Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה, אז שלום לכולם,

השאלה היא כזו:

יש הרבה רדיודיסקים בשטח, מן הסתם אם תשקיע מעל 2000 שח אז תקבל מכשיר באיכות טובה.

העניין הוא - מי היפה מכולם ?

פעם הכרתי מישהי עם גולף GTI, עם רדיודיסק מדהים, פנל נפתח לשניים, אקולייזר צבעוני בגודל של פנל שלם.

היום כנראה כבר לא עושים דברים כאלו.

אם השאלה היא שאלה של יופי, שואו ו"שוויץ", אבל אין רצון להכניס DVD עם טלויזיה לרכב אלא רדיו דיסק עם תצוגה ממש מגניבה, מה אתם ממליצים ?

המון תודה מראש!

פורסם

לגבי תצוגות והכל תראה דגמים של פיוניר, האיכות שלהם ברמה טובה אם זה מה שחשוב לך המראה.

אם אתה רוצה יותר איכות מאשר יופי יש לך מכשירים מחברות אחרות שהם טובים יותר כמו: אלפין , נקמצ'י , קלריון.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך.

אני מתכוון לרדיו דיסק מפוצל, שמכיל פנל של רדיו דיסק, ופנל נפרד של אקולייזר.

משהו בסגנון

http://products.howstuffworks.com/pioneer-deq-7600-review.htm

או

http://shopproducts.howstuffworks.com/Kenwood-KGC-9044-11-Band-Car-Equalizer/SF-1/PID-20289848

רק במכשיר אחד.

כמובן שבארץ אין אפשרות להשיג את השניים לעיל, אנחנו עוד משחקים בחול יחסית לחו"ל.

פורסם
אני חדש פה, אז שלום לכולם,

השאלה היא כזו:

יש הרבה רדיודיסקים בשטח, מן הסתם אם תשקיע מעל 2000 שח אז תקבל מכשיר באיכות טובה.

העניין הוא - מי היפה מכולם ?

פעם הכרתי מישהי עם גולף GTI, עם רדיודיסק מדהים, פנל נפתח לשניים, אקולייזר צבעוני בגודל של פנל שלם. אתה בטח מתכוון לזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33923

היום כנראה כבר לא עושים דברים כאלו. עושים, ועוד איך עושים!

אם השאלה היא שאלה של יופי, שואו ו"שוויץ", אבל אין רצון להכניס DVD עם טלויזיה לרכב אלא רדיו דיסק עם תצוגה ממש מגניבה, מה אתם ממליצים ?

המון תודה מראש!

לא ממש הבנתי מה התקציב, אם תציין את התקציב אני בטוח שנוכל לענות לך .

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אין מגבלת תקציב בכלל.

השאלה היא מה הכי יפה ומרשים.

שני פנלים, אחד של אקוולייזר צבעוני ודיגיטלי, והשני של הרדיודיסק נראה לי הצרוף הכי יפה עד עכשיו.

תודה (-:

פורסם
אין מגבלת תקציב בכלל.

השאלה היא מה הכי יפה ומרשים.

שני פנלים, אחד של אקוולייזר צבעוני ודיגיטלי, והשני של הרדיודיסק נראה לי הצרוף הכי יפה עד עכשיו.

תודה (-:

אני לא מבין את מי אתה מנסה כל כך להרשים? הגנב השכונתי יתרשם הכי טוב מהפנל שלך :roll:

פורסם

להרשים - רק את עצמי. הרי רק אני רואה את התצוגה בזמן שהרכב עובד, נכון ?

אחרי הרבה שנים, הרשתי לעצמי לקנות רכב יקר, כזה שתמיד רציתי.

רק טבעי הוא לצייד אותו בסטריאו הולם.

מכיוון שלפי דעתי כל מכשיר במחיר של 2000 שח ומעלה יתן איכות שמבחינתי תהיה מעולה, הרי שהפרמטרים היחידים לבחינה הם USABILITY של המכשיר, ויופי חיצוני.

את השיקלולים שלי עשיתי - רק חסרות לי ההמלצות על מכשירים יפים.

שוב תודה לכל מי שעונה. הפורום הזה באמת אחלה.

פורסם
להרשים - רק את עצמי. הרי רק אני רואה את התצוגה בזמן שהרכב עובד, נכון ?

