Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי 3 בלילה חוזר הביתה לאחר בילוי מגיע לסיבוב האחרון לפני הכניסה לרחוב שלי

מאבד שליטה, היגוי יתר, הגלגל האחורי נכנס במדרכה שאר האוטו נכנס ברכב חונה והרכב החונה נכנס בעוד רכב

חונה. אצלי באוטו נפתחות כריות אוויר הדלת,הכנף,הקורה והגלגלים מתעקמים, ברכב החונה הראשון שספג את רוב המכה

הלך טמבון מכסה מנוע כנף הקורה והצירה יצאה ממקומה. ברכב השלישי הנזק פחות רציני פנסים טמבון וגריל.

*** עריכה: כאן מגיע חלק בו המשתמש מסבך את עצמו בדברים שלא צריך לכתוב בפורום ציבורי, בטח לא כשכרגע הגשת חשבון לחברת ביטוח על סך אי אלו עשרות אלפי שקלים. תחשבו טוב טוב על מה שאתם כותבים. תקציר הדברים: המשתמש נכנס במהירות החוקית והסבירה בהתחשב בתנאי הדרך אל תוך רחוב צדדי, תוך נקיטת כל אמצעי הזהירות הראויים, וכוח טבע עלום העניש אותו על כך שלא צם ביום כיפור על ידי זריעת קליפות בננה שהושרו בשמן סינטטי בנתיב הצמיג האחורי שלו. המשתמש נקט בכל אמצעי הזהירות המתבקשים, ובכל זאת נגרמה תאונה ***

... בצורה של כאבי תופת בגב, בחזה ובצוואר כל סוף השבוע.

כל זה היה הקדמה למה שבאמת רציתי לספר,

היום בבוקר האוטו נגרר למוסך הסדר של חברת הביטוח, השמאי נותן מבט אחד על האוטו מסובב את פניו לאבא שלי

ושואל אותו:"אתה רוצה את האוטו בחזרה?" לאחר שאבא שלי אומר לו "לא" השמאי מכריז על האוטו "אובדן כהלכה" לוחץ לאבא שלי יד והולך.

עכשיו מה אומרות שתי המילים האלה של השמאי, הם אומרת שרכב שעבר תאונה קשה הולך לחזור לכביש בתור "יד שניה, מצב מעולה, ללא תאונות, רק החליפו דלת וכנף לאחר שיפשוף קטן בחניה"

אז מה שרציתי להגיד לכם שאם אתם רואים עוד שבועים מודעה על:"מאזדה לאנטיס מנוע 2.0 שנת 2003 כסופה עם מספר רישוי 41-601-51" תדעו שמהרכב הזה אתם צריכים לברוח כמו מאש.

אני יעלה עכשיו כמה תמונות מהתאונה גם של הרכב שלי וגם של הרכב שפגעתי בו, שגם קיבל מכה רצינית אבל מה אכפת לבעלת הרכב הוא מליסינג. כמו שהיא אמרה לי "תאמין לי עשיתי לי טובה גם ככה היה כבר משעמם לי מהאוטו הזה..."

בברכת שבוע טוב אבי.

(שעכשיו מברר על קורס נהיגה מתקדמת..........)

HPIM3609.jpg

HPIM3603.jpg

HPIM3606.jpg

פורסם

אבי, זה מאוד מצער לשמוע כמה בקלות אתה לוקח את כל העניין.

איבדת שליטה על הרכב, הרכב הלך לעולמו, ויותר גרוע מהכל - עשית נזק לרכבים של אנשים אחרים בגלל חוסר המיומנות שלך !

קורס נהיגה מתקדמת עושים לפני התאונה, לא אחרייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, עדיף מאוחר מאשר אף פעם אמרו זקנים וחכמים מאיתנו. לפחות הבחור הפנים ,והמזל שיחק לו ולא היו אבידות בנפש למזלנו.

אבל, וזה אבל גדול, תנצל את הידע שתרכוש ל"משחקים " במקום מסודר ומרוחק, או אפילו במסגרת תחרותית, ולא בדרך הביתה.

