Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ההצפה הגואה של שאלות לפטופים אני תורם את שלי:

אני צריך מחשב נייד בשביל מטרה אחת בלבד-צפייה בסרטים.(מתחיל לעבוד בעבודת לילה משעממת מאוד)

הבעיה שהתקציב המוקצה דל מאוד(עד 700 שקל) ראיתי שיש כל מיני מחשבים משומשים במחירים הללו,

השאלה מה הדרישות המינימליות של המפרט כדי שסרטים ירוצו נורמלי?

(אין לי צורך בסוללה כי יש חיבור לחשמל שלא על חשבוני בעבודה :wink: דבר שמשאיר לי אפשרות לחפש מחשב "טוב" אך עם סוללה גמורה במקום אחד פחות טוב אבל עם סוללה)

אני יודע שאפשר לקנות DVD נייד חדש במחיר הזה אבל אני לא מסוגל לראות סרט במסך 7")

בעבר היה לי IBM T41 אבל עכשיו אני לא מתפנק.....:|

פורסם

נמכרים היום לדעתי גם Celeron M ישנים במחירים כאלה, והם יריצו יופי סרטי DivX וכו'

בשביל DVD אתה תהיה חייב כונן DVD שלא מגיע לרוב בדגמים הישנים יותר (תוספת של 150-200 שקל לכונן DVD בחיבור USB)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה celeron m?

מעבד celeron או AMD כבר הבנתי שעדיף בתקציבי,אבל מה לחפש הכוונה למהירות מעבד,זיכרון פנימי וכו'?

אין לי כל כך הבנה מעמיקה במפרטים(או במחשבים בכלל) אז בבקשה דברו ב"שפת העם" :wink:

פורסם

שום דבר מיוחד בתנאי שהמחשב לפחות פנטיום 3 600MHZ ויש לך 512 מגה זיכרון ל XP או 128 ל 98.

גם אם אין בכרטיסי המסך שלך האצה מובנית לפריסת MPEG, יש בתוכנות כדוגמת WINDVD או POWERDVD אפשרות לפריסה בתוכנה.

לDIVX הדרישות עוד יותר גמישות.

עריכה:

ב 700 שקל עדיף לקנות DVD נייד קורא DIVX עם מסך

פורסם

אין לי כל כך הבנה מעמיקה במפרטים(או במחשבים בכלל) אז בבקשה דברו ב"שפת העם" :wink:

מה אין הבנה מעמיקה? אז מה למדת חצי שנה באב"ג? :shock:

עדיף שתשקיע את הישיבה בשירותים ללמידת חומר חשוב במקום לחשוב על משפטי פתיחה חלודים... :-P

פורסם
סליחה על הבורות אבל מה זה celeron m?

מעבד celeron או AMD כבר הבנתי שעדיף בתקציבי,אבל מה לחפש הכוונה למהירות מעבד,זיכרון פנימי וכו'?

זה Celeron Mobile, גירסה זולה ומצוינת של ה-Pentium M, בניגוד ל-P3 הם מצטיינים בצריכת חשמל נמוכה יחסית

מהירות מעבד - לדעתי הם יצאו עד תדרים של 1.3GHz, וזה אמור להספיק

זיכרון פנימי - רצוי 512MB אבל לא הכרח, אתה יכול לשדרג בעצמך, ויהיה יותר קשה למצוא C-M עם 512MB

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כבר באתי לרשום שיהיה GLARE LCD...אבל עם תקציב שלך תסתפק ב 1G מעבר רצוי כמה שיותר זיכרון ומסך כמה שיותר גדול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...