Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולקן 3 דלתות (נדיר למצוא!!) למכירה, מבציר 1994'(יתרון- פטור מבדיקת 4 גזים המרגיזה), יד שלישית.

אצלי כבר שלוש שנים, ואצל הבעלים הקודמים- קצת יותר מעל 4 שנים. (אדם מבוגר).

203 אלף קילומטר, אם מחשבים, זה יוצא ממוצע של 16 אלף ק"מ בשנה. שזה מעולה.

מנוע 2.0i סטנדרטי לגמרי, מלבד ממיר שהוסר, והורכב במקומו דוד נקניק, דוד מרכזי חדש לגמריי הורכב.

חוקי ועובר טסטים ללא כל בעיה.

המנוע מטופל בצורה מאוד טובה, קרי חוטי הצתה, פלאגים מקוריים, שמן AC DELCO חצי סינטטי.

אטם סעפת פליטה חדש, חיישן חמצן חדש, חיישן טמפ' חדש. וצינורות דלק חדשים.

המצערת אחרי פירוק וניקוי ייסודי.

כל זה לפני פחות מ-4K ק"מ.

טיפול תקופתי נערך אצלי כל 5,000 קילומטרים, וכולל את השמן הנ"ל+פילטר אויר+מסנן שמן מקורי.

כמעט כל הרכיבים החשובים ברכב הוחלפו, יש קלאץ' טרי של VALEO ומייסב לחץ ומחזירי שמן חדשים, שמן גיר חדש. (לפני 5,000 קילומטר)

מוקשחת עם בולמי קוני צהובים ומונמכת ב-30 מ"מ עם קפיצי EIBACH Pro-Kit וקיבלה באמפסטופים+מייסבי החלקה+כריות בולם חדשים.

בסרן האחורי היא מונמכת בשן אחת, ולפני שהוא הונמך, הסרן שופץ עם קיט שיפוץ.

השינוים במיתלים נעשו לפני שנה וקצת, העסק עובד נהדר.

ציריה ימין משופצת מלפני 5K.

מסרק הגה משופץ מלפני ק"מ ספורים.

הרכב קיבל חיתוך וניפוח של הכנפיים האחוריות, בסדנה מקצועית. מה שמקנה לרכב (עם ג'נטים נכונים) מראה

של ZX16V לחלוטין.

חלקי אינטריור נצבעו בכסוף, מה שמקנה לרכב מימד זמן שונה, ידית הילוכים ייעודית לסיטרואן מניקל,

דוושת גז של Sparco שהותאמה במיוחד לטכניקת left foot braking.

גומיות ברקס+קלאץ' חדשות (טובות מהמקורי) לאחיזה מקסימלית גם בימים סגרירים+מדרס מקצועי לייצוב הגוף בסיבובים.

המצבר מעוגן מאחור, והיות ותוכנן מיקום אדיאלי לפילטר האוויר, אך לא יצא לפועל,

מצבר חדש לחלוטין של וולקן, 72A באחראיות לעוד שנה.

הברקסים משודרגים קמעה, צינורות בלם של Goodtrich (כל השישה), רפידות קידמיות של מינטיקס (תעשו חיפוש קצר, ותגלו שהם יותר טובות מהפרודו), ונוזל בלימה של MOTOL 5.1.

מלפני פחות מאלף קילומטר.

השיפור ניכר בהמון רגש בדוושה, ויעילות לאורך זמן.

עוצמה לא חסר.

השבוע- הוחלפה רצועת איבזרים, מותחן, ויצאתי בנזק של 500 שקל.

צמיגים קידמים דנדשים ועוד ים השקעה ברכב, מאחור F1.

הרכב הושקע מעל 30K, על יישור קו מטורף ושיפורים.

אני דורש מחיר הגיוני ביחס לתמורה שמקבלים.

הקונה יקבל כל מיני חלקים ספייר ששמרתי במחסן.

אתם מקבלים אקזמפלר מכוייל ומטופל כראוי- אפילו מעל זה.

נוסע חזק, ומתנהג מדהים.

המחיר- 12K. לא גמיש.

המחיר הנמוך נובע שהרכב לא פיקס כמו שתיכננתי.

צריך לעשות תושבות מנוע, יש סדק פיצפון בצנרת(לא סעפת ולא כלום) שצריך לרתך, יש מה לסדר את הפחחות והצבע(לא קריטי בכלל), ואין שלט אזעקה. (אבד לי), אך יש אזעקה קיימת ברכב.

צינור דלק יבש, גומיה שצריה לעשות לאחד הציריות, המנוע מעט מזייף. (אולי בגלל שהרכב עמד חודשיים בלי הנעה).

והטסט נגמר ב-26 לאפריל.

הרכב נמכר ככה בגלל שאין לי זמן לסדר את הרכב. אם היית מסדר, הייתי דורש יותר, ומקבל.

הייתי יכול לחכות שיהיה לי חלונות, ואז לסדר ולמכור, וכך לא להפסיד המון כסף, אבל באמת שכואב לי לראות אותה סתם שוכבת.

מי שמבין, יודע איזה מציאה מדובר. זה ה-רכב לפרוייקטים של 605 טורבו וכו'. הכל מוכן למנוע.

תחשבו כמה יוצא לכם לסדר את הרכב, ומה אתם מקבלים בתמורה.

טלפון יינתן אחרי סינון חרטטנים בה"פ.

אביחי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...