.למחשבה:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כן לצערי גם אני למדתי ככה את שלי כשתהפכתי עם האוטו האהוב שלי שממש ניקשרתי אליו.

משתתף באובדנך ובאובדן של המכוניות האחרות.

איך אתה מרגיש עכשיו?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לעשות דבר כזה באמצע איזור מיושב, זאת טעות של בית סוהר.

אני נגד דברים כאלה באיזורי מגורים אז רחמים לא יהיו כאן, רק תיהיה בריא ותפיק לקחים להמשך.

שלא תבינו לא נכון - אני אוהב סיבובים ואוהב לנסוע מהר, אבל אני מעדיף לעשות קטע דרך במהירות הכי גבוהה שאני יכול בלי להשתולל בזריקות זנב, לחתוך נתיבים ולהיכנס ברכבים אחרים.. בטח לא בכביש סואן או איזור מיושב. אני מכיר את המגבלות שלי ושל הרכב ולא עובר אותם כדי לא היכנס לפינות.

פורסם

אני לא מפסיק לצחוק מהקטע עריכה

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

מפחיד קצת הסיפור, גם אני נוהג קצת מהר יותר בלילות כשאני חוזר מהעבודה (1 בלילה).

כנראה שאני אצטרך להתחיל לשים לב לזה.

פורסם

אבי 12, ידידי. יש הבדן בין "אובדן כהלכה", לבין "אובדן גמור".

כשמאי אני רוצה להגיד לך שזה לא מקרה רציני ושהוא בר תיקון אלא שעקב מצב דגם הרכב הזה בשוק מותיר ל"השבית" אותו.

ראיתי מקרים גרועים יותר.

שמור על עצמך למענך ולמען משפחתך. :)

פורסם

רק בישראל

הנהג ,אשר טעה ביודעין ,תוך כדי שהוא מסכן את עוברי הדרך ואת רכושם ,פוגע ברכבו וברכב אחר ,

ומה התוצאה?

1 .הוא מקבל פרס מחירון מלא

2 ההרגשה היא כי הוא עשה טובה לכל העולם

3 הרכב אשר הפגיעה בו היא קלה וניתנת לתיקון ,ימסר לסוחר יתוקן וימכר לאדם אחר

ומי משלם

1 השכנים

2 המבוטחים

3 אותו אזרח אשר רכבו יגנב עבור החלקים

4 המוסכים המורשים ,הרכב יתוקן בשטחים

5 המדינה

6 ההורים

ואנחנו שואלים כיצד ניתן לצמצם את תופעת תאונות הדרכים,ככה בטוח שלא

יגאל

פורסם

תפסיקו כבר עם בלבולי השכל האלה של הנהיגה המתקדמת!!

בכל שרשור תאונה כלשהי ישר רצים עם דגלי "קורס נהיגה מתקדמת".

ראבק, עשיתי את הקורס הזה ועדיין אין לי ביציים להרגיש כמו אלונסו בסיבובים בשטח בנוי.

"עשיתי תאונה- עכשיו קורס נהיגה מתקדמת"

"חבל שלא עשית קורס נהיגה מתקדמת"

"אם היית עושה קורס לפני התאונה היא לא הייתה מתרחשת"

"מכיר את מגבלות הרכב שלי"...גם איירטון סנה הכיר את המגבלות של רכבו, אז?

הקורס הזה בא לידי ביטוי (או שלא) בעת גרימת מצב חירום שלא נצפה קודם לכן.

הוא יכול לעזור ולעשות את ההבדלים בין תאונה לכמעט תאונה, אבל הוא לא ערבון מובטח להפיכת נהג מסוים לטוב יותר והוא לא נותן שום חותמת גומי לשיפור מוחלט ביכולת הנהג ביומיום.

אני אגלה לכם סוד, יש לא מעט אנשים שעברו את הקורסים האלה, ואף כמה כאלה וגם הם עוברים תאונות/מאבדים שליטה במצבים מסויימים...נשבע לכם!

