצין שריון ראשי לשעבר, מנכ"ל רפא"ל- מפקד חיל הים לשעבר וישנה עוד רשימה ארוכה מאוד עד גלות של אנשי צבא בכירים שהיו ועודם מנכל"ים ויו"רים של החברות הגדולות.

הרי כמעט כל ראש ממשלה או שר חשוב שהיו במדינה הזאת היו "גנרלים" לשעבר.

אז אם זה עבד בצבא, למה שזה לא יעבוד גם באזרחות של שירות המדינה?, הרי אותם אנשים יצאו לפנסיה בגיל של פחות מ50, עם עדיין בעלי מוטיבציה גבוהה ויכלות מופלאות, הרי לפקד על זרוע היבשה בגיל 42 זה לא דבר שהולך ברגל, זה עילוי מבחינת כריזמה .

ואם מדובר על משרד תחבורה אז מה רע בצה"ל כגוף שמחזיק הרי את צי הרכב הגדול ביותר בישראל, הרי רק בצה"ל הצליחו לצמצם את תאונות הדרכים יותר מכל גוף אחר שניסה זאת.

כנסו לפרופורציות ואל תזרקו סתם דברים באוויר.

הרי אם היה מדובר על מנכ"ל בזק, מנכ"ל ישראכרט, מנכ"ל אוסם לא הייתם מתרעמים נכון?

גם אם זה היה מינוי פוליטי כזה או אחר, עדיין תהיה לכך תוצאה טובה יותר מרוב האנשים שהיו יכולים להיות מועמדים לתפקידים כאלו.

אני דווקא מאוד מעריך ומכבד החלטות כאלו.

under construction..

פורסם

בעיני הרבה יותר חמור שהמפלצת הירוקה מעליי חושב שזה ראוי שגנרל ימלא תפקיד ציבורי רק בגלל שפיקד על איזה גיס או חיל.

גנרל טוב = מיישם הוראות מהדרג המדיני, הורג מקסימום באוייב במינימום אבידות. בד"כ הגיע לתפקידו הרם רק כי ליקק מספיק ישבנים מספיק זמן ולא שיגר בטעות טיל על חייליו/קבר קבוצת ערבים עם שופל/הטריד חיילות/הוריד לאטמה לרל"ש שלו. המיליטריזם פה גם כך מרעיל כל מוח פנוי, גם בלי שניתן לגנרלים לשעבר להמשיך לשלוט לנו בחיים בדמות מינויים בתפקידים ציבוריים.

ועם התוצאות שהצבא מביא לאחרונה, לא בטוח שראשיו מוצלחים כ"כ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כנסו לפרופורציות ואל תזרקו סתם דברים באוויר.

הרי אם היה מדובר על מנכ"ל בזק, מנכ"ל ישראכרט, מנכ"ל אוסם לא הייתם מתרעמים נכון?

עם כל מה שכתבת אני יכול להסכים חוץ מהקטע הנ"ל.

כל החברות שהזכרת הינן חברות פרטיות או ציבוריות ובוודאי שלא ממשלתיות.

שכל אחד יעשה בעסק שלו מה שהוא מוצא לנכון. יחד עם זאת, כשזה מגיע לענייני מדינה, זה כבר נהיה גם העסק שלי ולכן הדוגמה שנתת כלל אינה רלבנטית לעניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הממשלה מושחתת,ולא רק,היא גם מורכבת מאידיוטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.

בעוד מספר שנים נראה כבר מה יהיה עם המדינה שלנו.

פורסם
בעיני הרבה יותר חמור שהמפלצת הירוקה מעליי חושב שזה ראוי שגנרל ימלא תפקיד ציבורי רק בגלל שפיקד על איזה גיס או חיל.

גנרל טוב = מיישם הוראות מהדרג המדיני, הורג מקסימום באוייב במינימום אבידות. בד"כ הגיע לתפקידו הרם רק כי ליקק מספיק ישבנים מספיק זמן ולא שיגר בטעות טיל על חייליו/קבר קבוצת ערבים עם שופל/הטריד חיילות/הוריד לאטמה לרל"ש שלו. המיליטריזם פה גם כך מרעיל כל מוח פנוי, גם בלי שניתן לגנרלים לשעבר להמשיך לשלוט לנו בחיים בדמות מינויים בתפקידים ציבוריים.

ועם התוצאות שהצבא מביא לאחרונה, לא בטוח שראשיו מוצלחים כ"כ...

