Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט טוב להגברה מהר"ד

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מחפש קומפוננט שכזה בשביל אבא שלי, הר"ד הוא קלריון 646, והיה לי נסיון רע עם פולס 5.25. המידה המבוקשת היא 6 ורבע, אבל גם 5 ורבע משומש וטוב מספיק בהחלט. למישהו יש המלצות?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקציב ???

אתה לא חדש כאן , איך אתה רוצה שנגיד לך?

ושוב "טעם וריח" משפט של ... (המבין יבין)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם שמעת את JBL אז ראיתי כזה:

http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=55de9a5dc837c1c486eef61e3a40cc87&productid=143

ללא צורך במגבר חיצוני (אז רק מגבר של ה-HU).

אולי זה יתאים לך.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו, בסביבות הפולס שהזכרתי. אין בעיות תקציב, אני פשוט רוצה משהו טוב. אני בכל מקרה לא חושב שקומפוננטים ברמה הזו מגיעים לאלפי שקלים :) אבל צודק, טעות שלי. תודה על כל התגובות :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אממ כמעט כל קומפקט חמוד יכול להיות טוב.

ה jbl pnionner והסוגים האלה למינהם.

בכל זאת מוגבר מהhu זה מקסימון 50watt לא?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, מנבירה בפורום ובאינטרנט, ההתלבטות היא בין

DLS b6a

JBL GTO507Cו

מצטרף: Boston Acoustics S65 נראה טוב, 35RMS ו92DB. מישהו יודע היכן להשיג?

תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...