Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הבעיה שלי היא כזו:

הרכב שלי הוא אודי A3 שהגיע עם מערכת מקורית ורמקולים קדמיים ואחוריים. איכות הצליל לא היתה משביעה, אולם לא רציתי להתקין סאב מאחור בגלל שאני משתמש בתא המטען. בחנות סטריאו לרכב -"קומפוננט" ברחוב תובל, ליד הבורסה ברמת גן - אמרו לי שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין במגש מאחור זוג רמקולים איכותיים מסוג MB quart, וכך עשיתי.

בפועל לאחר ההתקנה, התברר שברכב היה סאב מקורי בדופן תא המטען. המתקין אמר שלא ידע מכך. לטענתו, אי אפשר לחבר את הרמקולים ישירות למערכת משום שהמערכת יכולה להוציא רק למגבר, ואילו במגבר אי אפשר לבטל את החלוקה לסאב. הפתרון לדעתו הוא החלפת המגבר למגבר שלא מוציא לסאב.

כעת אני שם לב שגם לרמקולים הקדמיים יש סאב קטן מקדימה.

מה שקורה כעת הוא שהבסים זולגים לרמקולים, והתהודה בתא המטען מוגזמת והבסים חזקים בצורה מוגזמת ומשתלטים על הסאונד באופן שלפעמים שומעים רק אותם. כאשר הוא ניתק את הסאב, הרמקולים לא מקבלים בסים בכלל ואיכות הצליל גרועה - נשמע כמו טרנזיסטור.

שאלתי היא:

1. האם יש דרך לנתב את כל הסאונד לרמוקלים באיזושהיא צורה מבלי להוסיף מגבר חדש?

2. האם מישהו מכיר את המערכת ברכב הנ"ל (A3 מודל 2007 עם מערכת מקורית), ויודע אם אותו מגבר משרת גם את הקדמיים, או שמדובר בשני מגברים שונים?

אם מדובר במגבר אחד, ואני מחליף אותו, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האחוריים ללא סאב, אך להשאיר את הקדמיים מחוברים כמו כעת (עם חלוקה לסאב ולרמקולים).

 

תודה מראש

×
×
  • תוכן חדש...