Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידות חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף אוףף כ"כ מתסכל כמה כסף ומשאבים הם משקעים על המהירות,

בהתחשב בזה שמכל "עוגת" התאונות עיניין המהירות תופס 5% מסכנים ועלובים מכל העוגה....

Honda hornet 600

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רואה אותה ? יודע שהיא שם ?

כי אני גם מניח שיש שם איפה שהוא מצלמה אבל החלק העליון נראה חלק ובלי שום דבר והלוחית משום מה יושבת נמוך, אולי מסתירה את המצלמה. אני אבל לא מזהה שום מצלמה בצורה ברורה.

בכל מקרה, אם אתה צודק, זה רע מאוד. עד היום אפשר היה לזהות את הלוחית המופשלת מאחורה ממרחק רב :-(.

ניר

צר לי לאכזב אותך אבל למולטנובה F6 שמותקנת על ניידות (בעבר קארינות, היות אקורדים ועוד...) אין שום צורך בהפשלת המספר האחורי, הפשלת המספר הקידמי בלבד זה מה שהן צריכות ואת זה אתה רואה רק אחרי שאתה עובר אותה = צולמת

מאחורה האוטו נראה רגיל לחלוטין רובן היו פותחים את התא מטען כדי שלא יזהו שזה קארינה (כי לא היו הרבה כאלו שהן לא משטרה) וכדי שיחשבו שמדובר ברכב תקוע "תמים"..

פורסם

מי דיבר על מספר אחורי ? (ומה הקשר בכלל ? :?)

ולמה שאני אראה את זה אחרי שאני אעבור ? (אין לי עיניים בגב :-))

אם המספר הקדמי מופשל רואים את זה יופי מאחורה ממרחק רב לפני.

ניר

פורסם

אני לא יודע איך אתה רואה מספר קדמי מופשל לפני שאתה עובר את הרכב,

אבל רק כדי להיות ברור.

הרכב עומד בכיוון נסיעתך, ואתה עוקף אותו והוא מצלם את המאחורה של הרכב שלך.

הוא לא עומד מולך ומצלם את החזית.

פורסם

כשתראה ניידת עומדת בשוליים תסתכל מתחת לרכב, אם אתה רואה שאין שם חסימה בחלק הקדמי אז הוא לא מצלם, אם תראה משהו שיורד מתחתית הרכב בחלקה הקדמי זה אומר שהוא מצלם, זה די קל לראות ממרחק.

אבל עכשיו הם מעלים את המספר למעלה ככה שבלתי אפשרי לדעת אלא אם ידוע לך באיזה רכבים הם משתמשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכל ידוע, חבר'ה, אני לא מבלבל עם כלום.

כשניידת כזאת עומדת בצד הדרך, היא מורידה בורג אחד ואז צד אחד של המספר מגיע לרצפה.

כשמגיעים לקראת הניידת אפשר לראות בצורה קלה וברורה (כן, כל הדרך מאחורי הרכב, מתחת לאוטו, דרך הגחון עד ללוחית המופשלת) שזה המצב.

אני פשוט תהיתי אם בניידות החדשות העניין שונה ואין משהו שמבצבץ מתחת לרכב.

אם אני לא טועה והניידת שראיתי לאחרונה בכביש 1 הייתה מהחדשות אז המצב לא השתנה.

* עריכה - תומר הקדים אותי וחיזק את מה שאמרתי לגבי האפשרות לראות את זה אבל לפי מה שהוא אומר אני מבין שהניידות החדשות מקפלות את המספר למעלה. באסה.

ניר

פורסם

באמת, כולכם כאן טפשים גמורים. הרי ברור שזהפאנל השחור הזה זה המחסום של הטילי סטינגר. ושל תותח הפולס האלקטרו מגנטי.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

ג'טה, קארינה, אקורד...

מבחינתי כל דבר שעומד בצד הכביש הוא ניידת פוטנציאלית ולא משנה אם יש שם דבורה או סתם שוטר עם מסרטה.

יש גם טריקים לשוטרים שמתחבאים מול משאית שעומדת בשוליים או כל מיני דברים כאלה. בגלל זה כל דבר שעומד בשוליים הוא נורת אזהרה...

פורסם
אוף אוףף כ"כ מתסכל כמה כסף ומשאבים הם משקעים על המהירות,

בהתחשב בזה שמכל "עוגת" התאונות עיניין המהירות תופס 5% מסכנים ועלובים מכל העוגה....

יש לדייק. מהירות מופרזת ביחס לחוק אחראית לפחות מאחוז אחד מהתאונות.

אשפי הסטטיסטיקה ואחיזת העיניים של המשטרה ושל משרד התחבורה כורכים את הנתון הזה ביחד עם "מהירות מופרזת ביחס לתנאי הדרך" - עבירה ששום אמצעי אכיפה ממוכן אינו יכול לאכוף, כדי לקבל מספר "מנופח" שנראה יפה בהודעות לעיתונות.

פורסם
אתה רואה אותה ? יודע שהיא שם ?

כי אני גם מניח שיש שם איפה שהוא מצלמה אבל החלק העליון נראה חלק ובלי שום דבר והלוחית משום מה יושבת נמוך, אולי מסתירה את המצלמה. אני אבל לא מזהה שום מצלמה בצורה ברורה.

ניר

הפס השחור הוא המיקום ה"רשמי" של לוחית הרישוי.

מאחוריו אין מקום לדחוף את המצלמה.יש שם קורת שלדה.(מאחורי הפגוש)

אז פשוט הנמיכו את הלוחית בכמה סנטימטרים לאיזור שבו יש רווח ואפשר למקם מצלמה.

זה הכל.

לוחית הרישוי כן יורדת לרצפה. אפשר אפילו לראות את זה ממרחק.

רכב כזה יושב קבוע בכניסה לפסגת זאב בירושלים.

פורסם

ceyal, ברור לי שהפס השחור זה המיקום המקורי. השאלה היא למה בכלל צריך להוריד את הלוחית ולא להשאיר אותה שם ? :wink: (לשמור על המצלמה ? להסתיר ? יאללה בסדר)

עכשיו רק תסגרו בגרסאות כי לפי תומר בחדשות מקפלים את המספר למעלה ולא לרצפה כמו בניידות הישנות.

ניר

נ.ב. האמת שהשרשור נהיה קצת ליצני כשאנשים מערבבים ישן עם חדש וגם לא מעט חוסר תקשורת עם שאר הכותבים :?

פורסם

אני ראיתי ביום רביעי ג'טה כסופה בדיוק כזו, בפתח תקוה בכביש לכפר סירקין, כשהמספר שלה כלפי מטה ולא מעלה, המצלמה (מזכירה צורת קונוס , בצבע שחור) נמצאת מאחורי הלוחית רישוי.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...