Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פורד מונדאו שנת 2004 וראיתי שישנו כפתור של AUX והבנתי שבדרך כלל שיש כפתור כזה אז יש אפשרות לחבר נגן MP3 לדוגמא(IPOD) האם ברכב הזה יש את האפשרות באמת לחבר אליו נגן או שלא?

ואם כן איפה אני מחבר ?

תודה מראש

פורסם

מתאם Ipod יש אותו עכשיו פה ביד 2 ב 500 ש"ח.

זה בערך המחירים חדש עולה יותר כמובן.

קצת יקר שעדיף לקנות צורב + דיסקים ולהתחיל לצרוב , אבל השאלה היא האם יש לך זמן להשקיע.

והאם כדי לך בכלל

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אמרתי , תקנה כבל שיצא מיציאת האוקס.

כן בדר"כ אוקס זה לחיבור Mp3 ipod dvd

ואכן אם יש לך אוקס אתה יכול להשתמש בוא , אבל איך ???

אז ככה אתה קונה כבל (כפי שציינתי לפני) שיוצא מהנגן ישר לMp3 / ipod הכבלים לאיפוד קצת יקרים יחסית למה שהם.

יש מבין ?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה את זה אני יודע

אבל איפה נמצאת היציאה הזאת ברכב שלי?

כי אני לא מוצא את היציאה הזאת

פורסם

אני חושב שהיא נמצאת מאחורי הרדיו דיסק פשוט תוציא אותו ותראה אותה .

אם אני לא טועה זה אדום לבן , אבל אל תסמוך עלי אין לי ניסיון עם החיבור הזה אישית חכה לבא שיענה על זה.

יעקב

פורסם

אממ אני לא מבין בעניין הזה ובמיוחד לא ברכב הזה.

יש כאן כמה אנשים עם פורד אבל אני חושב שזה פוקוס

בכל מקרה הם הכי קרובים

טיפ :

תנסה לשחק שם עם כל הקליפסים והברגים (אם יש)

זה אמור להישלף.

בברכה

יעקב

פורסם

היתי ממליץ לך לגשת למקום מיקצועי שיוצייאו לך את הרדיו הזה זה לא כול כך פשוט להוצי אותו והמתאם ברכב בחנות אביזרים לא עולה פחות מ850 ש"ח לא כולל התקנה. זה לא מתאם כבל אלה מתאם מיוחד לרכב זה הוא כולל בפנים קופסה אלקטרוניט שיודעת להפעיל את הAUX במכשיר שלך.

בברכה יחיאל .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

והאם אפשר לחבר למכשיר שלי מחליף דיסקים ללא צורך במכשיר הזה שדיברתה עליו?

ואם כן אם אני ישים מחליף דיסקים שקורא MP3 זה יסתדר עם המערכת שלי?

• תוכן חדש...