זה לא "רק" בגלל שהוא פיקד על משהו.

זה מראה לך את הכישורים שלו, היכולות שלו וכל אופרצית הניהול שלו, אף אחד לא מורעל, אתה פשוט מתמקד בתפל ולא בעיקר.

אתה רואה "מינוי פולטי של חברים של מופז", אני מצד שני, רואה "אנשים משכמם ומעלה בעלי יכולות ניהוליות ראויות לתפקידים בכירים במדינה".

מצטער, אבל אחרנו חיים בישראל, לא בשוויץ.

ומי עם לא המנהלים הבכירים של צה"ל שהוא הינו הגוף הציבורי(כן, צה"ל הוא גוף ציבורי) הכי גדול שיש, בעל התקציב הכי גדול, ועם התעדוף הכי גדול במדינה, מי אם לא הם יוכלו לנהל תפקידים מדיניים בכירים.

הרי הם גם ככה עשו זאת, אז מה בדיוק רע כאן?.

גם ככה את הפנסיה שלהם אתה ואני משלמים מכספי המיסים שלנו, אז מה מפריע לך שמופז ממנה אנשי צבא לשעבר.

מילא אם היה מדובר על חברים קרובים אליו שאין להם שום ידע ביהול רחב ובלי שום כישורים או יכולות להתמודדות עם תקציבים כאלו ,גם אני הייתי מתרעם ומוחה על כך בכל תוקף.

יש נפך שונה בלהיות מפקד, אתה לא רק אחראי על הספקי עבודה וניצול תקציבים נכון, אתה גם אחראי על מגורי החיילים שלך, תנאי השירות שלהם, האוכל של החיילים הללו, על הבגדים שלהם, על המצב הבריאותי שלהם וגם על מה קורה איתם בבית ועל בעיות ת"ש שונות ומגווונות וכמובן על החיים שלהם.

אף מנהל בעולם גם בחברות הכי גדולות על פני הגלובוס אין לו את הנפח הזה של הצד הניהולי של העובדים שלו והחברה שלו.

אתה מתאר אנשים שפעלו למעלה מ30 שנה בגוף שאחראי על זה שאני ואתה בכלל נמצאים כאן כ"מלקקי ישבנים ".

אני מכבד את דעתך רק כי היא דעתך, אבל אל תזלזל בדברים שאינך מכיר או מבין בהם.

under construction..

פורסם

זה שהם בצמרת הצבא, מעיד יותר על כישוריהם הפוליטים מאשר אלו הביצועיים. הרי אלופים בדימוס התלוננו בעצמם על רמתם הירודה של חברה המטכ"ל בהווה. אלו אנשים בינוניים במקרה הטוב; אל תשכחו שמופז, חדל אישים לא קטן בעצמו, כבר הנהיג אותם.

אני לא אחדש לאיש אם אספר שהטובים לרוב נוטשים את הקבע בדרגי ביניים, אם הם בכלל טורחים להגיע לקבע מלכתחילה.

אני דווקא בעד מינויים אישיים עד רמה מסויימת, שכן אתה צריך להיות מוקף באנשים שאתה מסוגל לעבוד איתם בצורה נוחה, אחרת החיים קשים מאוד. אבל כאן מדובר בבדיחה. שמישהו יתקשר למופז ויספר לו שאף אחד כבר מעריך אלופים בצה"ל רק בגלל הדרגה. התקדמנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ולמה השרשור לא הועבר לאוף טופיק? או שיש פה מי שחושב שזה קשור לרכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצבו של משרד התחבורה כנראה משליך בצורה כזו או אחרת על תחום הרכב, אני מניח...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ניר אני לא מתווכח על כישוריהם או לא , קטונתי מלשפוט אותם באופן אישי . הבעיה היחידה היא שמופז כבר רואים שהוא לא מתאים לתפקיד , וכשמישהו שלא מתאים ממנה אנשים הוא ממנה יסמנים ולא ביצועיסטים , כי הוא מפחד שהם יאפילו עליו . אז אולי אלו שונים , אבל מותר לחשוד שהוא מכיר אותם בתור יסמנים שהיגיעו לא כי הם ביצועיסטים כ"כ טובים כמו שאתה מנסה לצייר .

ולגבי המדינה , דעתי ידועה לכול הפורום רפובליקת בננות מושחתת שנקנית ע"י אוליגרכים ועוד מעט תהיה מגרש המשחקים שלהם

בברכה יהודה

• תוכן חדש...