Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום לדוגמא תידלקתי מיכל מלא וכבר הגעתי לחצי מיכל. נחשו כמה ק"מ נסעתי ? 117 ק"מ.

הנסיעה הייתה משולבת (בין עירוני ועירוני). הקטע הוא שכל הצוות שלי קיבל את אותן מכוניות, וכולן חדשות וכולן מדווחות כבולעות דלק.

תסלחו לי, אבל חרא מנוע וחרא תכנון. לא הגיוני שמנוע 1600 מסכן יצרוך כל-כך הרבה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם יש לה מיכל של 50 ליטר כמו שרשמת אז הצריכת דלק שלה באמת מגוחכת באופן חריג (4.5 ק"מ לליטר), כמעט כמו אסתיוו...

פורסם
אם יש לה מיכל של 50 ליטר כמו שרשמת אז הצריכת דלק שלה באמת מגוחכת באופן חריג (4.5 ק"מ לליטר), כמעט כמו אסתיוו...

הבעיה היא שהיא לא נוסעת כמוהה.

:twisted:

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

או! עלית על הבעיה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה מנוע אסתיבו מסורס מבחינת כוח?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
היום לדוגמא תידלקתי מיכל מלא וכבר הגעתי לחצי מיכל. נחשו כמה ק"מ נסעתי ? 117 ק"מ.

הנסיעה הייתה משולבת (בין עירוני ועירוני). הקטע הוא שכל הצוות שלי קיבל את אותן מכוניות, וכולן חדשות וכולן מדווחות כבולעות דלק.

תסלחו לי, אבל חרא מנוע וחרא תכנון. לא הגיוני שמנוע 1600 מסכן יצרוך כל-כך הרבה.

שמוליק

תצרוכת שלק היא פועל יוצא של אופן נהיגה.

או שיש לך בעיה רצינית ברכב הספציפי שלך, או שאתה נוטה לקרוע את הרכב ואתה אפילו לא מודע לזה..:oops:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפחות הוא לא מתקלקל... (ראה ערך "צרפתיות").

כן, רכב חדש מהניילון שבשנה הראשונה שלו לא מתקלקל - בהחלט הישג!

ואגב צרפתיות, רכב שבשנה ה11 שלו לא מתקלקל - חרא!

ומי שאמר שהיא אמורה להיות זולה ובסיסית - למה היא לא זולה ובסיסית?

משכנתא זה קל

פורסם

נשמע שיש פה הגזמה קלה.

מדוד לפי השיטה הידועה והבדוקה:

מיכל דלק מלא, איפוס קילומטרז',

נסיעה עד ריקון מיכל, תדלוק מלא, חישוב.

לגבי השאר - ככה זה. המושבים מאוד גרועים. נוחות?

בערך ברמה של ה-C4 (לא משהו!).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תצרוכת שלק היא פועל יוצא של אופן נהיגה.

או שיש לך בעיה רצינית ברכב הספציפי שלך, או שאתה נוטה לקרוע את הרכב ואתה אפילו לא מודע לזה..:oops:

תגיד לי, אתה חושב שאני בן 10 ?

גם אם אני קורע את הרכב אני לא אמור לקבל תצרוכת דלק כזו.

שוב אני מסביר למתקשים שבנינו, יש לנו מס. ליאנות כאלה בצוות שלי וכולן מדווחות כשותות דלק.

שמוליק

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני קורא את הביקורות על הליאנה ושואל את עצמי האם הם מדברים על אותו רכב שבו אני נוהג?

לא כולנו נהגי מירוצים, לא כולנו נהגנו כל החיים על מכוניות פאר, וחלקנו גם לא מקבלים רכב מהעבודה אלא קונים אותו מכספינו.

כזה אני.

איני ילד, אני נוהג כבר 37 שנה. נהגתי על הרבה מכוניות בחיי, אני מודה שאף אחת מהם לא הייתה מכונית שנחשבת למעל הממוצע.(מלבד נהיגה באחד מדגמי מרצדס בגרמניה).

בשנתיים האחרונות נהגתי על סוזוקי בלאנו, ומזה חודש אני נוהג על ליאנה 2008 5 דלתות.

אולי בגלל בגרותי, אולי בגלל שהרכב הוא שלי, איני קורע אותו, איני מצפה שיתנהג או יראה יותר ממה שהוא.

בשלב זה של בדיקת תצרוכת דלק הרכב "אוכל" 1:12,1:13. כשאני נוהג הוא צורך פחות וכשהבן שלי נוהג הוא אוכל יותר-הכל שאלה של עוצמת הלחיצה על דוושת הדלק, או מידת הרצון "להרשים" את הנהג שלידי בזינוק ברמזור.

הישיבה נוחה,איני נזרק בסיבובים,הכל נגיש נוח וברור, וה-5 דלתות אפילו נראה בכלל לא רע.

פורסם
חברים, זו הסובארו DL של שנות ה2000

בסיסית ואמינה.