תנהגו כראוי! תאפשרו לכם אופציה לנסות את מזלכם/מיומנותכם הרגעית בזמן איבוד שליטה (קורס ברזומה) ותפסיקו לעשות ממנו מה שהוא לא.

פורסם

הרשה לי לתקנך ידידי; קורס נהיגה מתקדמת, כשבא כקורס בודד ולא גורר קורסים נוספים ו\או תרגול עצמי, בעיקר עוזר להמנע ממצבי החירום מלתכחילה ולא עוזר לתקנם בזמן אמת.

בשביל לתקן את הרפלקסים השגויים של נהגים במצבי חירום, קורס אחד בטוח לא מספיק. זה מקסימום יכול להפנות את תשומת ליבם לכך שיש מצב כגון היגוי יתר ומדוע הוא נגרם.

זה פשע להציג קורס לנהיגה מתקדמת בכל אור אחר. זה לא הופך אותך לנהג מירוץ או אפילו נהג סביר, אלא רק נותן לך מבט על מצבי קיצון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

BMW , אני אסביר לך למה כן , לפחות ככה היה קורס הנהיגה המתקדמת בשבילי.

אני הגעתי אליו (יותר נכון זורזתי , גם אצלי הוא היה בTODO) עקב איבוד שליטה בכביש ציבורי שלמזלי לא הסתכם בנזק (בכלל) והייתי צריך משהו שיכניס אותי לפרופורציות.

זה בדיוק מה שקורס הנהיגה המתקדמת עשה.

הוא הכניס אותי לפרופורציות, לדעת שלכל מעשה יש תוצאה (וגם ללמוד מהיא , ואם אפשר גם לצאת ממנה)

עדיין , החלק החשוב הוא מה מביא לאיבוד השליטה.

זה הפך אותי לפחות לנהג יותר בוגר על הכביש עם יותר הבנה של הסכנות האלו.

במסלול סגור הרמטי :) זה כבר משהו אחר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

roee, אני קיבלתי רושם מעט שונה.

כשנהג שמבין קצת במוטוריקה מגיע לקורס, הוא מתחיל אותו בנקודה שונה מנהג שלא חובב ולא נוגע בדבר.

למשל: אני הגעתי לקורס אחרי כל ההמולה הזאת סביב הקורס כשאני יודע מהו היגוי יתר ומהו תת היגוי.

לא הייתי זקוק להמחשות המדריכים כדי להבין מה זה ואיך מגיעים לשם.

להגיד לך שהקורס הזה לימד אותי לא להיכנס למצבי חירום? הוא לא חידש דבר כי ידעתי אותם לפני.

ידעתי מהם מצבי חירום ובהיגיון פשוט (והרבה ידע נרכש מהאהבה לתחום ומעט ניסיון) ידעתי לא להגיע אליהם.

לעומת זאת, אני יכול להגיד שאחרי הקורס שיפרתי את צורת הבלימה שלי פלאיים.

אני מוסיף לזה גם הקניית אלמנטים נוספים שמשפרים יכולת ריכוז בזמן נהיגה שגם אותם לקחתי איתי להמשך הדרך.

לגבי הרפלקסים והקורס עצמו כקורס בודד או לחילופין כמספר קורסים עם תרגולים ויישום:

מיותר לציין שאני מסכים איתך לחלוטין ב-100% וניסחתי את זה מעט שונה שהזכרתי נהגים שעברו קורסים רבים ותרגולים רבים אך עדיין נקלעו למצב ביש.

ליביו, ראה מה רשמת ל-roee.

ללא ספק קורס תמיד יוסיף ולעולם לא יגרע. אך עדיין אין בו מספיק כדי לעשות את ההבדל בבטחון האישי לכל צורת נהיגה כלשהי (למעט תרגולים נוספים, קורסים, קארטים, ניסיון וכיו"ב).

אמיר.

פורסם
כשמאי אני רוצה להגיד לך שזה לא מקרה רציני ושהוא בר תיקון אלא שעקב מצב דגם הרכב הזה בשוק מותיר ל"השבית" אותו.

פלנטר, אנא הרחב והסבר את המשפט הנ"ל.

• תוכן חדש...