Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי עצירה בתמרור עצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז ככה, אתמול אני נוסע לי במעלות ועובר צומת שבה מוצב תמרור עצור ,תוך כדי המעבר בצומת לא עצרתי עצירה מוחלטת לפני הפס עצירה שלפני התמרור אלה גלשתי באיטיות רבה לצומת(אולי אפילו הייתה עצירה לשבריר שניה) ,לקחתי את הפנייה והמשכתי בנסיעתי . פתאום אני קולט רכב אזרחי רגיל משמאלי שבו יושבת אישה ומסמנת לי לעצור בצד, הסתכלתי אליה שוב וקלטתי שזאת שוטרת אז עצרתי בצד, היא נגשה אלי ביקשה רשיונות ושאר הפרוצדורה והראתה לי סרטון שהיא צילמה בפלאפון שלה באותו רגע שאני נכנס לצומת ולא עוצר בעצור וככה גם אים עוד כמה מכוניות שעברו שם לפני, עכשיו השאלה שלי כדי לתת לי דו"ח לדוגמא היא חייבת הוכחה מסוג כולשהו,בסירטון רואים את הרכב שלי אבל לא רואים את המספר בכלל, זאת אומרת שאני יכול לטעון שזה בכלל לא אני. או מספיק שהיא אומרת שהיא ראתה אותי ועל המקום לתת לי דו"ח?

פורסם

היא צילמה אותך? הראתה לך את הסרטון? ו?

אמרה שתקבל דוח? הציגה תעודת שוטר? חתמת על מסמך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השוטרת אינה צריכה כל הוכחה.

אם יש לה וידיאו זו רק תוספת לחיזוק עדותה.

לא משנה אם חתמת או לא.

בית המשפט יוצא מהנחה שלשוטרת אין אינטרס לומר שקר.

פורסם

לא שזה בסדר שלא עצרת אלא גלשת, יש סיבה שיש שם תמרור עצור ולא תמרור תן זכות קדימה, אבל תמונה מפלאפון או וידאו לא קבילים בבית משפט.

חוץ מזה, מה זאת הצ'כונה הזאת? שוטרת שמצלמת בפלאפון?!

יכול לשחק לטובתך העיניין שהיא לא עמדה במקום שבו אפשר לראות את קו העצירה ובוודאות לזהות שלא עצרת אלא נסעה מאחוריך (ככה הבנתי מההסבר).

איך אפשר בלי הטפת מוסר בסוף:

תמיד תעצור, לא משנה כמה הכל נראה לך ריק או כמה אתה מכיר את המקום, איפה שיש תמרור עצור עוצרים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

השוטרת לא נסעה אחרי וצילמה בפלאפון, היא ישבה ברכב שלה שחנה ממול לצומת במרחק של כ-15-20 מטר וצילמה פשוט כול אוטו שעובר וכשהיא ראתה שלא עצרתי היא פשוט התחילה לנסוע אחרי ועצרה אותי.

בסופו של דבר היא הביאה לי אזהרה. פשוט באמת מעניין אותי העניין אים מספיק מילה שלה שהיא ראתה שלא עצרתי או שאני יכול להתווכח על זה?

פורסם

מה זה אזהרה ? הוציאה לך כרטיס צהוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אזהרה ניתנת בתנאי של העדר רישום קודם וכל נהג כעיקרון זכאי לה לתקופה של שנתיים.

כלומר אים קיבלתי את האזהרה עכשיו אז רק עוד שנתיים אני יהיה זכאי לקבל אזהרה שוב במקום דו"ח.

פורסם

אנשים שצריך להעלים- שוטרת תנועה ברכב אזרחי שמצלמת בפלאפון- טוב שאין לה אייפוד

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אזהרה זה לא תמיד טוב, כי עם אתה בטעות עושה עבירה במשך השנתיים האלו אתה מקבל כפול מהרגיל.

ואף אחד לא יכול להגיד: "אני אף פעם לא עושה עבירות" כי אתה אפילו לא שם לב, מספיק שנגעת בקו הלבן-עשיתה עבירה.

