Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שהצלחתי להבין , אתה מנסה לשאול למה לשברולרט לומינה הולך המנוע שאין רצועת טיימניג? אתה מתכוון בטח למצב שהטיימניג נקרע .

זה לא רק ללמונינה זה בעוד רכבים ובעוד מנועים ברגע שרצועת טיימניג נקרעת , שסתום יכול לגוע בבוכנה ברגע שיש מגע בין השסתומים והבוכנות הנזק הוא רב מאוד השסתומים נשברים והבוכנות מקבלות מכה רצינית ואז אין מנוס מלהחליף בוכנות ושסתומים אבל במקרה כזה כבר לא מתעסקים פשוט מחליפים מנוע מפירוק או מיבוא . יש מנועים שהטיימניג נקרע ולא את הנזק הזה , תלוי במנוע .

פורסם

לשברולט לומינה אין לא רצועה ולא שרשרת טיימינג,מהטעם הפשוט שהמנוע שלה הוא בעל גל זיזים תחתון שמניע את השסתומים באמצעות דחיפים.

בטיפול נכון,מנועי ה 3.1 בהחלט מאריכים ימים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ארנון היקר!!!

אני אסביר לאט שתבין מהר

מחיפוש באתרי מכירת רכב (יד-2,הקרטל וכ"ו...)שמתי לב כי הרבה בעלי לומינה מודל 95,96 אשר פרסמו את רכבם ,רשמו כי הוחלף מנוע ברכבם. (עכשיו הבנת מה אני שואל) ואני שואל האם זו תופעה ??? מפני שמנוע ללא טיימינג אמור להחזיק זמן רב אם טופל כהלכה לא???

או שאולי היה פגם במנועים מהדגמים האלו? אינני יודע.

כמה קילומטרים אמור להחזיק מנוע שכזה שטופל כראוי? (V-6 3.1ׂ )

פורסם

הסיבה פשוטה מאוד ומתחלקת לשני חלקים.

1. מדובר בזבל אמריקאי.

2. בשל מחירן הנמוך של המכוניות הללו, הן מתוחזקות בשיטת "אחזקת שבר". כלומר, מטפלים ו/או מתקנים את הרכב רק אחרי שהוא נשבר.

פורסם
gsi יקר ,בוודאי שאני שולח אותך להכין שיעורי בית כי אם אתה רושם שלספארי יש מנוע 2.8 זה פשע כי אתה מטעה המון אנשים,פה זה לא פורום של ערוץ הילדים,הבנת?

עמית - אם לטעות ולרשום שלספארי יש מנוע 2.8 זה פשע, אז לקחת כמה חתיכות מהפיצוחים שמפוזרים בסופר זה ממש רצח, לא? (השם ייקום דמן של הבננות המיובשות!) אני לא מגזים אם אני סבור שקצת הגזמת, נכון? על איזו הטעיה חמורה אתה מדבר - אנשים ירוצו ויבקשו לתקן את רישום הרכב במשרד הרישוי מ-4.3 ל-2.8 ליטר?

אז - קצת דרך ארץ (ובעברית פשוטה, כדי שתבין - "נימוסים") לא תזיק, מכיוון שכולנו כאן כדי לחלוק ידע ולא כדי לחלק/לקבל "מחמאות".

יום טוב, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

גם אני מאמין בתיאוריה של תחזוקה לקויה.

אם תשים לב כשאתה מסתובב ברחוב או נוסע בכביש תשמע הרבה מכוניות אמריקאיות משנות ה90' (לומינות, לה-סייבר וכו') ואפילו מכונית חדשות יותר (אלרו) שנשמעות כמו מכונות תפירה מקולקלות וכדומה.

אני בהחלט מאמין שמחיר הקניה הזול יחסית למחיר האחזקה היקר גורמים לכך שאנשים בעלי יכול כלכלית נמוכה קונים אותן ולא מסוגלים לתחזק אותן ברמה נאותה.

פורסם

כל סדרת המנועים הזאת של GM סובלת ממספר מחלות שלא טרחו מעולם לתקן.

החל ממזרקי דלק נסתמים ב-3.4, דרך שלל בעיות בגלל סעפות היניקה מפלסטיק וכו'

הדגם המוצלח ביותר הוא ה-3.8 סופרצ'ארג'ר :mrgreen: שהגיע בפונטיאק גרנד פרי GTP ובמונטה קרלו SS.

בכל מקרה אין אותו בארץ ובלי קשר אני לא תופס מהלומינה בכלל, אתה מחפש תחליף אמריקאי מבית GM לספארי, תנסה אימפלה או אפילו קאפריס.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...