Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין סיוויק וסניק

tamarl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחר גניבת רכב (אלמרה שנת 2002) אנחנו מעוניינים ברכישת רכב חדש בעלות של סביבות ה-120-130 אלף ש"ח (אבל המחיר גמיש). ההתלבטות הגדולה היא בין הסיוויק והסניק (אופציות נוספות שעלו הן הC4 והפריוס).

חשובה לנו הבטיחות וכמו כן רצוי שיהיה כמה שיותר אמין.

הסיוויק לא עברה מבחני ריסוק אירופאיים ויש לה רק תוצאות של המבחנים האמריקאים, אבל ממה שאמרו לי המבחנים האמריקאיים הרבה פחות מחמירים מאלה האירופאיים, האם זה אכן כך? ושאלה נוספת בקשר לבטיחות הסיוויק, יש לה בקרת יציבות שהיא לא נקראת ESP אלא VSA, סוכן המכירות אמר שזה אותו הדבר, האם זה נכון?

בקשר לסניק, שמענו שיש הרבה בעיות עם הגיר ובגלל זה אנחנו נוטים יותר לכיוון הסיוויק...

מה דעתכם? (נשמח כמובן גם להצעות לגבי רכבים שונים)

תודה,

תמר :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היחידה שיכולה להכנס לך בתקציב(אוטו חדש)זאות ה c4 אני חושב.

הסיוויק ברמה הכי פחות מאובזרת היא מעל 150 אם אני לא טועה, והסניק גם מתחילה במחיר דומה.

דבר נוסף שהסניק הוא בכלל מיניואן.\

תחכה לתגובות יותר מעמיקות,אך בכל מקרה בתקציב הזה תכנס רק הסיטרואן (ולגבי הפריוס אין לי ידע)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיוויק והסניק (הפשוטות) הן סביבות ה-135 אלף וזה עדיין בסדר מבחינת תקציב...

אולי לא הובנתי נכון, אז עדיפות היא להישאר בסביבות ה-120-130 אלף אבל אפשר לחרוג קצת....

הפריוס חורגת הרבה מהתקציב ובגלל זה היא פחות רלוונטית (ובעיקר בגלל שאין ידע לגבי השוק וירידת ערך אח"כ) אבל היא עדיין גם אופציה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שזה יותר קשור לייעוד של הרכב ולאו דווקא למחיר או למבחני ריסוק. אתה שואל על שני סוגי רכב שונים, המיניוואן להלן "סניק", ורכב פרטי להלן "סיוויק" חוץ מהאותיות אין להם מכנה משותף. ההכרעה באיזו מהן לבחור צריכה להתאים לצרכים שלך.

בכל מקרה, אם אתה בענייין בטיחות, אז תמיד הרנו תבוא ראשונה בגלל ציוני מבחני ריסוק (צד , חזית, פגיעה בהולכי רגל), לעומת הסיוויק שאכן לא נבחנה בתקן האירופי המחמיר.

לגבי ה"בעיות" בגיר של הסניק, אין לי ידע מוקדם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...