Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דבר ראשון אני רוצה להדות לכולכם

דבר שני בסופו של דבר הוחלט להשאיר את העסקה כמו שהיא

אז בשעה טובה ומוצלחת אני הולך מחר ומפקיד את הA6 הישנה אצל אודי וחותם על המסמכים

ועכשיו שאלה רק למי שמבין או בעלים של A3 מהדור הנוכחי..

בגלל שהם עושים לי הזמנה מיוחדת אני יכול להרכיב את הרכב איך שאני רוצה

רציתי לדעת מה לדעתכם תוספות שוות וכדאיות לA3

בנתיים האוטו הוא כזה: 3 דלתות, צבע אפור-לבה, חבילת שארפ, חישני רוורס

חוץ מזה הכל רגיל כי כל דבר שונה עולה מאוד ביוקר לדוגמה:

חישוקים שונים: 6000-12000שח לפי הדגם

שליטה ממהגה על המערכת: לא זוכר בדיוק אבל בערך 6000-8000שח

מושבי עור וספורט: 12000שח

גימורי עץ או אלומניום: בערך 8000שח אני חושב

פנסי קסנון: גם בסביבות ה6000שח או יותר

לא זוכר כבר מה עוד היה שם אבל הבנתם את הרעיון

יש משהו שכדאי במיוחד או דברים שלא רשמתי פה שהייתם לוקחים או שכבר יש לכם ברכב?

אני רוצה לציין שחישני רוורס מאודי עולים 4000שח והתקנה מקומית בארץ (דרך אודי) זה 1000שח

רציתי לדעת אם יש הבדל או עדיפות להתקנה בגרמניה בחברה או ללכת על התקנה ב3000שח פחות בארץ?

שוב תודה לכולם!

מתוך ניסיון אומר לך להוריד את החיישני רוורס ולהתקין בארץ בחנות, אני אישית מתקין למרצדסים חדשות

זה לא משנה אם מתקין מהאודי עושה את זה או מישהו מבחוץ השוני הוא המחיר בלבד.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אביב, מדובר על מערכת חיישני חניה מקורית של אודי מגרמניה, לא מתקין של אודי בארץ.

GHOST, אני במקומך משאיר את המצב כמו שהוא.2 דברים שאולי הייתי מוסיף הם

1- שליטה מההגה (אני משתמש בזה הרבה ברכב של אבא שלי, וזה מעצבן אותי שזה לא קיים אצלי).

אבל אם להוסיף את זה, אז ממש לא במחיר של 8 אלף שקל. תנסה להתמקח על זה ויורידו לך במחיר..

2- פנסי קסנון. קיט איכותי עם התקנה בארץ יעלה באיזור ה2000 שקל אם לא יותר.

הקסנון המקוריים הם Bi-Xenon, ככה שזה גם אור רגיל וגם אור גבוהה - בארץ לוקחים על זה כמו 2 ערכות של קסנון, מכאן שזה לפחות 4000 שקל..

בשביל תוספת של מקסימום 2000 שקל, ולקבל גם את המערכת שטיפה ולדעת שזה באחריות מלאה של אודי והכל - אולי הייתי מוסיף את זה.

מה שכן, לוודא מראש שמדובר במערכת Bi-Xenon מקורי של אודי גרמניה, ולא התקנה מקומית!

המחירים של החשוקים מופרזים בצורה מטורפת. כנ"ל ה"גימור עץ/אלומיניום". לדעתי הפלסטיק שחור-פיאנו הכי יפה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שליטה ממהגה על המערכת: לא זוכר בדיוק אבל בערך 6000-8000שח

את שאר התוספות אני יכול להבין.

אבל זה פשוט בדיחה :shock: מכוניות זולות בהרבה מגיעות עם מערכת נשלטת מההגה (סוזוקי סוויפט למשל).

איזה קמצנות :?

פורסם

כן זה קטע דיי מעצבן שדופקים מחירים מופרזים על תוספות שמגיעות כלול ברכבים זולים בהרבה

Discover אני מחר שוב ידבר עם אודי ואני אשאל בקשר לשני הדברים שציינתה

חישני רוורס אמרתי לו שבנתים לא יכניס ואני יברר עוד

הוא אבל הציא לי אותם ב850שח כלל משהו כזה בתוך הרכב שמראה את המרחק שנשאר ואיזה צד יש את המכשול (התקנה מקומית)

פורסם

התקנה מקומית מבוצעת או ב"רדיו מילאנו" או ב"CLASS A".

בשני המקרים, במידה ותעשה את ההתקנה לא דרך אודי אלה לאחר קבלת הרכב, סביר להניח שהעלות תהיה בערך חצי.

ממליץ לך לברר את הנושא מול החנויות הללו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מנסיון - ההתקנה המקומית של חיישני הרוורס יותר ממספקת (את שלי התקנתי ב-300 ש"ח אצל לקוח שלי). אין צורך ב-4 חיישנים אלא ב-2 בלבד - אם זה מספיק ל-A6 שלי זה יספיק גם ל-A3 שלך. כל יתר התוספות מיותרות לחלוטין, במיוחד פנסי בי-קסנון - כמה פעמים בחודש אתה נוסע עם אורות גבוהים? זה נהדר לאוטוסטרדות של גרמניה, קצת פחות לשבילים בארץ - סתם מסנוור ולא חוקי.

אם אתה מבקש להתקין פנסי קסנון, קיט "מקומי" יעשה את העבודה (יש כבר עדשות מתאימות בפנסים, כך שהמחיר הינו מחיר הערכה וההתקנה ולא מעבר לכך).

לגבי החכם שדיבר על עלויות אחזקה: קודם כל, רכב יקר לא מתחזקים במוסך פיראטי בשטחים, כך שצפוי שהעלויות תהיינה יקרות יחסית למוסכי "טיפול ב-199 ש"ח והכל מקורי והשמן סינטטי וסמוך יהיה בסדר". מעבר לזה, לי יש אאודי והיתה אאודי ופולקסווגנים לרוב, והמחירים בהחלט לא יקרים מאשר אצל כל חברה אחרת!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...