Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוש קל או - מה זה "ט.ל.ח"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני פוגש את ה"מילה" הבאה במספר מקומות

מה בכלל הפרוש שלה?! :)

ט.ל.ח

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

בוא נגיד שיש לך משכנתא.

משהו שממש מעיק עליך.

ביום בהיר אתה מקבל מכתב מהבנק שכתוב בו: "לאחר בלה בלה שנים... תשלומך החודשי האחרון למשכנתא זו"

אתה יודע שזאת טעות, אבל למי אכפת?? אתה הולך וחוגג באיים הקאריביים עם 2 רקדיות צמודות אליך.

מה שלא שמת לב זה שכתוב במכתב למטה "ט.ל.ח"

בלהההה - ז**נו אותך.

תמשיך לשלם משכנתא, יש לך פרצוף של אחד שצריך לעבוד ולא לזכות. :wink:

פורסם

הפירוש המדוייק הוא "טעות לעולם חוזר" ולא טעות לעולם חוזרת.

והמשמעות היא שהטועה חוזר בו מדבריו, ולא שהטעות חוזרת על עצמה.

הביטוי הוא עוד מהתלמוד (באמת שלא זוכר מאיפה...), והמשמעות המקורית שלו היא שמי שטועה בתפילה או בהקראה מהתורה, פשוט חוזר על הקריאה בצורה הנכונה והטעות לא תירשם לחובתו. בהמשך החילו את האמרה הזאת גם על מסמכים והצהרות.

פורסם

הביטוי הוא עוד מהתלמוד (באמת שלא זוכר מאיפה...), והמשמעות המקורית שלו היא שמי שטועה בתפילה או בהקראה מהתורה, פשוט חוזר על הקריאה בצורה הנכונה והטעות לא תירשם לחובתו. בהמשך החילו את האמרה הזאת גם על מסמכים והצהרות.

לא מדויק.

ישנם שני ביטויים:

"טעות לעולם חוזר", שמשמעו שניתן לחזור אחור ולתקן, במקרה ונפלה טעות (זה הביטוי בו משתמשות חברות לכסת"ח).

"טעות לעולם חוזרת", משמעו ביטוי המציין שהאפשרות לטעות היא מטבעו של האדם (נאמר כהתנצלות על הטעות או בנימה של סלחנות כלפי מי שטעה).

פורסם

תגיד, זה אותו ISHPUZ מפרויקט seti@home?

סתם רציתי לדעת כי גם זה היה איזה ISHPUZ אחד :)

פורסם

תגיד, זה אותו ISHPUZ מפרויקט seti@home?

סתם רציתי לדעת כי גם זה היה איזה ISHPUZ אחד :)

אפרופו SETI@HOME זה עדיין קיים?

כאילו מה?

יש קשר עם חיים בעולם החיצון?

פורסם

אפרופו SETI@HOME זה עדיין קיים?

כאילו מה?

יש קשר עם חיים בעולם החיצון?

בפעם האחרונה שבדקתי לא היה עדיין קשר

בטח יש נתק בתקשורת או משהו כזה...

הפסקת להריץ את זה או שאתה עדיין בקטע?

אני מדי פעם מריץ על מחשב (פה ושם, כשיוצא)

פורסם

כן, אני אישפוז מ-SETI...

כבר מזמן לא תרמתי מי יודע מה לפרויקט. אבל היו זמנים שהייתי מקום שלישי בארץ.

מי אתה?

פורסם
כן, אני אישפוז מ-SETI...

כבר מזמן לא תרמתי מי יודע מה לפרויקט. אבל היו זמנים שהייתי מקום שלישי בארץ.

מי אתה?

אני מוכר שם בתור Grand Master B

הייתי שם מקום 15 בערך (ממש מזמן, משהו כמו לפני 3 שנים)

עכשיו אני באזור ה30+ או משהו כזה...

לא ממש בדקתי לאחרונה..

אני זוכר את התחרות שהיית עושה עם TEAM TRON ושות'... שמרתי איתם על קשר פה ושם...

