Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית מטען למצבר קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברצוני לבנות מטען הכי פשוט שאפשר למצבר 4A\H.

המצבר הוא 12 וולט ואני צריך אותו בשביל להפעיל משאבת ניפוח לסירה.

תודה רבה מראש.

פורסם

המצבר הוא ממכוניות הקטנות האלה שילדים נוסעים בהם

Children_s_Car.jpg

לדעתי אפשר לטעון אותו איכשהו אם שנאי רגיל, אבל השאלה היא איזה זרם טעינה צריך להיות כדי שאני לא אהרוס את המצבר.

אני די בקי באלקטרוניקה כך שאם יש הצעות מסגנון כזה אז גם טוב.

פורסם

ידידי היקר,

אם אתה בקי באלקטרוניקה אז כנראה שאתה יודע שלהטעין מצבר של 4 אמפר-שעה יש להטעין בצורה נכונה ועל ידי מטען מתאים בכדי לקבל טעינה מלאה ובטוחה מבלי לפגוע במצבר.

אני בניתי מטען אחזקה שיכול להתאים למטרה שלך, זרם הטעינה נמוך כ-800 מיליאמפר מקסימום עם אפשרות של טעינה מסוג 'טיפטוף'.

הפרוייקט נלקח מתוך חוברת אלקטור משנת 99' והמטען עובד מצויין .

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

למה לא לקנות משאבת ניפוח ייעודית כמו זו :

http://www.seaspeed.co.il/pumps/electric_pumps/electric_pumps.html

משאבה חשמלית למתנפחים 12V דגם 66626

משאבה חשמלית העובדת ממצת הרכב. המשאבה כוללת שלושה מתאמים.

המשאבה דוחסת ויונקת בהספק של 600 ליטר לדקה.

מחיר: 160 ש"ח

ולחסוך את כל הסיפור והבלאגן שכרוך בזה ,מה גם שיש כל מיני סוגים של מעטנים יש אנלוגיים ויש דיגיטליים

ועליך להתאים את סוג המטען לסוג המצבר אותו אתה מתכנן להטעין . האם היא ניקל מטאל או קדיום או אולי ליטיום.

בהצלחה

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

• תוכן חדש...