Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ככה בינתיים זאת בגדר שאלה בלבד.. לא יותר מזה לפחות לא בעתיד הקרוב icon_wink.gif

השאלה מתייחסת לדגמי גולף דור 2 בלבד (במקום לציין זאת כל פעם)

ככה אני יודע שיש אפשרות להשתיל מנוע של גולף GTI על גולף רגילה

לשאלה שלי יש שני חלקים אז אשמח לתשובה שתכלול את שניהם למי שיש את הידע.

[חלק ראשון]

מה האוטו יצטרך לעבור כדי שהוא יתאים למנוע, עכשיו האוטו למעשה הוא 1300 סמק ידני 4 הילוכים.

(ואני מדבר מבחינת הכל! ברקסים/מתלים/גיר וכיוצא בזאת, וזאת כדי שהאוטו יהיה בטיחותי לנסיעה)

[חלק שני]

לגבי הצד החוקי של העניין יש אפשרות שכל העסק יהיה חוקי? כלומר לאחר השתלת המנוע ושינויים שמוטלים בחוק (למשל ברקסים שחייבים לשנות כמו שאני יודע icon_wink.gif ) יש אפשרות לאשר זאת ברישיונות?

הערה:

ידע בנושא אין לי במיוחד לא בכל מה שקשור לשינויים שצריך לעשות (אין לי את הניסיון), ולכל החוקיות שבדבר. אני מקווה שאנשים הבינו פחות או יותר על מה אני מדבר את השאלה והכיוון icon_rolleyes.gif ויוכלו לתת תשובה רצינית ומלאה.

תודה מראש לעוזרים icon_razz.gif

שאלה בעקבות קבלת תשובה קטנה,

מה מחירו של מנוע KR שנמצא על GTI דור II?

פורסם

לא אמרת שהרכב שלך חייב להימכר ?

בכל זאת אין טעם שנפרט כל (אבל כ-ל) מה שאתה צריך לשידרוג.

בגדול זה כל מה שרשמת, ובעוד יותר גדול זה יעלה פי 2 וחצי ממה שאתה דורש על הרכב.

בחישוב פשוט הגענו לזה שהרכב שלך יהיה שווה כולל ההשקעה 30 ומשו אלף

בכזה סכום אתה יכול ליקנות אחת כבר מוגדשת ומושלמת, שעוד היתה במקור גם GTI שפה אתה מרויח את הרמת גימור שלה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי הייתה GT (קרב' כפול 8V 1800 )

רציתי בזמנו להחליף לKR

המנוע (TG חלפים) עלה בערך 4000 וקצת - מיבוא כמובן

לא זוכר אם זה כלל סעפת יניקה,פליטה בוודאות לא כלל את צמת החשמל ומערכת ההזרקה שבמקורי היא חרה ומחליפים למערכת G60

אצלי מבחינת האישור היה קל יותר מכווין משדובר באותו הנפח,אצלך הסיכוי שיאשרו הוספת 500 סמ"ק בערך כמו הסיכוי למצוא על הרצפה טופס זוכה בפיס :mm_wink:

בעיקרון כל הסיפור נע בין 8000-10000 כולל הכול שיחסית למה שתקבל לדעתי לפחות (על פלטפורמה נפלאה כמו הגולף)

שווה ביותר,קשה למצוא רכב לפני\אחרי השקעה שמגיע לרמה שלה

קח בחשבון בלמים (עדיף מוגדלים) והחלפת האחוריים לדיסק גם (16V) לא צריך להחליף סרן - סיפור די זול יחסית

ומשאבת בלמים 16V

בולמים + הנמכה 40 מ"מ מומלצת מאוד

אה,וגיר 5 הילוכים

זה מה שעולה לי בראש בינתיים

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קודם כל תודה על התגובה :)

לא אמרת שהרכב שלך חייב להימכר ?

היתה חייבת היום כבר לא כל כך יש רצוי ויש מצוי :wink: אני אישית מאושר ממנה עד השמיים ובינתיים זאת רק שאלה כמו שציינתי :arrow:

בכל זאת אין טעם שנפרט כל (אבל כ-ל) מה שאתה צריך לשידרוג.

בגדול זה כל מה שרשמת, ובעוד יותר גדול זה יעלה פי 2 וחצי ממה שאתה דורש על הרכב.

אתה עדיין בקטע של המכירה:-( (תעזוב את זה עכשיו כי המחירון לא חשוב לי) והמחיר שאני ידרוש אחרי זה מי שירצה לקנות יקנה מי שלא לא

בחישוב פשוט הגענו לזה שהרכב שלך יהיה שווה כולל ההשקעה 30 ומשו אלף

כלומר ההשקעה היא בסביבות 20K פחות או יותר? כולל הכל פי 2 וחצי ממה שאני חושב או שזה לגבי הפרטים שחישבתי...

בכזה סכום אתה יכול ליקנות אחת כבר מוגדשת ומושלמת, שעוד היתה במקור גם GTI שפה אתה מרויח את הרמת גימור שלה.