הוא עדיין מדבר איתי לפעמים בICQ...

נחמד לראותך גם כן :)

פורסם

ואללה, אני זוכר את הניק המלא שלך!

איזה עולם קטן, הא?

פעם SETI היה די אובססיה בשבילי. עד שקלטתי שהפרוייקט מיצה את עצמו והם סתם לא מודיעים על סופו. חוץ מזה ראיתי לפי הגרפים שאין לי שום סיכוי בעולם לעקוף את טרון ואת הבחור שממש שכחתי איך קראו לו שהיה במקום הראשון.

טרון ישבו על איזה שלוש כיתות מחשבים שהריצו בשבילם, והמקום הראשון היה סיסטם אדמין של מיינפריים...

אז פשוט השארתי את הכל רץ כדי לטחון מה שיותר, ולא תיחזקתי את זה יותר. מה שנפל, נפל.

אני מאוד אתפלא אם יש עוד איזה מחשב שמריץ בשבילי.

היו ימים בהחלט משעשעים. אני זוכר את עצמי מתגנב בלילה למעבדה ומריץ על מחשבים, שותל פרוססים במחשבים במכללה שלי. בדיעבד זו התנהגות די פסיכית...

פורסם
ואללה, אני זוכר את הניק המלא שלך!

איזה עולם קטן, הא?

פעם SETI היה די אובססיה בשבילי. עד שקלטתי שהפרוייקט מיצה את עצמו והם סתם לא מודיעים על סופו. חוץ מזה ראיתי לפי הגרפים שאין לי שום סיכוי בעולם לעקוף את טרון ואת הבחור שממש שכחתי איך קראו לו שהיה במקום הראשון.

טרון ישבו על איזה שלוש כיתות מחשבים שהריצו בשבילם, והמקום הראשון היה סיסטם אדמין של מיינפריים...

אז פשוט השארתי את הכל רץ כדי לטחון מה שיותר, ולא תיחזקתי את זה יותר. מה שנפל, נפל.

אני מאוד אתפלא אם יש עוד איזה מחשב שמריץ בשבילי.

היו ימים בהחלט משעשעים. אני זוכר את עצמי מתגנב בלילה למעבדה ומריץ על מחשבים, שותל פרוססים במחשבים במכללה שלי. בדיעבד זו התנהגות די פסיכית...

נשמע לי מוכר כל מה שקרה לך

אני זוכר שכמעט הועפתי מבר-אילן על עקשנותי להריץ את SETI פעם אחר פעם למרות אזהרות חוזרות ונשנות.... היה לי גם איזה סקריפט קטן וחמוד שדאג לכך שהSETI ירוץ תמיד, גם אם כיבו אותו או משהו כזה....

הלילות שהעברתי כשהתקנתי SETI בכל מחשב שראיתי בכל מקום כמעט... כשבאתי לחברים וראיתי מחשב ישר התחלתי להרצות על SETI ועל חשיבות תרומת היחידים לפרויקט הגדול ובכלל לעולם... והכרחתי (לא פיזית, אבל הייתי ממש קרוב לזה :)) אותם להתקין SETI... נראה לי שבגלל זה אין לי הרבה חברים עכשיו :lol::p:D:wink:

היה נחמד כל עוד זה היה... מעניין אבל לדעת שצחי (היה מעין המנהיג של הקבוצה) עדיין שוקד רבות על SETI... מי יודע, אולי נחזור לזה פעם...

הNICK המלא שלי היה : [the israliens] Grand Master B & Fatman & Stilgar

קצת מעוות יצא בגלל כל הסוגריים...

היו זמנים...

פורסם

בקצרה, פרוייקט שכל אחד על המחשב שלו מקבל פאקט של אינפורמציה מתדר רדיו מהחלל החיצון וצריך להריץ את התוכנה לפענח את הפאקט, אם יש שדר מהחלל החיצון.

בקצרה

• תוכן חדש...