Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את הריפודים שלי (בד) לריפודי עור , הרכב הוא במוו E36 קופה והבנתי שזה בעייתי לעשות ריפודי עור לבמוו כי יש איזה שהם קליפסים מיוחדים שנשברים שמפרקים את הריפודים , הייתי אצל כמה רפדים והם אומרים שזה עולה בסביבות ה 7000 ש"ח.

יש למישהו איזה מקום שניתן שם לעשות בזול ובאיכות ריפודים , יצא למישהו לעשות ריפודי עור לבמוו?

בתודה דניאל.

פורסם

אני עשיתי ריפוי דמוי עור ב 500 ש"ח כולל עבודה, אבל זה רחוק. במרכז זה יעלה בסביבות 600 ש"ח.

אם רוצה פרטים, צור קשר בפרטי.

פורסם

זול ואיכות לא הולכים ביחד.

רוצה זול - תעשה זול. זה גם ייראה זול. וזה לא יהיה איכותי.

רוצה איכות - לך ל"רון קאר" בהרצליה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני גם עשיתי ב500 שקל אצל אבא של חבר בוולוו שלי אבל הקטע שבבמוו יש בעיה בגלל הקליפסים והבנתי שצריך אורגינל או משהו כזה.

פורסם

ב 500 ש"ח יש אולי מטפחת אף או מפית מעור.

יש להבדיל בין עור אמיתי שהוא יקר לבין סקאיי.

גם יצרני הרכב מספקים מקורית בגלל מחיר העור היקר, בדרך כלל, את ריפוד העור רק באמצע המושב (בישבן) ובאמצע המשענת

(במרכז במיקום הגב) ומהצדדים ומאחור יתרת הריפוד הנה או מבד או מסקאיי.

את העור האמיתי תזהה בקלות ע"י העברתו באש של מצית או גפרור ותראה שהוא אינו נשרף לעומת הסקאיי שכן נשרף.

יצרני הרכב המשלבים עור עם סקאיי לאחר מכן צובעים הכל ביחד כך שזה משתלב יפה ובהתקנה מקומית אצל רפד אין אותו הצבע והמרקם של עור אמיתי ושל סקאיי. שים לב היטב על מה מדברים, עור אמיתי או סקאיי וכו'.

ריפוד כל המושבים בעור מלא יעלה אפילו יותר מ 7000 ש"ח לעבודה טובה.

זה מה שקצת למדתי אצל רפדי רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מחשבה שעלתה לי לראש;

חפש ברשת , אני מאמין שתמצא מושבי עור לדגם הרכב שלך באי ביי או משהו דומה , ויכול להיות שאפילו רכישה שלהם מחו"ל כולל הובלה תעלה לך פחות מהמחיר שקיבלת כאן לעבודה מקומית .

לבדוק בטוח לא יעלה לך .

בהצלחה .

פורסם

דניאל

ממה שבדקתי אצל חברים עים ריפודי עור מלאים - לא נוחים באמת ומציקים מאוד בחום

את האמת,גם אם היתי יכול להשקיע בזה לא הייתי נוגע

הדברים הכי טובים הם כיסויים טובים (HR לדוגמא)

תענוג באמת :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
בקלאסיקאר יש בפורום, BMW מישהו שמוכר עורות לכול הBMW שווה לך להציץ.

מדובר בסך הכל בכיסויים דמויי עור - לא משהו שהייתי רץ להניח באוטו.

אם ממש חשוב לפותח השירשור מושבי עור באוטו שלו - שינסה בEBAY.

סט מושבים מקורי מעור מחליף ידיים בסכומים של כ-500-700 דולר, משלוחה עוד כ1000 דולר.

בעצם - במחירים האלה אולי שווה לעשות בארץ.

אופציה אחרת - צא עם האוטו לירדן, חפש פירוקיה או דילר של BMW שמחזיק חלפים וקנה שם.

הכי זול - הכי פשוט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...