Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידות חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באדיבות HNN

למי שפיספס:

1.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רואה אותה ? יודע שהיא שם ?

כי אני גם מניח שיש שם איפה שהוא מצלמה אבל החלק העליון נראה חלק ובלי שום דבר והלוחית משום מה יושבת נמוך, אולי מסתירה את המצלמה. אני אבל לא מזהה שום מצלמה בצורה ברורה.

בכל מקרה, אם אתה צודק, זה רע מאוד. עד היום אפשר היה לזהות את הלוחית המופשלת מאחורה ממרחק רב :-(.

ניר

פורסם

ניר, יש שם מצלמת מהירות בוודאות. הניידת הנ"ל גם עומדת בכביש 6 בשערי אגרה (בעיקר קסם-נחשונים דרום ובין נחשונים לבין שמן בשני הכיוונים).

מצלמות זה חצי בעייה מבחינתי כי ניתן לזהות רכב עומד ולהאיט. אמצעי אכיפה היחיד היום שגורם לי להסס הוא הדבורה.

אין תקציב בנתיים לפתור את הבעייה הזאת.:?

לפחות הלייזר לא מציק לי יותר...:lol: גם לך במחשבה שנייה:-P

Veni Vidi Vici

פורסם

הפס השחור, היה ניחוש שמדובר למקום לקפל עליו את המספר.

מזל שהם לא קנו מזדה... הJETA לא כל כך נפוצה...

לגבי דבורה, על כמה יחידות תפעוליות מדובר? יש הערכה?

פורסם

כן, גם לי נראה כאילו המצלמה מתחבאת מאחורי המספר אז אולי הוא באמת מתקפל כלפי מעלה כשעושים שימוש במצלמה.

ליאור, תודה על המידע. אני מקווה שלא פספסתי כלום בשבועות האחרונים כי אני בונה לא מעט על הקטע של הלוחית :?.

אל תדאג, גם העניין השני מטופל, זה כבר בדרך :twisted:.

ניר

פורסם

זה נראה כאילו הבלוק השחור הזה שייך לדבורה

מצד שני התמונה לא מספיק איכותית \ גדולה כדי לראות כמו שצריך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עד כמה שאני יודע, דבורה נראית אחרת לגמרי והיא מותקנת על הגג.

אני רק לא מבין למה מראש לשים את המספר בצורה הזאת שתסתיר ורק כשרוצים לצלם, מקפלים אותו חזרה למקום המקורי ?

ניר

פורסם
עד כמה שאני יודע, דבורה נראית אחרת לגמרי והיא מותקנת על הגג.

אני רק לא מבין למה מראש לשים את המספר בצורה הזאת שתסתיר ורק כשרוצים לצלם, מקפלים אותו חזרה למקום המקורי ?

ניר

אולי מגן על עדשה?

פורסם
ליאור, תודה על המידע. אני מקווה שלא פספסתי כלום בשבועות האחרונים כי אני בונה לא מעט על הקטע של הלוחית :?.

אל תדאג, גם העניין השני מטופל, זה כבר בדרך :twisted:.

ניר

ניר, מה בתכנון ? תעדכן, אולי גם אני אצטרף...

Veni Vidi Vici

פורסם

בקארינות הישנות הם היו צריכים לשחרר בורג אחד בלוחית כדי לצלם, כאן הם כנראה התגברו על זה בכך שצריך רק לקפל למעלה.

למה להסתיר? כי זאת ניידת סמוייה וכי לשוטר תנועה ממוצע אין את היכולת השכלית לנקות את העדשה לפני הצילום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נסעתי באוטובוס ובדיוק אחת כזאת חלפה לפי והיה לה מה שהוא שלא ראיתי אף פעם. הייתה מותקנת לה מצלמה במושב שליד הנוסע זה היה מן מכישיר ענק שנירא כמו איזה כלי נשק של הצלבנים....

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

נורא פשוט

המצלמה מאחורי הפינה השמאלית של המספר, המספר נע על ציר לכיוון הרצפה (הראה כאילו נפל בורג שמחזיק אותו מצד אחד)

את הניידת הספציפית הזאת ראיתי על כביש החוף עומדת קצת לפני חוף הכיסא (למי שמהאזור)

ממש שנוסעים מאחוריה והיא בשוליים ניתן לראות את המספר השמוט

שיהיה להם מברוק על האוטו החדש :twisted:

• תוכן חדש...