Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , הרכב שלי התחמם מס' פעמים וכמו כן נסעתי מס' פעמים עם לחץ שמן לא תקין , אין עשן מיוחד מהאגזוז והרכב לא מעשן.

סובארו 1987 1800 GL סטיישן ,מנוע EA 82

רציתי לדעת עלויות של חצי אובראול וראש מנוע , והאם כשעושים חצי אובראול אז גם עושים ראש מנוע חדש.

(יתקבלו בברכה תשובות עינייניות ולא תשובות כמו" עזוב רד מזה" או "יקר לא שווה את ההשקעה")

דגם הרכב (כולל שנה): סובארו 1987 סטיישן 1800 GL

קוד מנוע (במקרה שמדובר בתקלות מנוע): EA 82

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

חצי אוברול זה פטנט ישראלי מטופש בשביל לחלוב כסף מקליינטים!

או שתעשה אוברולך מלא (לדעתי - מיותר) או שתקנה מנוע מושלם ותחליף (לדעתי - עדיף).

פורסם

אישית אני מעדיף להישאר עם המנוע המקורי ופשוט לשפץ אותו, כי גם ככה מנוע שאני אקנה הוא לא יהיה חדש מהניילונים אז עדיף שאשפץ את המקורי .

כמה בערך העולת שיפוץ?

פרטים בה"פ .

פורסם

אין עשן, הרכב לא גומר שמן כמו מטורף...אז מה אתה רוצה בדיוק?!

קצת קשה לגמור מנוע של בוקסר הייתי אומר, מוקדם מאוד מלהספיד אותו...

לא שווה לעשות אוברול או חצי אוברול למנוע שלך גם מבחינת עלויות וגם בסובארו כשעושים אוברול, צריך מומחיות ....וברוב המקרים אם לא עושים כמו שצריך... נהיה יותר גרוע, זה סוג של הימור (לגבי מנועי בוקסר של סובארו).

מנוע מייבוא עם מעט ק"מ יעלה לך 4000 ש"ח(נפח 1800 סמ"ק), הרכבה עוד 1000, ויש לך עוד 10 שנים של שקט.

חצי אוברול לא מומלץ.

פורסם

שלום.

מה לעשות שכאשר אנשים לא מספיק מיומנים כותבים שטויות!!!

כן ניתן לעשות חצי אוברהול ואם עושים את זה נכון המנוע יוצע כמו חדש.

בנוסף לכול המומחים הדגם מנוע המדובר הוא מיוחד אין אותו ביבוא ולא תהיה לא ברירה אלה או לשפץ או להשתיל 1600 שאני בטוח שהבחור לא מעונין והוא צודק.

אגב המחלה הידוע של המנועים האלה זה בעיות התחממות.

אם תרצה עזרה ופתרון תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חבר'ה שכחתם את השאלות המרכזיות.

האם זה יכלול שיפוץ ראש מנוע?

וכמה העלות?

פרטים בה"פ .

פורסם

חצי אובר-אול יכלול כמובן גם את שיפוץ הראש אבל,המחיר של העבודה הזו יהיה מאוד יקר ויעבור לפחות את ה- 4000 ש"ח.

וזה ללא פירוק והרכבת מנוע.

בכסף הזה,אפשר לחפש מנוע דומה בפירוקיות ולהשתיל ברכב או למכור את הרכב כפי שהוא בפחות 4000 ש"ח.

זה יחסוך ממך הרבה כאב ראש וגם כאב כיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...