Jump to content

goldman

  • הודעות

    15
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי goldman

  1. הייתי שם שבוע שעבר, אך מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בקארטינג, אין לי שום אינדיקציה להשוואה, ככה שאני אתן לך תמונה כללית. המסלול דיי קצר, נהג סביר יעשה הקפה ב-18.5 שניות, מישהו מתורגל יירד ל16.5-17. מהקארט עצמו לא הכי התלהבתי, נראה כאילו לא מחליפים שם לעולם צמיגים, לא מהירים במיוחד וכו'. המחיר הוא 45 שקלים ל-10 דק' של נסיעה כאשר על המסלול (אם אתה בא אם חברים) נוהגים עד 5 נהגים, והמנצח הוא בעל ההקפה היחידה המהירה ביותר. סתם מתוך התעיינינות, כמה זמן לוקח לעשות הקפה נגיד בקארטינג בנתניה\חיפה?
  2. אז ככה, אני ומשפחתי נוסעים לאיטליה (סיציליה) לשבוע. אנחנו 5 נפשות (גדולות, הגברים 1.88+ הנשים1.70+ ). אז ככה, לא מעניין ביצועים ולא יופי וכו'. מה שחשוב זה מרווח, מקום למזוודות, ונוחות נסיעה. דבר נוסף, אם תוכלו להפנות אותי לאתרים שבהם יש את הרכבים שאתם מציעים אני אשמח
  3. איפה אני יכול לראות מה אמור לכלול טיפול 150,000 של פג'ו 206 2001 XR
  4. רמקול אחד שנמצא על המגש האחורי באוטו (206) יצא החוצה. איפה אפשר לסדר את זה (באיזור פרדס-חנה - חדרה) וכמה יעלה תיקון כזה (אך ורק להחזיר את הרמקול למקומו, אף חוט לא נקרע וכו') ?
  5. קודם כל כל הכבוד על הסרטון! אבל משהו שם לא מובן לי, בדקה 4:30 בערך, מה קרה לניסן בהתחלה?
  6. מעוניין ברכישת הרכב. איך הוא מבחינת נוחות נסיעה וישיבה? מבחינת הוצאות שוטפות (דלק, ביטוחים, טיפולים) ? ושאלה אחרונה, מה ההבדל בין ה-C4 SX ל-C4 SX PK?
  7. אתם לא מאמינים, אני קורא את השורות האלה והדופק שלי מתחיל לעלות. השבוע (יום ראשון) אני וחבריי (בני 17.5) נסענו מפרדס חנה לחדרה, צומת אחרי גן שמואל, שבה נכנסים לחדרה (שמאלה) היה לי אדום, כמובן שעצרתי. התחלף לירוק, התחלתי לסוע לאט לאט ופתאום 2 מטר מהמכסה מנוע שלי חוצה אותי ב.מ.וו (כנראה סדרה 7 לפי הזיהוי שלי) שחורה במהירות של לפחות 180 קמ"ש. הייתי בשוק, עצרתי אחרי הצומת בצד ונרגעתי, הודתי יאלוהים שאני בחיים, והמשכתי לסוע. פשוט מפחיד! עריכה: שכחתי לציין שהמקרה קרה בשעה 2-3 בלילה\לפנות בוקר.
  8. תודה רבה על כל התשובות. אנחנו קרובים מאוד לסגירה על העיסקה. פג'ו 206, 1400 סמ"ק ידנית שנת 2001. שתהיה לכולם שנה טובה.
  9. הגענו ל-2 מכוניות סופיות (תקציב עד 40-42 אלף). מצאנו פג'ו 206 XR שנת 2001 ידנית, ומצד שני פונטו ספייס S75 2002\3 גם כן ידנית. על איזה אוטו מבין השניים הייתם מציעים לשני נהגים צעירים (הורים מממנים הכל)? יש להדגיש כי חשוב להורים צריכת דלק נמוכה, אמינות יחסית וכמה שפחות כאבי ראש.
  10. goldman

    קטנה עד 25K

    לא דיברתי חס וחלילה על האוטו שלך, אלא ציינתי עובדה שאני רוצה שידעו. איזו שנה הפיאסטה שלך? האם זה יש הרבה פיאסטה 16V בשוק או שזה אוטו יחסית נדיר?
  11. goldman

    קטנה עד 25K

    תודה על התשובות המהירות. יש לציין שאשמח לקבל אוטו עם טיפה כוח וזריזות, לא עגלתי לגמרי. אני יודע ומובן לי שבתקציב הזה, זה קצת מוגזם לבקש, אבל, בוא נאמר שאמשמח להצעות של החזקות מהקבוצה הזאת.
  12. מכונית מיועדת לשני נהגים צעירים, האמינות חשובה בעיקר. האוטו מיועד לנסיעות קצרות (פרדס-חנה- חדרה). רצוי חסכונית בדלק (לפחות 1:12). אחזקה זולה (טיפולים, חלפים). מודל 98+, עדיפות לגיר ידני.
×
×
  • תוכן חדש...