Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה נסיון קודם יש לך עם רכבים כגון הגולף GTI?

צריך טיפה יותר משנה שנתיים נסיון בנהיגה כדי לא לגמור על הגג.

לפי מה שאני יודע אין כזה דבר גולף VR5,יש V5.

ויש VR6.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם אאודי A3? נכון, הביטוח והטיפולים יקרים יחסית, אבל זה עונה על כל מה שאתה דורש. חוץ מאולי השנתון, אבל זה הכל יחסי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לא רוצה AUDI הביטוחים והטיפולים שלה יותר מידי יקרים בשבילי

היא גם צורכת המון דלק

אני שוב ישאל

מה דעתכם על הונדה פרלוד שנת 99 או 2000

איך הביצועים שלה?

פורסם

מנוע 2.2 200 כוח סוס,בשנים שציינת.

והאודי אפילו תשתה פחות דלק בגלל נפח מנוע יותר קטן(בגרסה האטמוספרית)

הבעיה שהרכב די נדיר בארץ,ראיתי מעטות כאלו במצב טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הלוואי והוא יקנה 306GTI .

מי אתם שתקבעו לו מה לקנות ומה לו ? מה אלה ההערות המגעילות האלה : "חבל שיתבזבז אצלך..." וכו' .

כוסאמו .

נשבע לכם , זה אחד השרשורים הכי מגעילים שראיתי . עד כדי כך .

גם אחד הדבילים , אבל זה כבר עניין אחר .

אחד ממליץ על 106 , אבל על 205 לא , כי חבל להרוס אותה... מה ההבדל ? אותו חרא .

תעשו לי טובה .

זה הצליח להיות השרשור הכי אדיוטי . אפילו יותר אדיוטי מהשרשור הזה .

סחטיין .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אוודי A3 זה האוטו בשבילך , רכב יוקרתי , נוח , זריז , יציב וחסכוני. ( היה לי אחת ) מכונית משגעת , מומלץ... היה לי 1.6 והיה כמו מטוס על הכביש.. תוכל לרכוש אחת שהיא 1.8 שנת 2000 או אפילו 2001 ידנית בסביבות ה65 ...... שכמובן מגיע עם ג'נטים , סנרוף, כיסאות ספוטיביים, אחלה אוטו תאמין לי .....

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

גולף GTI בקושי נדחסת לך לתקציב, אני ממליץ שישארו לך כמה גרושים בכיס ליישור קו ראשוני ולתקלות אופציונליות, מעבר לזה הגולף תענה לך על כל הבקשות שלך חוץ מאשר למקדם הפוזה, הגולף 2006 של סבתא שלי (כן, של סבתא שלי) נראית בדיוק כמו ה GTI שתהיה לך :?

איביזה 20VT - ברגע הראשון נראתה לי מושלמת בשבילך, יכולת מצוינת בכביש ישר, יכולת מצוינת לנסוע ישר בכביש מפותל:wink:, זמינה, חזקה, אין סוף שיפורים רק שהיא סובלת מאותה בעיה של הגולף, לא שונה חיצונית בהרבה מכמה אלפי איביזות שנהוגות בידיי קשישות סימפטיות וסניליות (אלא אם היא צהובה).

גולף V5 - בשתי מילים, "שלא תעיז"! פשוט אוטו לא טוב.

גולף VR6 - יופי של אוטו, אתה יכול בתקציב שלך לקנות אחת במצב מצוין ושישאר לך כסף לשיפורים מכניים וחיצוניים.

בקשר לפרלוד - לא ממש מכיר את האוטו אבל חיצונית הוא תמיד מצא חן בעיני.

היונדאי קופה - באמת לפי מה שאתה מתאר, רכב מושלם עבורך. הרבה פוזה, יכולת כביש טובה בישורת ,בינונית בכביש טכני, מספיק נפוצה בשביל שלא תיתקע בלי חלקים, תתחדש! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפרלוד תהיה חזקה משמעותית מהיונדאי קופה (במיוחד גרסת ה-2.2 ליטר),

אך עם זאת תהיה יקרה משמעותית לאחזקה. ביטוחים, טיפולים, חלקים וכל היוצא בזה. לפעמים אפילו יותר מ-A3.

להונדה פרלוד 2 סוגי מנועים (אטמוספריים) והיא נמכרה בארץ משנת 97:

1. מנוע 2 ליטר עם 134 כ"ס. מאיץ ל-100 ב-10.8 שניות ומהירות מירבית של 201 קמ"ש.

2. מנוע VTI 2.2 עם 185 כ"ס. מאיץ ל-100 תוך 8.5 שניות ומהירות מירבית של 228 קמ"ש.

מה שכן, לא ידוע על גירים ידניים. רק אוטומטיים (יש גם טיפטרוניק).

יש כח אבל התנהגות לוקה בחסר. אבל סעיף ההתנהגות הוא לא מה שאתה מחפש לפי מה שאני מבין.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

בקשר להונדה פרלוד אני נורא נורא אהבתי את הפוזה שלה מבחוץ

אבל אתה אומר שהיא נורא נורא יקרה להחזיק אותה

אז ניראה לי שאני ילך על יונדאי קופה וזהו

רציתי גם לשאול במיוחד את "כוח סוס"

שמבין כל כך בעניין

מה הביצועים של VR6?

ובאיזה שנים היא נמכרת בארץ?

פורסם

natnaly

אני רק רוצה לחדד לך משהו.

יש אתר, נקרא www.carfolio.com

יש שם ביצועים של כל המכוניות כמעט.

יש מחירון לוי יצחק באתר של YNET, עולה לך שיחת טלפון (כמו להתקשר לחבר ולשאול), שם תוכל לבדוק מחירים - ואסור לפרסם אותם, כי יש על זה זכויות יוצרים(ואם אתה לא מאמין לי, תקרא את כללי הפורום).

דבר נוסף, אני לא יודע מי הכניס לך לראש ש"אאודי זה אוטו שאוכל דלק".

אאודי A3 1.6, או אפילו 1.8 - לא תאכל יותר דלק מההונדה 2.2 שאתה רוצה, וגם לי יותר מהגולף VR6, וגם טיפה פחות מיונדאי קופה.

למה? כי זה מנועים שנבנו בהנדסה גרמנית מתקדמת, להבדיל ממנועים של יונדאי ש"מתגאים" בהנדסה קוריאנית "משובחת", (ואולי זה בכלל מנוע של מיצובישי?).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...