Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' ימים ארעה תאונה שבה אני יצאתי מחניה מאונכת לכביש (ברוורס) וגם רכב מאחורי נסע ברוורס כדי לצאת מחניה מאונכת.

באותה שעה (19:00) הכביש היה עמוס יחסית ומיניבוס החנה לצידי כך שכדי לשפר את שדה הראיה היה עלי לנסוע מעט לאחור מבלי לסובב את ההגה. כאשר היה פנוי התחלתי באיטיות לנסוע ברוורס מרחק קצר וכשהבחנתי במראה ברכב מהעבר השני של הכביש שאורות הבלימה שלו דולקים נעצרתי. במצב זה דלקו אצלי גם אורות הבלימה וגם הרוורס. נהג אותו רכב מצידו השני של הכביש שילב לפתע לרוורס ונסע מהר לכיוון שלי (כדי לצאת הוא סובב את ההגה ימינה וכך הוא נכנס בקצה של הפגוש האחורי שלי עם הפגוש האחורי שלו). תמונה מיד אחרי התאונה לא צולמה, רק צולמו תמונות של הנזקים של שני הרכבים- אצלי התעקם ויצא החוצה חלק (כנראה מפלסטיק) שמולבש על הפגוש ואילו ברכב הפוגע- 2 שריטות שחורות בלבד. בזמן התאונה היו איתי 2 חברים ברכב, ברכב הפוגע ישבו הנהג אישתו וילדה קטנה.

הנהג הפוגע דורש כעת פיצוי על הנזק שמוערך בכ-400 ש"ח. בהמשך הוא הוריד את הסכום ל-200 ומאיים שאם לא אשלם לו הוא הולך לבית משפט. מדובר כמובן בבית משפט לתביעות קטנות. הוא טוען בנוסף שבזמן התאונה שכן שלו ראה מבחוץ את התאונה ומשוכנע שאני אשם, ובנוסף אחותו הקטנה של חברי (שישב איתי ברכב) חושבת שאני אשם. לטענתו אני נכנסתי בו מה שכמובן לא נכון שכן לחצתי על הבלמים והרכב במפורש עמד, אבל אין הוכחות כמובן.

1) האם לשלם לו 200 ש"ח נקיים ובכך לגמור את הסיפור (למרות שזה לא צודק)? או לראות האם הוא באמת מגיש תביעה?

2) כנהג חדש (בן כמעט שמונה עשרה) הוא אומר שאין סיכוי שאנצח במשפט באם יהיה. מה דעתכם?

3) הנהג הפוגע טוען שמי שישב איתי ברכב בזמן התאונה לא יכול לשמש עד. האם נכון?

לתשומת ליבכם רכבו צולם במיוחד הפגוש האחורי שלו והוא לא הכי נקי כלומר שריטות קטנות פה ושם וגם חלק קטן ממנו שבור. בנוסף הוא שינה גירסה כאשר בתחילה הראה לי שהרכב שלו נפגע מהתאונה בשני מקומות בפגוש, כשהסברתי לו שזה לא אפשרי עקב הצורה של החלק האחורי של רכבי, הוא טען שרכבו נפגע רק בנקודה אחת בפגוש.

פורסם

אם הוא יתבע אותו אני יתבע אותו תביעת נגד. בכל מקרה אני לא חושב שתביעה זה דבר הכי חכם כי הנזק לשתי הרכבים הוא זניח יחסית, עדיף לי לתקן את הרכב מאשר להגיע לבתי משפט ולרוץ ממקום למקום.

פורסם

אני הייתי בודק את נזקי התאונה אולי זה יעזור לך..

כלומר, מהיכן נתלש הפגוש? האם בשל פגיעה צידית או קדמית.

פגיעה צידית בפגוש שלך ושריטות קדמיות בפגוש שלו לדעתי מוציאות אותך טוב יותר.

בכל אופן הנזקים זניחים.

תגיד לו שאתה לא נותן לו כסף משום שלא קרה לו כלום.

בכל אופן, לא קיים כזה דבר לערב ביטוח על 2 שריטות בפגוש.

היחיד שנפגע פה זה אתה, לך הפגוש נתלש.

אתה תשקיע את הכסף בתיקון הנזקים שלך והוא בשלו.

אם הוא יתחיל לעשות רעש,

תגיד לו שבדקת עם שוטר וזאת אשמתו.

נ.ב.

הנהג הזה ניצל את תמימותך וגילך הצעיר כדי להפחיד אותך.

והאחות הקטנה של חבר שלך לא עזרה.

פעם הבאה, תתעלם מהם ותהיה תקיף יותר.

פורסם

אין לו איך להוכיח שאתה פגעת בו ולא להפך ככה שאני מאוד מתקשה להאמין שהוא ילך בדרך הזו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בדיוק...

לשתיכם יש פגיעות אחוריות.

אכן קשה להוכיח מי מה מו...

כמו שאמרתי מקודם.

אם הפגיעה שלך צידית ושלו במרכז הפגוש - זה לטובתך.

בכל מקרה,

לאור עלות התיקון המוגחכת של שניכם הייתי אומר:

כל אחד יתקן לעצמו ושלום על ישראל.

• תוכן חדש...