Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי פיאט 127 משנים 75-81

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איזה מנועים ניתן להשתיל באופן חוקי באוטו? זה נכון שניתן לשים מנוע של אונו בלי בעייה?

2.תאימות חלקים: האם ניתן להתאים חלקים של רכבים מתקדמים יותר (אונו)? כלומר, עד איזה שנתון עוד השתמשה פיאט באותם חלקים לדגמים חדשים יותר? (ציריות, גיר בלמים)?

3.איזה בלמים יש לרכב?

4.בטיחות? התנהגות?

5.זמינות חלקים? ניתן להשיג הכל? למשל גומיות ,בקליות, חלקי פח ופנים, גריל? מייצרים עוד באיטליה חלקים? הכוונה שלי היא לשיפוץ יסודי של 127.

6.מה הן "מחלות הרכב"? חלודות במקומות מסויימים (גומרי בודי למיניהם)? בעיות מנוע+גיר נפוצות? ציריות? מה מתבלה הכי הרבה?

7.האם מוסכים מסכימים לטפל באוטו הזה? (לא כל אחד אוהב מכוניות ישנות).

תודה לעונים, ושבוע טוב.:wink:

פורסם

אין לך מה לצפות מהאוטו מבחינת התנהגות כבש ובטיחות וכל מה שנלווה מכך.

באורגינל האוטו מצוייד במנוע או 1000 או 900.

בסף הכל הוא נוסע לא רע והוא שירת את דודה שלי מצויין. כאשר היא היתה נוסעת פעם בשבוע בעליות מהכינרת.

בסך הכל אוטו נחמד אבל אין מה לצפות ממנו ליותר מדי.

פורסם
1. איזה מנועים ניתן להשתיל באופן חוקי באוטו? זה נכון שניתן לשים מנוע של אונו בלי בעייה?-האונו עשתה שימוש בשנותיה הראשונות במנוע ה 903 סמ"ק של ה 127,שיוצר למעשה עד 93' בדגם ה STING.

2.תאימות חלקים: האם ניתן להתאים חלקים של רכבים מתקדמים יותר (אונו)? כלומר, עד איזה שנתון עוד השתמשה פיאט באותם חלקים לדגמים חדשים יותר? (ציריות, גיר בלמים)?-אין צורך.אין שום בעייה להשיג חלפים ל 127.

3.איזה בלמים יש לרכב?-דיסק מלפנים ותופים מאחור.בדגמי ה 1050 והספורט היה בנוסף מגבר בלם(בוסטר).

4.בטיחות? התנהגות?-בטיחות? סופר מיני שתוכננה בסוף שנות ה 60',על כל המשתמע מכך,למרות שניתנה תשומת לב בתיכנונה לנושא הבטיחות הפאסיבית.

התנהגות כביש טובה ומהנה-הגה חד,רגיש ומדוייק,אחיזת כביש טובה למדי,זווית גילגול נמוכה ושילדה טובה.

5.זמינות חלקים? ניתן להשיג הכל? למשל גומיות ,בקליות, חלקי פח ופנים, גריל? מייצרים עוד באיטליה חלקים? הכוונה שלי היא לשיפוץ יסודי של 127.-סה"כ זמינות חלקים טובה למדי,ניתן להשיג את רוב החלפים שציינצת.

6.מה הן "מחלות הרכב"? חלודות במקומות מסויימים (גומרי בודי למיניהם)? בעיות מנוע+גיר נפוצות? ציריות? מה מתבלה הכי הרבה?יחסית,ה 127 לא סבלה מנגע החלודה,למעט הדלת האחורית בדגמי ה 3 דלתות.

גיר לא נעים לשימוש אך אמין,וכך גם הציריות שמגלות אורך חיים מכובד.

7.האם מוסכים מסכימים לטפל באוטו הזה? (לא כל אחד אוהב מכוניות ישנות).-ה 127 הינה מכונית פשוטה לטיפול ותיקון.

אין שום בעייה למצוא מוסכים שיאותו לטפל בה

תודה לעונים, ושבוע טוב.:wink:

ותודה לשואל..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז אם השתמשו באונו באותו מנוע שהתאים מבחינת תושבות לאונו, אז זה אומר שניתו להשתיל 1400 של אונו בפיאט לא? תודה על התשובות.:lol:

פורסם
אז אם השתמשו באונו באותו מנוע שהתאים מבחינת תושבות לאונו, אז זה אומר שניתו להשתיל 1400 של אונו בפיאט לא? תודה על התשובות.:lol:

לא אבל 1300 של פיורינו כן:wink:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לא, אבל אני שוקל לקנות לי אחת. אני לא כ"כ מכיר את האוטו. מה גם שצריך להניע אותו ואין טסט. אגב, יש גרסת 5 דלתות?

עקרונית אני אוהב יותר את גרסת ה-3.

פורסם

יש פיאט 127 גרסת 5 דלתות שיוצרה בספרד ובחלקן שווקו עם סמל פיאט ובחלקן עם סמל סיאט (לפני תקופת פולקסווגן).

מוסך פרטי המתמחה גם במכוניות פיאט אספנות ומכירן עוד מזמן היותן חדשות הנו "מוסך ש. קובלנץ ובניו"

שבמגרשי התערוכה הישנים בסוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי או דני.

בבקורי שם, בשבוע שעבר, ראיתי אצלם פיאט 850 ספיישל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

1. אפשר להשתיל ב 127 את מנוע ה 1300 טורבו של האונו. ההשתלה והנהיגה על אחריותו המלאה של בעל הרכב אבל אם זה מה שעושה לך את היום, אז ניתן.

2. AR - למה אין למה לצפות? 127 ספורט דוקא מתנהגת מגניב. ברור שזה לא פרארי, אבל כיף של אוטו (במיוחד גירסת ה 1300)

3. רפי, אם אני זוכר נכון, סיאט 127 שווקה בארץ אך ורק בשנת 83.

בשנת 84 סיאט החליטו שנמאס להם מפיאט, שינו קצת פה ושם את האוטו והכריזו על רכב חדש...סיאט פורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יבואני פיאט, הביאו קצת סיאט 127L ספרדי בשנים 1979-1982 שהיו עם 4 דלתות. אני חושב שמכוניות אלו יובאו דרך היצרן באיטליה שהיה אז שותף לסיאט ספרד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אתה העכביש שקנה את ה 127 מודל 77 הצהובה לפני שבוע, בכפר מנחם?

לא. אבל היא בידיים טובות 8)

חן, היית עדין עם "גיר לא נעים לשימוש"...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

למיטב זכרוני רק דגמי 3 הדלתות יובאו מאיטליה.

דגמי ה 4 ו ה 5 וברמת גימור CL הגיע מספרד (וחלקם באמת עם כיתוב של סיאט)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני הרבה שנים הייתה לי שכנה עם סיאט 127 מודל 79

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...