סעו בזהירות

מתן

פורסם

יש היום שוטרים מצחיקים, אבל לפחות אתה באמת לא עצרת, אני עצרתי והדביקו לי עבירה בגלל שאני -ילד- , אבל שיהיה אני השלמתי מזה. לפחות קיבלת אזהרה והרווחת כביכול כי ביצעת עבירה!

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
אזהרה זה לא תמיד טוב, כי עם אתה בטעות עושה עבירה במשך השנתיים האלו אתה מקבל כפול מהרגיל.

ואף אחד לא יכול להגיד: "אני אף פעם לא עושה עבירות" כי אתה אפילו לא שם לב, מספיק שנגעת בקו הלבן-עשיתה עבירה.

סעו בזהירות

מתן

לא כפול אלא אתה מקבל קנס (ונקודות) על העבירה האחרונה (שהפעילה את האזהרה) והעבירה הקודמת (שעליה קיבלת את האזהרה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה שכונתיות!

מה זה צילמה בפלאפון?

עכשיו שאני אשמע מוזיקה באוטו, יקליטו אותי השוטרים עם הנגן MP3 ויטענו שאני עושה רעש לסביבה.

ובלי קשר - אני אף פעם לא הבנתי, מה זה משנה אם אני עוצר בעצור ואז מתחיל לגלוש, או פשוט מגיע למהירות גלישה בקו?

הרי בשני המקרים עד שאני מגיע למצב שאני רואה את התנועה או מצב שאני יכול כבר להכנס במישהו אני במהירות גלישה.

עם או בלי העצור, אני מגיע לאותו מצב.

מילא אם העצור היה במקום שבו רואים באמת את התנועה ולא הרבה לפני.

פורסם

אלוהים אדירים, איזה גבבת קישקושי בייצים.

גם ברמזור אדום אתה גולש?

באין כניסה אתה נכנס אבל לאט לאט?

בתוך העיר אתה נוסע 120?

כשכביש החוף פקוק אתה נוסע בנתיב הנגדי (אבל בזהירות ולאט)?

יש תמרור עצור, אז תעצור!

אני מגיע לצומת, אני רואה שיש לך עצור ואני לוקח את זה בחשבון בהכנסי לצומת.

נהגים גרועים גולשים לתוך הצומת בזמן שיש להם עצור (כי הרי הזמן שלהם יותר חשוב משלי ובכלל, מי אני אשכנזי שמנמן עם משקפיים וקרחת שאני אעכב אותם עכשיו? הם מאוד ממהרים)וגורמים לתאונות ואח"כ פותחים שרשורים מייללים על התאונה, איפה לתקן ושאר בכיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלוהים אדירים, איזה גבבת קישקושי בייצים.

גם ברמזור אדום אתה גולש?

באין כניסה אתה נכנס אבל לאט לאט?

בתוך העיר אתה נוסע 120?

כשכביש החוף פקוק אתה נוסע בנתיב הנגדי (אבל בזהירות ולאט)?

יש תמרור עצור, אז תעצור!

אני מגיע לצומת, אני רואה שיש לך עצור ואני לוקח את זה בחשבון בהכנסי לצומת.

נהגים גרועים גולשים לתוך הצומת בזמן שיש להם עצור (כי הרי הזמן שלהם יותר חשוב משלי ובכלל, מי אני אשכנזי שמנמן עם משקפיים וקרחת שאני אעכב אותם עכשיו? הם מאוד ממהרים)וגורמים לתאונות ואח"כ פותחים שרשורים מייללים על התאונה, איפה לתקן ושאר בכיות.

תשמע אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך, אני תמיד מציית לחוקים ודבר שכזה יכול לקרות לכל אחד ,ברגע שאתה הכי לא מצפה לו, זה לא שהתפרצתי לצומת בלי לראות את התנועה, אני תמיד נוהג בזהירות ואף לא ביצעתי עבירות תנועה.

אתה מדבר כאילו שאתה בחיים לא עברת על חוק תנועה כזה או אחר, אף פעם לא נסעת מעל 90? אים כן משכמך ומעלה!

• תוכן חדש...