Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי יבוא רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:-D

ישנו רכב שאני מעוניין ליבא (בבוא הזמן והכסף) מארה"ב, השאלה שלי היא כזאת:

לאותו הרכב שאני רוצה לייבא יש דגם זהה עם אותו מנוע ואותו מספר צילינדרים ואותו נפח רק עם טורבו, הבעיה היא שהרכב עם הטורבו הוא משנים קצת יותר מתקדמות 82 ומעלה (גם הצורה החיצונית של הרכב שונה ואני לא אוהב את זה) אז האם אפשר לקנות את הרכב בצורה שאני אוהב עם המנוע ללא הטורבו ולהרכיב עליו את המנוע עם הטורבו היותר חדיש? הכוונה היא לעשות את הכל שם בארה"ב (יש לי שם משפחה) ואם אפשר לדעת על כדאיות של שיפוץ כללי שם בחו"ל כאשר יש לי מי שדואג לכך אבל ישנה בעיה של מכס הבנתי, אם הרכב יהיה צבוע ונוצץ אז אני ישלם הרבה מכס ככה הבנתי מהחיפוש פה, אגב חיפוש השאלה שלי (שנהייתה ל2) לא נמצאה בחיפוש.

אני מקווה שאני מובן ותודה לעונים מראש! :lol::wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

תראה, חוקית כנראה שזה אסור.

אתה אמור לייבא רכב שתואם במפרט הטכני ל VIN שלו כפי שרשום במסמכיו.

בפועל אני לא חושב שתהיה בעיה, אבל אני לא יכול להיות ערב לכך משום שאין לי נסיון אישי בעניין. מקסימום תביא את הטורבו ומכלליו בנפרד בתור חלקי חילוף ותרכיב אותם בארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זהו אז גם על זה חשבתי אבל נראה לי עדיף לשפר את האוטו שם בחו"ל כולל מתלים ברקסים מנוע גיר הכל ולהביא את האוטו שהוא נראה מבחוץ לא משהו אולי קצת מכות בפח ובכלל לא צבוע ואז האוטו יראה לא משהו ואז המס יהיה עליו נמוך יותר אני צודק?

תודה רבה על התשובה!

סופ"ש רגוע!:lol:

פורסם

הבעייה היא לא שהמכס יהיה גבוה אם תתקין את השיפורים שדיברת עליהם, אלא שאותם שיפורים נחשבים בארץ לא חוקיים (המנוע כמובן, עם מתלים, ברקסים, גיר וכו' אין בעייה כל עוד החלקים תואמים לרכב והותקנו בצורה בטיחותית) ולכן לא יאפשרו לך תקינה לרכב (זאת אומרת, לא תוכל להעביר אותו תהליך רישוי בארץ וליסוע איתו בכבישי ישראל) בדיוק כמו שאם תביא את הרכב במצב מקורי ותבצע את השיפורים פה בארץ, תורד מהכביש במידה ובוחן תנועה שמבין משהו יעצור אותך לביקורת (והסיכוי לכך נמוך מאוד, לא נראה לי שיש הרבה בוחנים שיוכלו לאבחן את העובדה שהרכב לא מגיע עם מגדש במקור - כשאני יוצא מנקודת הנחה שזה רכב לא נפוץ בארץ בניגוד לכל העונדות והאיביטורבו שהם דווקא כן מכירים מצויין).

מה שהציעו לך כאן מוקדם יותר, יאפשר לך להביא את הרכב לארץ, להתקין בו את מגדש הטורבו וליסוע איתו בכבישי ישראל תוך כדי הסתמכות על כך שבעזרת מזל לא תיתקל בבוחן תנועה שיוריד את רכבך מהכביש.

במידה ותבצע את השיפורים בחו"ל ותנסה לייבא את הרכב ביחד איתם, פשוט לא יאפשרו לך להעלות את הרכב לכביש בארץ - כי בניגוד לבוחני התנועה של מתנ"א בוחני הרכב בעמדה 1 המפורסמת יהפכו את מפרט הרכב כדי לוודא שהרכב שייבאת אכן תואם למפרט המקורי שאיתו יצא משערי המפעל - אחת מתקנות ייבוא הרכב אומרות שמצב הרכב צריך להיות תואם את המפרט שניתן לגלות ממספר ה VIN שלו, שמכיל בין השאר דגם מנוע מפורט - מפה ועד לגילוי העובדה שהרכב בשנתון זה לא מגיע עם מגדש טורבו הדרך קצרה מאוד בשביל אותם בוחנים.

