Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים התחדשתי באוודי A3 טורבו שנת 2003 (T אדום, 180 כ"ס)

שרק קיבלתי את הרכב הוא נסע מאוד חזק אבל לאחרונה הוא התחיל לספק פחות כח.

אני לא יגיד שהוא עגלה אבל זה ממש לא מה שהיה פעם. אני רוצה לציין שהאוטו סטנדרטי לגמרי בלי אף שיפור שטופל רק במוסך המרכזי מיומו הראשון, וגם תודלק באוקטן 98 מיומו הראשון (הרכב היה של בן דוד שלי והוא טופל ברמה הכי טובה שיש)

ממה יכולה להיות הבעית סחיבה הזאתי? אני רוצה לציין שאין לי רעשים מוזרים באוטו או כל דבר אחר

פורסם

יכולות להיות 1,001 סיבות.

צריך לחבר את הרכב למחשב ולבדוק.

יכול להיות שיש בריחות אוויר ובטורבו אינו עובד כהלכה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

ויכול להיות (יתכן) שהתרגלת לאוטו ולכוח שלו. תופעות מוכרות. קוראים לזה להתרגל, ולעיתים גובל ברצון להשתדרג, להחליף אוטו/מוצר.

מובן שתתכן בעיה אחרת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סביר להניח שאחרי ההתרגשות הראשונית שארכה חודשיים, פשוט התרגלת ליכולות של הרכב ולכן הביצועים נראים מופחתים.

ארז רונן

פורסם

זה בהתחלה גם מה שאני חשבתי, אבל אני פתאום רואה מכוניות שהייתי יותר חזק מהם עוקפות אותי (בנתיב השמאלי במהירות המותרת כמובן) בלי בעיה. וגם שבהילוך הראשון ובשני האוטו חפר דיי עמוק בכביש בלי בקרת משיכה ועכשיו הוא נהיה דיי אדיש.

מישהו אמר לי ששווה לנסות לנתק את ה+ של המצבר לחצי שעה כדי לאפס את המחשב של האוטו, שזה לפעמים פותר כמה בעיות.

מה אתם אומרים, שווה לנסות?

פורסם

ניתוק כבל המינוס של המצבר לא פותר תקלות, במקרה הטוב מוחק תקלות אקראיות.

בכול מקרה ניתוק הכבל בצורה לא אחראית עלול לגרום לתקלות.

גש לרון ממוסך רון שהינו חבר הפורום לשם איבחון.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

יש אפשרות של דעיכה בדיוק של מד זרימת האויר שגורמת לירידה

בהספק של המנוע ,בכל מקרה כדאי לחבר סורק ולראות אם בכלל יש בעיה

אמיתית לרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...