אין הרבה כאלה מוגדשות ומושלמות ואם בכלל למכירה בכל מקרה לא זאת המטרה בלהביא אחת שכזאת, וגם את זאת אני לא רוצה להגדיש אלה רק להחליף מנוע ודברים שאני יצטרך בגלל השינוי של המנוע

אלעד, לגבי עניין האישור אם אני מביא מנוע כמו של GTI ה-KR ועושה את שינויים מסוימיים (שאליהם התכוונתי) כדי שהאוטו יהיה למעשה גולף 91 אבל מקבילה לGTI אין אפשרות לאישור עפ"י חוק?

ושוב תודה

gsi16v, לא התכוונתי להתבטאות אולי בצורה לא נעימה מקווה שהבנת את הכוונה שלי בתשובות :wink:

פורסם

אין שום אפשרות חוקית, תשכח מזה!

קשה לי להאמין שאתה מסיים את הכל ב 20K ש"ח.

היה בפורום מכירה של VAG גולף GTI MK 2 לאחר תאונה, מושבתת, זה הסיכוי היחיד שלך לממש את הפרויקט בצורה מקצועית, טובה ולא יקרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה,אין סיכוי (בדרך חוקית) לאשר לך את ההשתלה אפילו שתהפוך את הרכב שלך לGTI כמו מהחברה

ככה זה בישראל

יש אולי סיכוי (בהנחה שהכול יושב אחד לאחד) לפנות למחלקה הטכנית בצ'מפיון ושם לבדוק

ברגע שהם מאשרים - תלך עם הטופס לעמדה 1 בחולון ולא אמורות להתעורר בעיות

אפשרות ב - תחפש קשרים במקומות הנכונים :mm_wink:

אפשרות ג - בדיוק מה שבגירה אמר,תוכל לשקם רכב אחרי תאונה (בלי שאסי) או לקנות עד 20000 - 25000 במצב טוב

דבר עם גבי GI-DUB אין אדם בארץ שמבין יותר ממנו (ובחור נהדר)

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=6122&KW=gi%2Ddub

שבת שלום ומבורך

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
תראה,אין סיכוי (בדרך חוקית) לאשר לך את ההשתלה אפילו שתהפוך את הרכב שלך לGTI כמו מהחברה

ככה זה בישראל

יש אולי סיכוי (בהנחה שהכול יושב אחד לאחד) לפנות למחלקה הטכנית בצ'מפיון ושם לבדוק

ברגע שהם מאשרים - תלך עם הטופס לעמדה 1 בחולון ולא אמורות להתעורר בעיות

אפשרות ב - תחפש קשרים במקומות הנכונים :mm_wink:

אפשרות ג - בדיוק מה שבגירה אמר,תוכל לשקם רכב אחרי תאונה (בלי שאסי) או לקנות עד 20000 - 25000 במצב טוב

דבר עם גבי GI-DUB אין אדם בארץ שמבין יותר ממנו (ובחור נהדר)

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=6122&KW=gi%2Ddub

שבת שלום ומבורך

אלעד

שבת מבורכת תודה על העזרה אני ינסה ליצור עם הבחור קשר ונקווה לעזרה:wink:

כמו שכבר אמרו וקצת הורידו את החשק חח אבל שוב זאת בגדר שאלה... על עניין החוקיות אבל נראה לגבי תשובתך.

שוב! תודה רבה לכולם

ושאלה אחרונה אם וזה אפשרי :)

מה מחירו של מנוע KR?

פורסם

למה שלא יהיה חוקי?

קראתי פה כבר כמה פעמים שברגע שיש את האוטו הזה עם מנועים שונים, אתה יכול להחליף לו מנוע לכל נפח/הספק שקיים בדגם, בתנאי שעושים את השינויים הדרושים (ברקסים, חיזוקים למיניהם וכו).

אם יש גולף 92 1300CC, וגולף מאותה שנה רק שיושב לה GTI על התחת, למה אי אפשר לעשות את ההתאמות הנחוצות?

יום נעים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כי בנוסף לכל ההחלפות של החלקים הרלוונטים אתה גם צריך את אישורו של היצרן (המחלקה הטכנית של היבואן) שבעצם הרכב הוא אותו רכב בדיוק חוץ מאשר רשימת החלקים המצורפת ושאותה הוא מאשר שהוא מכר והתקין אצלך (או שזיהה שהם מותקנים אצלך).

עד היום, חוץ מהמחלקה הטכנית של פיגו , אף יבואן לא היה מוכן להנפיק מכתב כזה ואני גם לא הייתי מחכה בקוצר רוח.

גם אם יש איזה קומבינטור שקיבל כזה מכתב ורשימה על ב.מ.וו כל שהיא (או כל רכב אחר), אני מבטיח לך שהליכה למשרד הרישוי בתענה של "למה למוישה מותר ולי אתם לא מאשרים?" לא תניב שום פרי.

טל,

1. לא יודע איפה קראת אבל זה פשוט לא נכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...