Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 200

Erez cohen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה אני כנראה הולך לסגור על קנייה של רובר 200 המכונית בובה מבפנים ומבחוץ ממש חדש

אני ראיתי את התגובות בפורום פה על המכונית הזאת הרבה בעיות של ראש מנוע וכל הדברים האלו

הרובר 200 שאני הסתכלתי כמובן שנת 99 מנוע 1600 גיר אוטומט

בגלל שאין שוק אז אני ייקח את הרכב הזה תחת חסותי עד שהוא יגמור את הקרירה שלו שזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון מבחינת טיפולים

העיניין שהאוטו שאני שמתי עליו עיין הלך ראש מנוע בידיוק אז אם אני יקנה את המכונית זה יהייה ב-9 10 אלף גג ואני יעשה את הראש

כדאי לא כדאי מה אתם אומרים ומציעים

תודה לכל העוזרים

פורסם

כדאי למי? ביחס למה?

אני חושב שאם תעשה את השיפוץ במוסך מורשה ויש לך היסטוריית טיפולים ברכב ממוסך מורשה, ואם הגיר בסדר - אתה מאוד תהנה מהרכב. על כל פנים, אני מבין שהגישה שלך נכונה, כך שאני מאחל לך בהצלחה!

אגב, יש לרכוש אטם ראש מחוזק, שלא ייפרץ לך בעתיד, ושים לב שייעשה שימוש אך ורק בנוזל קירור מקורי ולא במים (מה שכנראה גרם לפריצת האטם הנוכחית...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפותח הת'רד, קח בחשבון כי אתה חושב שאתה יודע לאיכן אתה נכנס אך בטח שלא איך תצא.

כוונתי, ידוע לך בוודאות כי צריך להחליף אטם ראש אך לך תדע איכן זה יסתיים.

זכור לי כי בני ל. ציין שהברגים במנוע זה בעיתיים ובזמן פירוק ראש עלול להווצר מצב שתגמור עם החלפת

בלוק שלם...

על פניו תוכל לומר כי אם המוסך הרס אז שישלם אך אני מניח שהם מודעים לבעיה וידאגו לכסות את עצמם כראוי...

לסיכום - טיפול בסכום יחסית לא גבוה עלול להסתיים בהוצאה שתגרום לחוסר כדאיות מוחלט.

הייתי שוקל ומחפש רכב שכבר עבר ראש וגם אותו רוכש במחיר נמוך.

פורסם
כדאי למי? ביחס למה?

אני חושב שאם תעשה את השיפוץ במוסך מורשה ויש לך היסטוריית טיפולים ברכב ממוסך מורשה, ואם הגיר בסדר - אתה מאוד תהנה מהרכב. על כל פנים, אני מבין שהגישה שלך נכונה, כך שאני מאחל לך בהצלחה!

אגב, יש לרכוש אטם ראש מחוזק, שלא ייפרץ לך בעתיד, ושים לב שייעשה שימוש אך ורק בנוזל קירור מקורי ולא במים (מה שכנראה גרם לפריצת האטם הנוכחית...).

תגיד, איך אני יכול ליצור איתך קשר?

פורסם
ה"פ??

ת'כלס.:-D. משום מה כשרשמתי את זה, לא הופיעה לי האופציה, לא ברור. יש שינויים בפורום, כמו שעכשיו החיפוש בלי להכניס מחרוזת ומקודם כן.... רק אחרי זה הופיעה לי האופציה. משו לא ברור. רציני שזה לא תירוץ. :oops:

• תוכן חדש...