Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג עירון- מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קראתי מודעה בעיתון על "קארטינג עירון", סמוך לישוב קציר, קארטינג שלא שמעתי עליו קודם לכן.

מישהו מכיר? היה שם? שמע?

כמו-כן, אשמח להמלצות על קארטינג טוב באיזור חדרה (המלצות אישיות גם על נתניה יתקבלו בברכה- לתשומת ליבך יאשה)

תודה,

אמיר.

פורסם

אני שמעתי הרבה דברים טובים על נתניה, אך טרם ביקרתי שם.

מקווה שעזרתי.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הייתי שם שבוע שעבר, אך מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בקארטינג, אין לי שום אינדיקציה להשוואה, ככה שאני אתן לך תמונה כללית.

המסלול דיי קצר, נהג סביר יעשה הקפה ב-18.5 שניות, מישהו מתורגל יירד ל16.5-17. מהקארט עצמו לא הכי התלהבתי, נראה כאילו לא מחליפים שם לעולם צמיגים, לא מהירים במיוחד וכו'.

המחיר הוא 45 שקלים ל-10 דק' של נסיעה כאשר על המסלול (אם אתה בא אם חברים) נוהגים עד 5 נהגים, והמנצח הוא בעל ההקפה היחידה המהירה ביותר.

סתם מתוך התעיינינות, כמה זמן לוקח לעשות הקפה נגיד בקארטינג בנתניה\חיפה?

• תוכן חדש...