Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

חיפשתי, כמו בדירה להשכיר של לאה גולדברג, אוטו יד ראשונה מ"שכנים טובים". נדמה לי שמצאתי...

אך לא זו השאלה:

מדובר בסובארו לגאסי - מנוע 1800- מודל 99 (על הכביש מאמצע 2000). עשתה 82,000 ק"מ.

יחד עם זאת אין באוטו כריות אוויר וזה מפחיד קצת את אשתי. בצדק?

האם מישהו מכם מכיר מכונית זו? האם תוכלו לספר על יתרון בולט שלה או חיסרון בולט שלה?

אני מודה לכם מראש... (ואודה גם בדיעבד!)

שורקיש

ואם אתם עונים לי, חסר מושג עלוב שכמוני, האם דרישה של בעל הרכב לקבל את "מחיר המחירון" קרי 45 אלף ש"ח נראית על פניה סבירה?

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשאול את עצמך את השאלות הללו, הן בעניין הכריות אויר והן בעניין המחיר. זכותו של המוכר לדרוש, זכותך גם לחפש אוטו אחר...

בעניין הכריות אויר - היבואן הביא את הדגמים הללו ברמת בטיחות נמוכה בשביל להוזיל את המחיר. בשוק קיימות הרבה מתחרות עם כריות אויר, אבל לא כולן זהות בגודלן או ביתרונותיהן\חסרונותיהן לאוטו הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במידה והיד ראשונה, אני אישית הייתי מנסה להוריד ל43 לאחר בדיקה, אם האוטו במצב מצויין מבחינת מנוע ופח, אני בסופו של דבר הייתי מוכן לשלם את המחירון במלואו, אבל זו רק דעתי הפרטית.

פורסם

בעניין כריות האויר..רק אתה תוכל להחליט עד כמה הבטיחות חשובה לך..

לגבי הרכב.. מדובר ברכב אמין (כמו כל סובארו) עם אבזור בסיסי.

הרכב לא זריז מספיק. אם אין לך דרישות גדולות מהרכב..שווה קנייה..

קח בחשבון שהשוק של הרכב הזה דיי נמוך ואפשר להוריד במחירון כמה אלפיות בודדות.

מאזדה 626 לדעתי תהיה יותר זריזה,ויותר נעימה לנהיגה.

פורסם

אם הרכב במצב נדיר, שמור ומטופל במצב יוצא דופן, אז יכול להיות שווה לרכשו.

אם לא, או להוריד משמעותית במחיר או לחפש רכב אחר שיהיה בו כריות אויר, ועדיף עם מנוע 2000.

בסה"כ רכב מוצלח מאוד, אם כי עניין כריות אויר נתון לשיקולך בלבד, אישית, בשנתון כזו, הייתי מחפש רכב עם כריות אויר (לפחות 2).

• תוכן חדש...