Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארי VS. אוונסיס VS. קרינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סליחה על פתיחת 2 אשכולות ביום אחד :roll: .

אני מזמן מה מנסה להבין את ההבדלים בין הדגמים הנ"ל של טיוטה ולא בטוח. הקמארי זה הדגם היותר יוקרתי לפי הבנתי, ההבדלים בין הקרינה לאוונסיס (חוץ מזה שקרינה יש כמעט רק למשטרה) לא ברור לי.

חיפשתי באינטרנט אשמח אם בכל זאת מישהו יוכל קצת לפרט, תודה :!::wink:

פורסם
היי,

ההבדלים בין הקרינה לאוונסיס (חוץ מזה שקרינה יש כמעט רק למשטרה) לא ברור לי.

אגב,הסיפור דומה גם באוונסיס,גם היא נפוצה כמעט רק במשטרה,מדובר בשני דגמים שההצלחה הכי גדולה שלהם באה לידי ביטוי בכיסוי הגרעון התקציבי ע"י מתן דו"חות.....

הם פשוט לא נפוצות כל כך במגזר הפרטי,אבל כמו שאמרו הן נכנסות לקטגוריית "משפחתיות גדולות".

בקיצור,אלא שני דגמים שנבנו ע"י טויוטה בהתאם למפרט מיוחד של משטרת התנועה הארצית :wink::roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היי,

אגב,הסיפור דומה גם באוונסיס,גם היא נפוצה כמעט רק במשטרה,מדובר בשני דגמים שההצלחה הכי גדולה שלהם באה לידי ביטוי בכיסוי הגרעון התקציבי ע"י מתן דו"חות.....

הם פשוט לא נפוצות כל כך במגזר הפרטי,אבל כמו שאמרו הן נכנסות לקטגוריית "משפחתיות גדולות".

בקיצור,אלא שני דגמים שנבנו ע"י טויוטה בהתאם למפרט מיוחד של משטרת התנועה הארצית :wink::roll:

לא כ"כ מדוייק, דווקא האוונסיס הצליחה לא רע בארץ, אומנם לא להיט אבל נמכרה יפה ...

אין לכם מה לדאוג, האוונסיס החדשה כנראה לא תגיע למשטרע בגלל שהיא תעלה הרבה יותר מהאוונסיס הקודמת (וגם תהיה הרבה יותר בטוחה וטובה ממנה) ...

ד"א, לא זוכר באיזה סוכנות של טויוטה זה נמצא אבל יש קארינה משטרתית שמוצגת לראווה עם 500K ק"מ, מישהו צריך עוד הוכחות שיפניות אמינות ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
קאמרי היא מכונית המנהלים

האוונסיס והקרינה הן משפחתיות גדולות.

האוונסיס היא המחליפה של הקרינה. ושיווקה החל כמודל 99' בארץ.

קבל תיקון האוונסיס הגיעה לארץ לראשונה ב98.... לאבא שלי יש את המכונית מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ...

בקשר לאוונסיס היא נהייתה נפוצה יותר בשנת 2000 פלוס מינוס אחרי מתיחת הפנים...

ועכשיו אתה תראה דווקא הרבה מהם על הכביש... אני לפחות להאחרונה רואה הרבה מאוד אוונסיס על הכביש... שעד היום אמרתי... יש לי אוונסיס אמרו לי אה? על מה אתה מדבר...

למה? ככה!

פורסם

לא זוכר באיזה סוכנות של טויוטה זה נמצא אבל יש קארינה משטרתית שמוצגת לראווה עם 500K ק"מ, מישהו צריך עוד הוכחות שיפניות אמינות ???

דיברו הרבה על הרעיון שניידת כזו יכולה להיות פרסומת וכו', גם היבואן עצמו דיבר על זה בהתלהבות אבל הרעיון לא בוצע.

פורסם
היי,

לא כ"כ מדוייק, דווקא האוונסיס הצליחה לא רע בארץ, אומנם לא להיט אבל נמכרה יפה ...

אין לכם מה לדאוג, האוונסיס החדשה כנראה לא תגיע למשטרע בגלל שהיא תעלה הרבה יותר מהאוונסיס הקודמת (וגם תהיה הרבה יותר בטוחה וטובה ממנה) ...

ד"א, לא זוכר באיזה סוכנות של טויוטה זה נמצא אבל יש קארינה משטרתית שמוצגת לראווה עם 500K ק"מ, מישהו צריך עוד הוכחות שיפניות אמינות ???

אני לא בטוח שאתה צודק. עובדה שלמשטרה בזמנו היו פאסאטים שעלו הרבה...(שלא לדבר על האוונסיס הנוכחיות שבזמנו עלו במעט יותר מהמתחרות).

לאור "השותפות" הטובה של המשטרה עם טויוטה אני לא אתפלא אם היבואן ייבא במיוחד (ובמחיר סביר) בשביל המשטרה אוונסיס ט"ד שיכולה בהחלט להתאים למשטרת ישראל.

פורסם

אני לא חושב שאפשר להגדיר את כמות המכירות של האוונסיס כסיפור הצלחה כי בסה"כ היא לא כזו נפוצה למרות שמדובר ברכב די טוב דווקא (אומנם לא PSI אבל עדיין די טוב.... :wink: ).

אני אנסה לברר כמה אוונסים יש במשטרה ולעדכן פה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הציטוטים שלכם התבלגנו, זה לא אני אמרתי שהן נבנו רק למשטרה :x

בכל מקרה, לדוד שלי יש קאמרי ויש שם פונקציה ממש נחמדה, שאתה מכבה את האוטו המראות צד מתקפלות ושאתה מדליק הן נפתחות. פונקציה יעילה וחבל שלא מיושמת בעוד רכבים :roll:

פורסם

המראות מתקפלות אוטמאטית בעוד מספר רכבים חדשים, למשל הC5.

אני מניח שהכל תלוי ברמת האבזור...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

המראות המתקפלות היינו סטנדרט דיי תיקני באמריקאיות... קאמרי היא בין המכוניות היחידות שמגיעות לארץ כמו שהם נמכרות כמו בארה"ב רק חבל שלארץ מגיעה רק הדגם הכי פשוט...

למה? ככה!

פורסם
המראות מתקפלות אוטמאטית בעוד מספר רכבים חדשים, למשל הC5.

אני מניח שהכל תלוי ברמת האבזור...

ההבדל הוא שב-C5 המראות מתקפלות מתי שהן רוצות ולא מתי שאתה רוצה

מולטיפלקס... :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא זוכר באיזה סוכנות של טויוטה זה נמצא אבל יש קארינה משטרתית שמוצגת לראווה עם 500K ק"מ, מישהו צריך עוד הוכחות שיפניות אמינות ???

דיברו הרבה על הרעיון שניידת כזו יכולה להיות פרסומת וכו', גם היבואן עצמו דיבר על זה בהתלהבות אבל הרעיון לא בוצע.

לפני מס' ימים קיבלנו הביתה את "יוצאים לדרך" (מן ירחון ללקוחות טויוטה) ושם נכתב על זוג קארינות משטרתיות לשעבר עם 705,260 ו713,000 ק"מ, ש"מנועיהן לא הוחלפו" .

מדהים :shock:

• תוכן חדש...