Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בישראל

הנהג ,אשר טעה ביודעין ,תוך כדי שהוא מסכן את עוברי הדרך ואת רכושם ,פוגע ברכבו וברכב אחר ,

ומה התוצאה?

1 .הוא מקבל פרס מחירון מלא

2 ההרגשה היא כי הוא עשה טובה לכל העולם

3 הרכב אשר הפגיעה בו היא קלה וניתנת לתיקון ,ימסר לסוחר יתוקן וימכר לאדם אחר

ומי משלם

1 השכנים

2 המבוטחים

3 אותו אזרח אשר רכבו יגנב עבור החלקים

4 המוסכים המורשים ,הרכב יתוקן בשטחים

5 המדינה

6 ההורים

ואנחנו שואלים כיצד ניתן לצמצם את תופעת תאונות הדרכים,ככה בטוח שלא

יגאל

אני עם יגאל. הייתי לוקח לאבי הזה את הרישיון לעשר שנים, משום שאם חו"ח עומד שם אדם ולא רכב ליסינג (מכה בפני עצמה), כנראה שאותו אגם כבר לא היה עימנו או לפחות לא היה עומד. :evil:

ויותר מזה - לא רק שלא הייתי מוחק את ה"וידוי" שלו (אני מניח שזה מה שהיה שם), אלא שאף הייתי שולח לינק לחברת הביטוח. אולי אם אבא שלו לא היה מקבל את הכסף, הוא היה "מוחק" התנהגויות כאלה מהבן שלו, או לפחות לא נותן לו את הרכב לאיזה עשור. :evil::evil:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אף אחד כאן הוא לא טלית שכולה תכלת, ואם הוא כן, הוא בטוח מעצבן אנשים בזמן שהוא תופס להם את השמאלי ב100 קמ"ש. בואו נרגע. אם הוא כאן, זה אומר שמוטוריקה מעניינת אותו, ונראה שהוא הבין בעצמו שמה שהוא עשה לא בסדר, וזה כבר נותן לו נקודת פתיחה מצויינת לתיקון מעשיו בעתיד.

כמה מגדולי הפורום הזה ריסקו מכוניות. למעשה, אני לא יכול לחשוב על אף אחד מהקבועים כאן שאת דעתם אני מוקיר ומעריך שלא היה מעורב בתאונה כלשהי, באשמתו ועקב נהיגה ספורטיבית, במהלך ה7 שנים שאני מכיר אותם.

אז הבה לא ניסחף לאווירת לינץ'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבהרה

למען הסר ספק תגובתי לא באה כדי לעורר לינץ' ,"לא הביישן למד ולא הקפדן מלמד"

הסגנון בה נכתבה התגובה קוממה אותי מעט,כיון שחוץ מיום או יומיים שהבחור ישאר ללא רכב ,אין כאן שום סנקציה אשר תעזור להשריש את חומרת המעשה אלא להיפך

כן המסקנות הוסקו אך הרגשתי היא שהעניין לא הופנם

כן גם אני חטאתי ,את אותה הרגשה שלאחר המעשה, איני רוצה לחוות שוב ,ושילמתי עבור השיעור הזה ,ולמדתי את הלקח שלי

וכולי תקווה שגם כותב ההודעה וזו התרומה שלי לשירשור

יגאל

פורסם

כמה דברים ושאלה.

1. לא לתת את הרכב לחברת הביטוח בלי לעשות העברת בעלות מסודרת (בעיה: שביתות...) כדי לא לקבל אח"כ דוחות שונים ומשונים. הם יכולים לשלוח נציג עם "רשיון סחר", זה בסדר גמור, אתה עושה אליו העברת בעלות רגילה זה פשוט עולה פחות ולא מוסיף יד.

2. האם חברת הביטוח תחזיר לך את החלק היחסי של אגרת הרישוי שנשאר? במקרה של אובדן מוחלט אמיתי היית מקבל את זה ממשרד הרישוי, מה קורה במקרה של אבדן להלכה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...