אגב, אחלה סמלון יש לך - אהבתי את התמונה :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה רבה לך על התשובה! אני מעריך אותך!:-P

אז בעצם עדיף לעשות שם פחחות ולסדר את האוטו מה שנקרה יישור קו ואז לייבא אותו לארץ ואחר כך אם יהיה צורך וכסף אז לשפר פה בארץ נכון?

תודה על התמונה!

אגב היא אמיתית! ז"א אני הנהג :lol::oops: על הרכב ליסינג הקודם (פוקוס)!

היה לי גם סרט אבל הלך לי ההרד דיסק :-(...

שתיהיה אחלה שבת!:lol::wink:

פורסם

כן, עדיף שתעשה שם "יישור קו".

קח בחשבון שהמכס יהיה גבוה יותר אם תביא את הרכב משופץ אבל בסך הכל בסופו של דבר יעלה לך יותר זול לשפץ שם ולייבא לכאן מאשר לייבא רכב במצב סביר + - ולשפצו בארץ (כל חלק שתרצה תצטרך להזמין אם אין בארץ, לחכות, עלויות משלוח וכו').

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אז השאלה אם לשפץ ממש חיצונית ופנימית ומכאנית? או להשאיר את החיצוני לא משהו ואז המס יהיה נמוך יותר?

שיהיה שבוע טוב לכולם:-D

פורסם

עדיף שאת השיפוצים המכניים תעשה בחו"ל, ואת שיפוץ פנים הרכב והבחוץ תעשה בארץ - תתפלא כמה עלות המכס יכולה לקפוץ בין רכב במצב מכני תקין לגמרי אבל נראה לא משהו מבפנים ומבחוץ לרכב שגם תקין מבחינה מכנית וגם נראה מלוקק.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

שאלה שקשורה לנושא.

כיצד מחשבים את המכס על יבוא רכב?

אני לא מדבר על אחוזי המכס.

אני שואל על איזה סכום הם מוסיפים את המכס מהתחלה?

איך הם מעריכים את שווי הרכב?

פורסם

כל הט'רד הזה הזוי לחלוטין.

נניח לרגע לעובדה שאתה מדבר על דברים "בבוא הזמן והכסף".

נניח גם לרגע לעובדה שארה''ב היא,איך נאמר, מעט גדולה.

הסיכוי שדווקא הרכב (הסודי) יימכר עשרות ק''מ מהם הוא,איך נאמר,קלוש.

שמנו את זה בצד.

מה שעושים זה פשוט לקנות אקזמפלר במצב שאתה מעוניין בו !

מתי פעם אחרונה שמעת על שיפוץ בשלט רחוק ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם

שלום לך לירן!

כרגע אני לא מעוניין לפרסם איזה רכב ברצוני לייבא! אסור לי?

לגבי למצוא רכב כזה זה לא הבעיה יש דיי הרבה ממנו ומה שאני עושה זה או שולח את הבן דוד שלי שכאמור גר בארה"ב אם הרכב נמצא כמובן קרוב ואם לא אז כמו הרבה אנשים פה שעשו יבוא מדברים עם הבן אדם והוא שולח תמונות ואולי גם סרטונים ואני קונה ושולח לבן דודי והוא יהיה אחראי לשיפוץ שם! אני לא רואה פה שום בעיה! אבל אם אחרים רואים פה בעיה אז אני ישמח לשמוע!

וכן כרגע אין לי את הכסף הדרוש, אני יכול לקנות את הרכב כרגע אבל זה יהיה מטרד לבן דודי אז כשיהיה הכסף לשיפוץ ולייבוא אז גם אני יקנה את הרכב ואני גם עד אז אולי יוכל לחפש את הרכב במצב הספציפי שאני רוצה ואולי גם בצבע הספציפי שאני רוצה!:lol:

שיהיה שבוע טוב לכולם...!

• תוכן חדש...