Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם
ציני ציני אבל כמה שזה נכון....

סלח לי שהצטיירתי בפניך כחתיכת קמצן פסיכי ומזוכיסט.

אתה יודע, זה לא שאני חייב לך או למישהו כאן דין וחשבון על מה אני מבזבז את כספי ומה אני רואה כהוצאה מיותרת, אבל רק בגלל שכנראה אתה לא רואה את התמונה המלאה, אספר לך שאני עדיין נאלץ להתקיים ממשרת סטודנט ולשלם את שכר הלימוד שלי (שלרגל השנה השלישית אף התייקר במעט). בין לבין, אני גם צריך להשאיר משהו קטן בצד לביזבוזים, לשלם על האחזקה השוטפת של הרכב שקניתי בכספי ועל להשאיר משהו בצד כחסכון אני בכלל לא מדבר.

אז כן. אני מעדיף לנסוע בלי מזגן, ובלבד שהרכב שלי יטופל בזמן ויהיה תקין ובטיחותי ושבחשבון הבנק שלי לא תיווצר יתרת חובה (שמשום מה אהובה כל כך על בני ישראל). ואתה יודע מה? אני אפילו לא מתלונן אלא מקבל את זה בהכנעה. כשהתקופה הזאת תעבור והמצב שלי ישתפר, גם לי יהיה מזגן.

באמת שאני חתיכת פסיכי מזוכיסט וקמצן :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד עם מזגן.

במיוחד בימים חמים, באזורים נעימים, לפעמים כיף לפתוח חלון (מעל 50 קמ"ש, לא פחות, חם).

ולגאון/ים שלא מדליקים מזגן בגלל תצרוכת הדלק.

כנראה שהחום מייבש כמה תאים, תראו חישוב פשוט.

האוטו עושה 1:6, סבבה.

עם מזגן, הוא יעשה 1:5? 1:4.5?

הנה:

נסיעה של 50 ק"מ ביום.

לפי 1:6 = מעט פחות מ-9 ליטר.

לפי 1:4.5 = טיפה יותר מ-10 ליטר.

ז"א ההבדל הוא 1-1.5 ליטר, ז"א 6-10 ש"ח.

סה"כ:

בלי מזגן + 50 ק"מ ביום = 55 ש"ח

עם מזגן + 50 ק"מ ביום = 62-65 ש"ח.

וזה עוד באוטו זללן קיצוני.

זה מה שיהרוג אתכם?

אם לא תלחצו ברמזורים, לא תאיצו חזק בעיר וכו', החיסכון יהיה יותר גדול.

נ.ב.

אלעד, מכיר את האימרה "חמור קופץ בראש"?

הוא הסכים איתך, למה אתה קופץ עליו.

הבנת הנקרא. הוא באותה דעה איתך.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אם לא תלחצו ברמזורים, לא תאיצו חזק בעיר וכו', החיסכון יהיה יותר גדול.

.

מי שחושב על חיסכון בדלק כתוצאה מאי הדלקת מזגן, בדרך כלל גם לא מאיץ ולוחץ ברמזורים.

אלעד אני חושב כמוך בגדול, וגם אני סטודנט, אבל החיסכון באמת לא כל כך גדול.

אם כבר יש מזגן, עדיף להשתמש בו כשצריך, הבעיה האמיתית והדילמות החריפות מתחילות כשאין מזגן:?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כן... וזה היה סיוט..:bad-word:

זהו אז שאני פירקתי את המזגן בזמנו ע"מ לפנות מקום לחלק שעשה לי את האוטו קצת יותר מהיר.

והשבוע הרכבתי את הכל בחזרה עם רכיבים קטנים יותר. עכשיו נשאר לעשות וואקום גז

קו---------------------------------------

פורסם
נ.ב.

אלעד, מכיר את האימרה "חמור קופץ בראש"?

הוא הסכים איתך, למה אתה קופץ עליו.

הבנת הנקרא. הוא באותה דעה איתך.

גם בבית אתם יושבים בלי מזגן?? גם בטח בחושך....

כסף בא כסף הולך, אבל כל עוד אנחנו חיים למה לסבול??

אצלי המזגנים לא מפסיקים לעבוד גם ברכב וגם בבית, אז יעלה עוד קצת כל חודש אבל בחיית למה לסבול?

עם תגובה כזאת קצת קשה לי לראות איך הוא באותה דעה איתי, או שבאמת פיספסתי כאן משהו (אני לא אשם, אתה יודע איזה חום היה היום? :onfire:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יצא לי לנסוע השבוע באופל הצבאית ללא מזגן.. סוג של נאחס שביום הכי חם בעונה, הרדיאטור מזגן החליט להתפוצץ ולהרוס את האווירה :|

ברכב הפרטי אני נוסע עם מזגן בעיקר בעיר, ובבינעירוני חלונות פתוחים/מזגן לסירוגין - לא אוהב שהמזגן מתחיל לייבש.

