Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת אפלאוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם אני כבר די הרבה זמן מחפש רכב וקורה הודעות בפורום בסכום ה 10K וחשבתי על האפלאוז 92

מה הייתם אומרים???

האם הוא חסכוני מבחינת דלק,תיקונים,חלקים אה והרכב יספיק לי ל3-4 שנים ????

אשמח לקבל תגובות

פורסם

בגדול רכב קליל,זריז וחסכוני בהחלט אמין,סוס עבודה,בצבא התעללו ברכב הזה ועדיין נשאר אמין.

יש חיסרון אחד: בלוק המנוע רגיש לשימוש שמי ברז,כך שאם תלך לקנות רכב כזה לפני בדיקה לקניה דבר ראשון לפני ההתנעה של המנוע,יש לוודא ברדיאטור ובמיכל עיבוי נוזל קירור אדום /ירוק.

שימוש במי ברז ברכב הזה אוכל את בלוק המנוע העשוי מסגסוגת אלומיניום ושולח את ראש המנוע לפחות ובמקרים רבים את המנוע לעולם שכולו טוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בגדול רכב קליל,זריז וחסכוני בהחלט אמין,סוס עבודה,בצבא התעללו ברכב הזה ועדיין נשאר אמין.

יש חיסרון אחד: בלוק המנוע רגיש לשימוש שמי ברז,כך שאם תלך לקנות רכב כזה לפני בדיקה לקניה דבר ראשון לפני ההתנעה של המנוע,יש לוודא ברדיאטור ובמיכל עיבוי נוזל קירור אדום /ירוק.

שימוש במי ברז ברכב הזה אוכל את בלוק המנוע העשוי מסגסוגת אלומיניום ושולח את ראש המנוע לפחות ובמקרים רבים את המנוע לעולם שכולו טוב.

תודה לך אנשים אשמח לשמוע עוד תגובות

פורסם

דייהטסו אפלאוז ידנית חסכונית למדי-אוטומטית לא.

ככלל,האפלאוז מכונית אמינה,למעט הרגישות לנוזל הקירור כפי שציינו קודמיי.

כדאי לבדוק את מצב המשנק האוטומטי(צ'וק)מפני שהוא יקר יחסית לתיקון,את מצב תא הנוסעים שלא תמיד הזדקן בכבוד ופעולת האיבזור החשמלי(בדגם ה X).

סה"כ תמורה טובה ללא הרבה כסף,ואחת היפניות היותר טובות של תקופתה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן !

תתפלא אולי לשמו אבל גם האפלאוז האוטומטי (דגם הזרקה) יחסית די חסכוני מחוץ לעיר והגעתי איתו לצריכה של 1:12

בנסיעה מנהלית של 90-100 קמ"ש מחוץ לעיר.

פותח השרשור שאל על 92,ברכב הזה המנוע היה מצוייד בקרבורטור והיה פחות חסכוני אבל אם הקרבורטור יהיה מכוון כמו שצריך

והצו'וק האוטומטי תקין גם זה יחסית יהיה חסכוני ליפניות משפחתומטיות אחרות שזוללות דלק כאילו אין מחר (למשל הונדה מאותה שנה,דגם אמריקאי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

משנת 98'(בדגם שלאחר מתיחת הפנים)האפלאוז הגיעה עם גיר אוטומטי בעל 4 הילוכים,מה שכמובן הוריד את צריכת הדלק בצורה משמעותית בנסיעה מחוץ לעיר.

עד 98' גם לדגמים המוזרקים היה גיר אוטומטי בעל 3 הילוכים,ודגם זה חסכוני יותר מקודמו מוזן המאייד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חן !

תתפלא אולי לשמו אבל גם האפלאוז האוטומטי (דגם הזרקה) יחסית די חסכוני מחוץ לעיר והגעתי איתו לצריכה של 1:12

בנסיעה מנהלית של 90-100 קמ"ש מחוץ לעיר.

פותח השרשור שאל על 92,ברכב הזה המנוע היה מצוייד בקרבורטור והיה פחות חסכוני אבל אם הקרבורטור יהיה מכוון כמו שצריך

והצו'וק האוטומטי תקין גם זה יחסית יהיה חסכוני ליפניות משפחתומטיות אחרות שזוללות דלק כאילו אין מחר (למשל הונדה מאותה שנה,דגם אמריקאי).

:screwy::screwy::screwy::screwy::screwy:-( 1:12 בטח גם 1:26 אם אתה קל על הגז-שרייד ידנית לא מגיע לנתון הזה בקלות) לי היה אפלאוז מוזרקת למשפחה שלי יש אפלוז לא מוזרקת ששומרים בתור רכב נוסף(הרבה שנים אצלנו לא שווה למכור) ולחבר הכי טוב שלי היה 92(עד שהמנוע מת)

המוזרקת 1:9 במקרה הטוב ואצלי גם לא זה קצת כבד על הדוושה:roll:

האפלוז שעדין יש לנו 93 או 94 לא מוזרקת עם צמיגים מלאים וקרבורטור מכוון 1:8-8.5 אם את ממש קל על הגז לנו יוצא 1:7-7.5

לחבר שלי יצא 1:7 והסיבה שהמנוע שלו מת זה מי ברז.

אבל הרכב אמין מאוד אם מטופל כמו שצריך(תאמת כל עוד המנוע לא נוגע במי ברז הוא אמין גם בלי תחזוקה) קצת :drinking: אבל במחיר הזה אין רכב אוט' חסכוני רק ידני יהיה חסכוני, מאוד זול לטיפול ומסוגל גם לגמוע מרחקים

לדעתי רכב מומלץ חשוב לבדוק אם באמת אין מי ברז במנוע ומצב התיבה האוט'(אם זה הכיוון)

• תוכן חדש...