Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קצת כלכלה פשוטה:

ביטוח נהג חדש לכל אוטו שלא יהיה זה לפחות 3500 ש"ח בשנה כלומר כ-300 ש"ח בחודש, אוטו ישן יוצר בלאי טבעי, אין לזה סכום מדוייק, אבל לפחות כ10000 ש"ח לשנה, שזה עוד 850 ש"ח בערך כל חודש, טסט זה 1000 ש"ח בערך עוד 85 ש"ח בחודש, אנחנו כבר עומדים ב1400 ש"ח לערך, שזה עדיין ללא דלק, אין דבר כזה צעיר שלא נוסע הרבה, בהתלהבות של אוטו ראשון ורשיון, שמים כל דבר אפשרי על הדלק אני מכיר את זה מעצמי אני מכיר את זה מהעבודה שלי, זה טבע הדברים.

בקיצר, שלא יכנס לזה בכלל, אחרי חודש הוא ימכור.

ואם בכל זאת: יש ליד העבודה שלי E30 קופה אדומה שנת 86 מוצעת למכירה לא מאמין שירצו יותר מ7 ואם כן לא יקבלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אור.ס כתב:

אוטו ישן יוצר בלאי טבעי, אין לזה סכום מדוייק, אבל לפחות כ10000 ש"ח לשנה

מאיפה הבאת את הסכום הזה?

בפיאסטה/גאסטי/פונטו, כאשר עלות החלקים מאוד נמוכה, תצטרך לקנות רכב מפירוק כדי להשקיע כזה סכום בתיקונים בשנה.

אין שום סיבה בעולם, במידה ונקנה רכב שטופל כראוי ונמצא במצב תקין, שיהיה צורך בהוצאה כזו (מניסיון).

אני נוהג על רכב שלא נחשב לחדש (בלשון המעטה), עושה בערך 1200 ק"מ בחודש, משקיע בחלקים כמו שצריך, ולא מגיע לעלויות שאתה מדבר עליהם.

ברכב זול יותר לתחזוקה, העליויות צריכות להיות יותר טובות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מספר דברים...

א. E30 לא יודע אם מסוכנת בגשם - לשלי היו בולמים גמורים וזה היה מפחיד :wink::roll::shock:.

ב. צריכת הדלק במנוע 1.8 קרב' - לא מטורפת בכלל ... ג'אסטי זה לא :wink:

ג.נוחות הנסיעה על בולמים במצב נוזלי הייתה לא רעה - כך שבולמם תקינים צריכים לספק חוויה נעימה .

ד.למרות שלמנוע 90 כח סוס - הרכב לא מרגיש מת,וניתן בהחלט לשייט באיזור ה170 קמ"ש :roll:

ה.רכב מאוד חוויתי כרכב ראשון- וגם הבנות מתות עליו :wave:

פורסם

לי יש פונטו מנוע 1.1 שעולה 15K, ואני נוסע רק 25 ק'מ ליום, ויוצא לי אחזקה קצת מעל 1300 שקל בחודש , בלי שכלום התקלקל ואת הטיפולים אני עושה בעצמי.

אז עם 1000 שקל צריך להיות גרדן רצח כדי להחזיק רכב סופר חסכוני ומהמשכורת אפילו לא ישאר לו כסף לטרופית-משקה-שובב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי כדאי שאציין, שלפי דעתי לא שווה, וגם לא בהכרח אפשרי, להחזיק רכב כאשר התקציב החודשי הינו 1000 ש"ח.

אבל מכאן ועד הוצאות כפי שאור ציין, יש הבדל גדול.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עם 1000 שקל בחודש הכנסה (מניח שלא כל ההכנסה תלך על הרכב, אז נעשה את זה 600 שקל, אי אפשר להחזיק רכב, בשום מצב. מינימום 300 שקל דלק בחודש, נשאר לך אולי 300-400 שקל לאחזקה, ואין דבר כזה אחזקת רכב ב400 שקל חודשי.

מקסים, מספיק לדבר שטויות, אין דבר כזה להחזיק ב.מ.וו. עם 400 שקל בחודש, ואתה הדוגמא לכך, וכשאתה אומר מתוך ניסיון, אל תשכח לציין את אורך הנסיון, שעומד על חודש אחד בלבד.