בחורף אני לא מדליק מזגן בכלל אבל נוסע קבוע עם חלונות פתוחים.. סוג של שריטה, אני חייב להרגיש את הקור.

פורסם

היום הדלקתי מזגן נכבה לי האוטו באמצע פקק

הטורים ירדו תוך 2 שניות וצנחו וכיבו את האוטו

יש למישהו מושג מהזה יכול להיות?

פורסם
סלח לי שהצטיירתי בפניך כחתיכת קמצן פסיכי ומזוכיסט.

אתה יודע, זה לא שאני חייב לך או למישהו כאן דין וחשבון על מה אני מבזבז את כספי ומה אני רואה כהוצאה מיותרת, אבל רק בגלל שכנראה אתה לא רואה את התמונה המלאה, אספר לך שאני עדיין נאלץ להתקיים ממשרת סטודנט ולשלם את שכר הלימוד שלי (שלרגל השנה השלישית אף התייקר במעט). בין לבין, אני גם צריך להשאיר משהו קטן בצד לביזבוזים, לשלם על האחזקה השוטפת של הרכב שקניתי בכספי ועל להשאיר משהו בצד כחסכון אני בכלל לא מדבר.

אז כן. אני מעדיף לנסוע בלי מזגן, ובלבד שהרכב שלי יטופל בזמן ויהיה תקין ובטיחותי ושבחשבון הבנק שלי לא תיווצר יתרת חובה (שמשום מה אהובה כל כך על בני ישראל). ואתה יודע מה? אני אפילו לא מתלונן אלא מקבל את זה בהכנעה. כשהתקופה הזאת תעבור והמצב שלי ישתפר, גם לי יהיה מזגן.

יש כאן ניגוד אינטרסים בין להחזיק אלפא במהלך תקופה תפרנית, לבין נסיון לחסוך....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש שיקולים נוספים מעבר ל "צריכת דלק" ו "הוצאות כספיות".

אם מישהוא פה גר בראשון ועובד בת"א (לדוגמא) ועומד בשבוע האחרון כל בוקר 40 דקות בפקקים, ולא מדליק מזגן, אני לא מקנא במי שיושב לידו בעבודה/אוניברסיטה.

לא מפריע לאנשים פה להגיע ליעדם מסריחים ומזיעים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתמול אחה"צ יצא לי לעשות נסיעה שגרתית מרחובות לראשל"צ. על הדרך ראיתי 4 תאונות דרכים כשבדר"כ אני לא רואה כלום. תאונה בין שני רכבים בצומת בית הקברות ברחובות, כמה מאות מטרים אח"כ רכב שאיבד שליטה בעיקול של העוקף, עוד תאונה בנס ציונה ותאונה בעיר ראשון. החום הופך אנשים לחסרי סבלנות וגורם להם לעשות שטויות.

פורסם

[quote=אלעד ס;1353270]סלח לי שהצטיירתי בפניך כחתיכת קמצן פסיכי ומזוכיסט.

פסיכי לא קראתי לך אבל אם אתה מתעקש:lol:

אספר לך שאני עדיין נאלץ להתקיים ממשרת סטודנט ולשלם את שכר הלימוד שלי (שלרגל השנה השלישית אף התייקר במעט). בין לבין, אני גם צריך להשאיר משהו קטן בצד לביזבוזים, לשלם על האחזקה השוטפת של הרכב שקניתי בכספי ועל להשאיר משהו בצד כחסכון אני בכלל לא מדבר.

מסכים עם התאוריה אבל לא מסכים עם המעשה. ההבדל החודשי בנסיעה עם מזגן לבלי מזגן מסתכם בכמה עשרות שקלים, לא נראה לי שיש מישהו שלא יוכל לעמוד בזה

אז כן. אני מעדיף לנסוע בלי מזגן, ובלבד שהרכב שלי יטופל בזמן ויהיה תקין ובטיחותי

מסכים שחשוב לנסוע ברכב תקין אבל מזגן ביום חם זה אביזר בטיחות, כשחם לך אתה נהייה עייף ורמת הריכוז שלך יורדת.

כנ"ל גם היכולת ללמוד (סטודנט לא?), כשאתה מגיע לשיעור מזיע ורטוב אתה קולט פחות

ואתה יודע מה? אני אפילו לא מתלונן אלא מקבל את זה בהכנעה. כשהתקופה הזאת תעבור והמצב שלי ישתפר, גם לי יהיה מזגן.

זה שאתה לא מתלונן זה טוב אבל אני לפחות לא הייתי מקבל את זה בהכנעה.

מהפה שלך לאלוהים, הלוואי שייהייה לך הרבה יותר אחרי סיום התקופה, או אפילו באמצע התקופה (לא ציני, רציני מאוד)

12345

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

נראה לי לא רציני לנסוע כשחם ולח בלי מזגן כדי לחסוך

החיסכון לא כל כך משמעותי הסבל עצום

עדיף לקצץ בדברים אחרים - שיחות מיותרות בסלולאר למשל - ולנסוע עם מזגן

• תוכן חדש...