Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשחם אתה תהיה שוטר לכל דבר, גם שם אין תפקידי ג'וב, בדיוק כמו במג"ב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליטל זאת המטרה בעקרון, לא להיות ג'ובניק גמור שמת משעמום, אלה שירות טיפה מעניין + תנאים טובים ויציאות טובות.

שח''מ נראה לי מתאים בדיוק.

זה גם ליד הבית בעקרון שזה בכלל מעולה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה עם הקורס עצמו?

4 חודשים בשפרעם לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי מושג... עדיין לא התעניינתי ממש לעומק!

אבל לא משנה מה זה אמור להיות שווה את זה.

קודם צריך להגיע לשם שזה אחד הקשים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני ממש לא אוהב את הגישה שלכם לג'ובניקים, נכון שיש כאלו שלא עושים כלום, אבל יש גם כאלו שעושים הרבה מעבר למה ש"קרביים" עושים.

אז יופי, אם זה שאתה בבבסיס סגור אז זה אומר שאתה לא ג'ובניק?

חרטא..

קיצר, גם הגישה של לא רוצה להיות ג'ובניק כי זה משעמם, ממש מפגרת, כי אתה בכלל לא יודע על מה תיפול אם תהיה "ג'ובניק"

וכל האלו שהטיפו לו על כמה שהוא חרא וגרוע כי הוא לא מנצל את ה3 שנים כמו שצריך, תזכרו שיש המון אנשים בחוץ שלא עושים צבא. זה מוריד את המורל.

ועצם זה שבנאדם קם כל בוקר 3 שנים, לא משנה מה הוא עושה, עצם הנתינה של ה3 שנים זה כבר משהו!

אז.. תעשו לי טובה, פרופורציות.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
אין לי מושג... עדיין לא התעניינתי ממש לעומק!

אבל לא משנה מה זה אמור להיות שווה את זה.

קודם צריך להגיע לשם שזה אחד הקשים.

ביום א שתגיע לבסיס גש למחלקת סמלים (מכים) לבחור בשם כארם איברהים, תמסור לו את מספר הטלפון שלי נראה מה אפשר לעשות, אולי אפשר לקדם אותך לכיוון.

ל'

פורסם

אני יודע מה האפשרויות שלי במג''ב בתור ג'ובניק, אין משהו שאני יכול לומר עליו שזה מתאים לי ל 3 שנים.

חוץ מזה לא יודע איפה אנשים חיים בתור מישהו שרק התגייס אני לא אלך לשרת את מדינת הקומבינה הזאת בתור לוחם.

כל המערכת הצבאית על הפנים, הטיפול בחיילים לרוב על הפנים, המון הבטחות ו 0 מעשים, הכל קומבינות וקשרים.

אם הייתי הולך להיות לוחם זה היה רק בשביל עצמי, להעביר 3 שנים כאתגר ובטח ובטח לא בשביל המדינה הזאת!

לגבי הג'וב, אני לא מחפש לשבת כל היום באיזה משרד ולמות משעמום... בגלל זה אני כ''כ רוצה שח''מ.

ליטל :) צפי לשיחה ממני בערב!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
בשחם אתה תהיה שוטר לכל דבר, גם שם אין תפקידי ג'וב, בדיוק כמו במג"ב.

ל'

ליטל, בבקשה אל תקבעי דברים ללא ידיעתם קודם.

קודם כל, שח"ם נחשבים גו'בניקים :) !

כמובן שיש סיורים שזה עם אקשן ואחלה תפקיד, אבל יש גם תפקידי מטה כמו חמ"ל או אפילו פקידים של קצינים !

פורסם

באמת מתנצלת שנתיים במשמר הגבול, כנראה לא מספיקות להכיר את מערכת משמר הגבול ושוטרי שחם.

שירתתי במשך שנתיים במשמר הגבול, מכירה את כל המערכת מכל הכיוונים, כולל שוטרים כחולים שחם, ומשמר הגבול.

לכן הצעתי לו את הסיוע שלי.

אני לא שופטת אנשים לפי אם הוא "גובניק" או שלו.

לכל אחד יש תפקיד ויעוד משלו לצבא.

מה שמתאים לאחד לא יתאים לאחר, אני לדוגמא לא הייתי מסוגלת להיות שוטרת שחם ולבצע עבודות של שוטר כחול.