רוצים נוחות, בטיחות, איכות אתם לא במקום הנכון.

בואו נבהיר נקודה חשובה. הליאנה היא לא מכונית גרועה, היא פשוט לא ברמה של המתחרות שלה.

וזה לא נורא כל-כך כי יש בארץ ובועולם מספיק אנשים שחוץ מאמינות וסחירות כלום לא מעניין אותם.

לגבי צריכת הדלק, אני לא יודע, לפחות לגבי הגימיני האוטומטית עם מנוע 1.3 ליטר אוכל דלק כמו קרייזלר נאון מנוע 2.0 ליטר וגיר אוטומטי של 3 הילוכים. כך שבאמת זו באופן יחסי צריכה גרועה.

לא סובארו דיאל , כי פשטות ואמינות כמו בסובארו ,לא תמצא בשום רכב אחר!

בכל אופן הליאנה רכב בסיסי אמין מאוד וזול לתחזוקה.

פורסם

שמוליק,

עם כל הכבוד,או שאתה לא מודד נכון,או שבאמת יש לך רגל כבדה על הגז (ואולי גם לכל חברייך למחלקה שנוסעים ברכבי ליסינג).

לא ייתכן שרכב 1.6 ייקבל נתוני צריכת דלק כמו שאתה מציג (1:4.5 ?........הגזמנו,אפילו במונחים של רכב שתיין).

מה לעשות,ההיסטוריה מלמדת שאנשים בעלי רכבי ליסינג נוטים להיות בעלי רגל כבדה יותר על הגז,ולראייה בעל הליאנה שקנה אותה מכספו ואומר קבל עם ועדה שהרכב שלו עושה 1:12 ואפילו 1:13.

בתור אחד שנהג המון בסוזוקי בלאנו (לאבי יש אחת שנת 2001),אמנם הרכב לא הכי חסכוני בעולם (ממוצע של 1:11),ובנהיגות שלי אפילו הגעתי לצריכת דלק של 1:9 (רגל כבדה מאוד על הגז),אבל מעולם לא התקרבתי לצריכת דלק שערורייתית כמו שאתה ציינת.

לגבי נוחות וכו',יכול להסכים איתך לגמרי,דגמי סוזוקי לא מצטיינים באיכות תא נוסעים,הן מבחינת איכות חומרים והן מבחינת איכות חיים (מרווח,הנדסת אנוש וכו'),ואפילו אבי היה נהנה יותר לנסוע ב-106 שלי בטענה שהפנים שלה מרגיש הרבה יותר מרווח ומפנק ביחס לבלאנו שלו (הרכב שלי היה XSI שנת 96 לעומת בלאנו סוף 2001),כך שאני לא מתפלא.

מה שכן,יתרון אחד יש לדגמי סוזוקי- ביצועים ביחס למתחרות.

דגמי סוזוקי מרגישים הרבה יותר נמרצים בהשוואה למתחרות הישירות.

הצעתי:

תבדקו בצורה אחידה את נתוני צריכת הדלק של כל הרכבים בצי הרכב,ותגישו דו"ח מסודר לקצין הרכב של החברה, אולי בהתאם לדו"ח הוא ישקול את החלפת דגם המכונית בצי הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יתכן והרכב חדש לכן יש לו צריכת דלק גבוהה(?)

נהגתי מספר פעמים לא קטן בדגמי סוזוקי ליאנה החדשות (עם 'היומרנות הספורטיבית' שהוסיפו להן 'חצאיות')

הגיר באמת מרגיש משונה, כל לחיצה גורמת למחט להגיע לכיוון ה5 אלף סל"ד בצורה מיידית.

מלבד הגיר המשונה איני רואה כל בעיה ברכב. הוא מגיע עם מערכת שמע מקורית, מזגן טוב. מראות חשמליות שמשום מה נוטות להתקע בחלק ניכבד מהרכבים שנהגתי עליהם.

אין לי מושג בקשר לצריכת דלק שכן זה לא מעניין אותי ולא בדקתי. לי אין בעיה באופן אישי עם הרכב שכן הוא לא נועד למירוצים. אך הייתי מעדיף בהרבה את היונדאי אקסנט החדשה(שיש לה מזגן ממש מקפיא!) על פני הסוזוקי.

אפרופו אקסנט החדשה. קאיה ריו החדשה היא העתק 1 ל1 של האקסנט רק שיש לה לוח שעונים אחר(בקאיה לא התקמצנו על מחט המורה על חום המנוע/מים)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לדוד שלי סוזוקי ליאנה .. האוטו אומנם מכוער.. מבפנים הוא צר מאוד.. המבנה שלו הוא ההפך מאווירודינמי .. אני אישית לא הייתי ממליץ על הרכב .. אבל מבחינת מנוע ואמינות זה בובה של אוטו..נוסע יפה.. סוחב כמו שצריך.. לא צריך תיקונים וממש לא זולל דלק..

• תוכן חדש...