אחרי הרבה שנים, הרשתי לעצמי לקנות רכב יקר, כזה שתמיד רציתי.אני מאחל לך שתהיה מאושר (לא בציניות , אלא באמת)

רק טבעי הוא לצייד אותו בסטריאו הולם. נכון

מכיוון שלפי דעתי כל מכשיר במחיר של 2000 שח ומעלה יתן איכות שמבחינתי תהיה מעולה, הרי שהפרמטרים היחידים לבחינה הם USABILITY של המכשיר, ויופי חיצוני.

את השיקלולים שלי עשיתי - רק חסרות לי ההמלצות על מכשירים יפים.

שוב תודה לכל מי שעונה. הפורום הזה באמת אחלה.

אתה צריך להבין משהו , בשביל להיות מאושר בארצנו הקטנה מציוד טוב , צריך לעשות אותו כך שלא יראו , ושלא ידעו . אם יש לך מכונית שמושכת תשומת לב, עדיף מאוד שתסתיר את כול הציוד שלך . אז ללכת לקנות ציוד שמושך תשומת לב זה פשוט הזמנה למשהו .

אני למשל קניתי קלריון , אני אמצא דרך לשים אותו מאחורי פאנל של רדיו קסטות ישן של פיוניר , ואז מי שמסתכל יראה רדיוקסט ישן , ולא יחשוב לשבור חלון ולנסות לקחת . ממש לא כדאי לקנות דברים כאלו .

אבל אם אתה מתעקש חפש בחנויות מחו"ל מכשירים כפולים דהיינו 2DIN .

בברכה יהודה

פורסם

אם רק היופי והשוויץ מעניין אותך:

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3090623&refid=6

אם אתה רוצה מכשיר באמת איכותי, שיהיה בסיס אמיתי למערכת טובה:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=580561

ממליץ בחום על האופציה השנייה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

תקציב לא מוגבל, מכשיר טוב עם מסך מגע ענק ושואו כדי שכל הבנות יתלהבו?

אם יש לך תקציב לא מוגבל אני באמת לא מבין מה הבעייה להכניס מכשיר כזה שנכנס במקום של רדיו סטנדרטי. אין היום מכשירים "פוזאיסטים" בגזרת הרדיו דיסקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

JVC-AVX2 בדקת?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מכיוון שאתה לא רוצה להכניס DVD לרכב, כמה דברים:

1. הקלריונים הרלוונטיים לגביך הם רק מסדרה 8 ומעלה, למשל 865. פחות מזה - מכשירים טובים ואיכותיים אך לא מרשימים בעליל.

2. מכשירים של JVC ממש יפים - תפריטים "מגניבים" עם מסכי מגע, כדאי שתתרשם ממכשירים באזור ה 2000 ש"ח בעצמך, נראה ממש יפה ומרשים - SLEEK מה שנקרא. המלצה שלי, משהו בסגנון הזה, מהתרשמות ויזואלית בלבד. בד"כ אלו מפוצצים בתכונות.

3. פנל נפתח כפול, יש את ה מכשיר של PIONEER שהמליצו לך עליו, הוא גם מכשיר טוב. קצת יקר לטעמי. גם ה 7800 נראה על פניו, לא רע.

4. גם מכשירים של SONY יכולים אולי לקלוע לטעמך. זה למשל. אני חושב שהתמונה בלינק לא מטיבה איתו. הוא כולל BLOOTOOTH ועוד כל מיני פינוקים.

ואני מסכים איתך שבאזור ה 2000 שקל, איכות כל המכשירים תהיה טובה מאוד. ועוד דבר, זה בסדר גמור שאתה בעצמך תהיה מאוד מרוצה מהתצוגה והמראה של הפאנל. תדאג רק להוציא אותו כשאתה מתרחק מהאוטו והכל "אמור" להיות בסדר. אין מה לעשות, הרדיודיסק זה מה שמושך את רוב הצרות.

רק שתדע, שההתלהבות יורדת, ולאורך זמן מה שחשוב באמת ביום יום זה השימושיות - USABILITY ,שהזכרת. על מנת לבדוק את הפן הזה, אתה חייב להתרשם מהמכשיר בעצמך, באופן פיזי.

אני מאמין שאם תחפש בחו"ל, אולי תמצא דברים הרבה יותר מרשימים. לא הכל מגיע לארץ וחלק בטח גם "נגנז" עקב תמחורים לא שפויים.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...