מאידך עמית בחר שלא לשרת בתור חייל שוטר ומעדיף את תפקיד השיטור נטו.

ל'

פורסם

כמו שרשמתי לך בהודעה פרטית, לא זו הייתה הכוונה.

בשח"ם כמו כל שוטר רגיל, כל אחד צריך לעבור קורס שיטור וכך הוא דבר ראשון שוטר, אבל יש כאלו שהם לא שוטרים בפועל, אלא רק יושבים במשרדים ומתייקים דברים למפקדים שלהם, קרי פקידים.

פורסם

זכותך לחשוב ולהשקיף איך שאתה רוצה וזה בסדר גמור אבל ברגע שתכניס לעצמך לראש שהחיים שלך יוצאים לחופשה ויחזרו רק בעוד 3 שנים (אלא אם באמת יקפוץ לך פיוז ותחתום קבע).

לשירות כלוחם יש לא רק חסרונות אלא גם לא מעט יתרונות רק שאתה לא מסוגל עדיין לראות את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ליטל זאת המטרה בעקרון, לא להיות ג'ובניק גמור שמת משעמום, אלה שירות טיפה מעניין + תנאים טובים ויציאות טובות.

שח''מ נראה לי מתאים בדיוק.

זה גם ליד הבית בעקרון שזה בכלל מעולה.

עמית.

זהו?

כולם נהיו בחורות? (בלי לזלזל בך נהגת שודים)

אתה לא מסוגל כבר להיות גבר ולהגן בידיים שלך על המדינה שלך?

"שהיה נחמד ומעניין ולא מסוכן (אמא לא תסכים לזה) והרבה יציאות הבייתה (כמו עבודה ממש :-P)"

אני הייתי בצנחנים בסדיר ועכשיו בגולני במילואים

מה שעשיתי בסדיר ובמילואים - אף ג'ובניק לא ישתווה לזה

שלא תבין שאני מזלזל בג'ובניקים - לכול אחד יש תפקיד בצבא

אבל כול אחד צריך לתת את המקסימום מעצמו - ואם זה המקסימום שהוא מסוגל ומורשה להגיע אליו אז לבריאות לו

אח שלי חשב ככה (בהשפעת החברים השבורים שלו) והצעתי לו להתחיל להכין קפה וללבוש חצאית כי זה מה שהוא רוצה לעשות

אח שלי ילד חכם והלך לגיבוש סיירות ומלא מוטיבציה להצליח ולהיות הדה - בסט שאפשר

תשווה את ההרגשה שאתה בא הבייתה אחרי שלוש שבועות שעצרת מחבלים מתאבדים ונלחמת באוייב

וזו הרגשה נהדרת לפגוש את האנשים בשכונה ובכלל ולדעת שהגנת עליהם ובזכות הלילות ללא שינה שהיית שם הם ישנו עוד לילה בשקט - ברוך השם

לג'ובניק שהכין קפה למפקד ופתח את הממטרות

והחברים...

תעשה מה שאתה מבין אתה ילד גדול מספיק

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אלעד לא לכל אחד מתאים תפקיד של לחימה, לא כולם מגיעים עם מוטיבציה כזו.

אני לא פוסלת את אלו שרוצים ומעדיפים תפקיד רגוע יותר, נכון שאני מאוד ציונית ובעד גיוס ליחידות קרביות, אבל אל תשכח שגם לחילים בפיקוד העורף ולא רק בחזית יש תפקידים חשובים.

ל'

פורסם
אלעד לא לכל אחד מתאים תפקיד של לחימה, לא כולם מגיעים עם מוטיבציה כזו.

אני לא פוסלת את אלו שרוצים ומעדיפים תפקיד רגוע יותר, נכון שאני מאוד ציונית ובעד גיוס ליחידות קרביות, אבל אל תשכח שגם לחילים בפיקוד העורף ולא רק בחזית יש תפקידים חשובים.

ל'

מוטיבציה בונים - לא תמיד באים איתה מהבית

וכול הקטע של "לא נוח לי,לא מסתדר לי,הרכב צריך טיפול" זו שטות שנראת אולי לו חשובה עד שיעבור דברים חשובים באמת

ואז הוא יבין את ההבדל

לראות את הבית כול יום זה דבר הכרחי - אין כמו האוכל של אמא :mm_wink:

תהיה גבר ותשכח מחתיכת הפח ששוכבת לך בחניה - היא לא חשובה כמו שנדמה לך

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...