Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כתב פיג'ו GTI, שאלתי איזה?

עדיין הוא לא הסביר איזו מהן הוא רוצה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה אתה צודק

פיגו 206 GTI

ורשמתי למה ה-306 וה-106 לא יתאימו לי

אבל כבר הסבירו לי מדוע....

אז מה שנשאר זה

הפיגו GTI

הונדה קופה

איביזה

פורסם

גם פורד קונקט לא יתהפך בסיבוב אז אל חשש.

יונדאי קופה תתן לך האצות טובות ופוזה בקרב החברים.

סתם בשביל שתבין, יונדאי קופה עושה את כל מה שעושה הסיויק רק יותר טוב.

אפשר להגיד שהיא השלב הבא.

ההבדל ביניהן (הסיויק והיונדאי) לבין מכוניות ספורטיביות באמת

לא יבוא לידי ביטוי אצל מי שלא יודע\רוצה\אוהב לתקוף סיבובים.

מצד שני, אתה יכול לקנות אימפרזה GT שגם פונה,גם מאיצה וגם באה עם ספויילר אחושרמוטה

ועוד ישאר לך עודף לנאון ירוק מתחת לאוטו.

אבל שוב, היא לא בשבילך.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

הבנתי אותך אז מה שאתה מציע בעצם זה היונדאי קופה?

מה הביצועים שלה מבחינת כוח סוס והאצה אתה יודע אולי?

פורסם

ממתי איביזה 20VT זה אוטו פוזה?

רכב דומה פחות או יותר לדגם המקבילים והוא רחוק מלהיות רכב "פוזה"!

אם הוא יוסיף ספויילר או כל תוספת בודי כלשהי אני לא יתפלא אם הרכב שלו יראה כמו חייזר.

אני שנתיים עם הרכב ועדיין שואלים אותי כל מיני "טיפוסים" שהקשר שלהם למכוניות הוא מקרי לחלוטין - "איזה נפח מנוע זה?" או "זה אוטו ספורט?".

חוץ מזה, הרכב מספק הנאה הרבה יותר מקו ישר והוא לא מתאים לכל נהג, במיוחד לנהגים שכל מה שהם מחפשים זה להתפרע על הכביש - חפש ערך "ליאור" ז"ל והתאונה שקרתה.

פורסם

נטנלי21 - קשה לחפש בגוגל, או אפילו בפורום את הביצועים של היונדאי קופה?

מעבר לזה - לדעתי זהו באמת הרכב המתאים בשבילך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה עם WRX???

חבר שלי קנה אחת מרופא שנת 2001 עם 100 אלף ק"מ ב80000 עם קיט פרודייב (שניתן בשנתון הזה בחינם)

אני בטוח שתוכל למצוא אחת בטיפ טיפה נמוך יותר, רכב עם פוזה בשמיים, אומנם חרוש קצת אבל עדיין עדיף על GTI או XS או מה שלא יהיה. (מיותר לדבר על שיפורים לרכבים הללו).

אימפרזה GT תיכנס לך יופ בתקציב ותוכל למכור אותה אחרי זה.

נתנאל.

פורסם

לא יודע אם זה רק אני או גם כמה ממגיבי הת'רד הזה, אבל לי אישית יהיה חבל אם רכב כמו 306GTI או 106GTI, קליאו ספורט, וכו' וכו' יגיעו לבחור שרוצה פוזה ולתקוע על הרכב ספויילרים ומגוון ''שיפורי'' יופי אחרים. עדיף תשאיר את הרכבים האלה למי שבאמת יודע מה הם וקונה אותם לא בשביל לשים עליהם ספויילר ענק.

ככה נהרסים הרכבים הבאמת שווים בארץ.

ועזוב את זה שברוב הרכבים פה תגמור במדרכה או בעמוד...

נראה לי הכי מתאים יונדאי קופה או סיוויק קופה, גם נוסע גם לא נדיר כ''כ וגם יש שוק ענק של מגוון ספויילרים ושאר הירקות לרכבים האלה. שים קסנון, מערכת, ג'אנט ועוד ותהנה ממבטים שאתה כנראה כ''כ רוצה.

מצטער על הכנות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מה עם WRX???

חבר שלי קנה אחת מרופא שנת 2001 עם 100 אלף ק"מ ב80000 עם קיט פרודייב (שניתן בשנתון הזה בחינם)

אני בטוח שתוכל למצוא אחת בטיפ טיפה נמוך יותר, רכב עם פוזה בשמיים, אומנם חרוש קצת אבל עדיין עדיף על GTI או XS או מה שלא יהיה. (מיותר לדבר על שיפורים לרכבים הללו).

אימפרזה GT תיכנס לך יופ בתקציב ותוכל למכור אותה אחרי זה.

נתנאל.

בתור בן לרופא אני יכול להגיד לך שזה לא עובדה שצריכה להעלות/להוריד בבחינת רכב. גם אני ואחי נהגנו על הרכבים וכמו כל נהג צעיר...:wink:

ובנוסף אני מאוד מסכים עם מה שעמית כתב- אם הרכב בשביל פוזה לך על היונדאי או הסיוויק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז בסופו של דבר כולם מגיעים להודעה הראשונה שלי, רק שהופתם את היונדאי.

רכבים כמו: כל סוגי ה-GTI מבית פיג'ו, קליאו ספורט, ואפילו גולפים או אימפרזות לא יתאימו בשבילו.

מה גם שמי שמעוניין לקנות רכב בתקציב כזה, אני לא מאמין שהוא יכול לעמוד באחזקה של GT או WRX.

להונדה מנוע 1.6 ליטר עם 125 כ"ס. ישנו גיר ידני אך האוטומטי נפוץ יותר.

ליונדאי מנוע 1.6 ליטר עם 105 כ"ס או מנוע 2 ליטר עם 138 כ"ס. ישנם גם גירים ידניים וגם אוטומטיים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לגבי הפיגו והרנו קליאו והאיביזות למינהם אני הבנתי למה הם לא מתאימות לי

אבל לא הבנתי למה הגולף GTI לא מתאימה לי??

נראה לי זה רכב שתפור עלי

בקשר להונדה אין להם מנוע 2000 או 1800??

וכמה עולה יונדאי קופה מנוע 2000?

מה דעתכם על ההונדה פרלוד שנת 99-00

איך הביצועים שלה

עוברים את היונדאי קופה??

פורסם

תשכח מלמצוא סיוויק קופה ידנית אני כבר שנה בחיפושים ועד שמצאתי את שלי יצאה לי הנשמה.

אל תיגע בכל הסיוויק למיניהם לא בשבילך למרות מה שכתבו פה, לא אוטו של ערסים ולא אוטו פוזה גם ככה אין הרבה כאלה כבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...