פורסם

היי אני דיברתי על התחזוקה של הבימר, מקסים יכול להעיד על זה, אין למצוא במוו במצב טוב שלא נשחטה וטופלה היטב.

פורסם
היי אני דיברתי על התחזוקה של הבימר, מקסים יכול להעיד על זה, אין למצוא במוו במצב טוב שלא נשחטה וטופלה היטב.

אור,

אתה שוכח הסתייגות - יש למצא, אבל אף אחד לא ייתן לך אותה ב15 אלף שקל.

לפותח השרשור- ב15 אתה בכיף יכול לקנות ב.מ.וו ישנה, להחזיק אותה בלחץ וקומבינות, היא גם תראה ותיסע ככה.

ב1000 שקל לחודש - כמו שכתבו קודמיי יהיה לאחיך מאוד קשה להחזיק אוטו - כל אוטו, כי כל עוד הכל טוב, אין בעיה, דלק עולה כסף וזהו, אבל כשמתחילות הצרות, רכבים שאינם נפוצים מאוד, למשל, ב.מ.וו E30, מתחילים לעלות קצת יותר מהפיאט אונו של השכנה.

בנוסף שים לב להערה של רוני - בתנאים בעיתיים - גשם \ שמן על הכביש \ חצץ האוטו הנ"ל עלול להוות סוג של סכנה לנהג לא מיומן ולסביבה שלו.

בקיצור - ברכבים כאלה, ולמעשה בכל תחום אחר - אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למה לא? רכב מעולה.

תוריד קצת את ההאף מהשמיים - ההתנשאות לא במקום.

שטו התנשאות.

אתה קנית בימר, ניסית להחזיק אותה - ולא הצלחת.

אתה באמת חושב שעם אלפייה בחודש אפשר להחזיק רכב כזה?

עם שתי אלפיות זה יהיה גבולי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אף אחד לא יודע מתמטיקה?

ברצינות אנשים.

הרי לא את כל ההכנסה הוא יוציא על הרכב (כאילו דהה).

אולי 600 שקל.

כמה עולה ביטוח בחודש?

כמה עולה דלק בחודש?

כמה עולים טיפולים? הפתעות?

מה אתם ממליצים על רכב אם טכנית זה לא ניתן לביצוע!

הרי רק ביטוח ודלק עולים יותר מ600 שקל בחודש.

במצב כזה פנצ'ר ישבית את הרכב.

פורסם

היי, אני יכול להעיד, הבמוו במצב תחזוקה סביר (דגש על סביר ולא רעוע או טוב) תעלה כ-3000 ש"ח לחודש עם דלק ב600 ש"ח לחודש כלומר עוד 2400 לתחזוקה מסביב.

פורסם

חברים סתם שאלה מה זה תחזוקה של אוטו? על הרכבים שלנו בבית מוציאים כסף רק על דלק וביטוח וטיפולים בק"מ המתאים שצריך ברשותינו פולו 2001 וסובארו אימפרזה 98

אםזה ככה יהיה בבמוו אני חושב שהוא יכול להסתדר עם 1000 שקל על האוטו

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

בימר משנתון נמוך, תקרע לך את הכיס, אתה לא תדע מאיפה זה בא לך בכלל.

או שתאסוף כסף ותלך על שנתון יותר מתקדם של בימר(תצטרך לאסוף המון כסף, לשלש את הסכום לפחות,וגם אז האמינות ואחזקה זולה זו ממש לא מילה חזקה של בימר), או שתלך על משהו עממי יותר שתוכל להתמודד עימו.

פורסם
לי יש פונטו מנוע 1.1 שעולה 15K, ואני נוסע רק 25 ק'מ ליום, ויוצא לי אחזקה קצת מעל 1300 שקל בחודש , בלי שכלום התקלקל ואת הטיפולים אני עושה בעצמי.

אז עם 1000 שקל צריך להיות גרדן רצח כדי להחזיק רכב סופר חסכוני ומהמשכורת אפילו לא ישאר לו כסף לטרופית-משקה-שובב

אז לי יש אונו 1.4 93, שמורה כחדשה, שנוסעת 6 ק"מ ליום בממוצע.

אני ממלא פעם בחודש מיכל דלק ב- 190 ש"ח וזהו. במקרים נדירים פעם ב- 3 שבועות.

תיקונים לשנה כ- 2000 ש"ח.

• תוכן חדש...