Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

כן קצת מוזר לבקש עזרה ב"שיפורי כוח ואחיזה" לרכב שאין לו לא כוח ולא אחיזה.. :}

בכל מקרה, רציתי לקבל מידע לגבי השיפור של האחיזה של הרכב.

אני בכיוון של בולמים וגלגלים שאני שמח לקבל לגביהם המלצה.

קראתי משהו לגבי בולמים של ברלינו או משהו כזה בפורום.

מה לגבי שיפורים קטנים למנוע? יש משהו שיתן תמורה לכסף או שביזבוז של זמן ברכב שכזה.

קצת מידע על הרכב:

דייהו לאנוס שנת 98, מנוע 1500 סמ"ק, ידני.

צמיגים: 175/70/R13

אשמח למידע! תודה מראש לכול מי שיעזור :)

פורסם

לפתוח ספר רכב , לבדוק אם אפשר להגדיל מידת צמיגים , ואם לא - לקנות את הצמיגים הכי טובים שאפשר במידה הנ"ל.

כמו כן , לבדוק מה מצב הבולמים , ומה עלות החלפתם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שים לב איך אתה מתחיל ...

הפרויקט יכול להסתיים בדייהו כזו שהיא הבת הרוחנית של הלנוס...

chevrolet_02big.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אהבתי את ההודעה של קודמי :-P

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בקשר למה שרשום בחוקים, מידע נוסף בנוסף למה שרשמתי בהודעה:

הרכב עבר 193K ק"מ,

קוד מנוע = לדגם מנוע? אם כן אז הדגם הוא A155MS

סוג והמצב של הבולמים אין לי מושג -איך אני בודק את זה?

צמיגים אחוריים במצב טוב, צמיגים קידמיים במצב מעט פחות טוב.

השפור הוא בעיקר באחיזה, אם אפשרי לשפר כוח במחיר "נוח" אשמח לשיפורים כוח גם..

התקציב עדיף שיהיה נמוך אבל ביחס יצא ל"שיפור" בכדאי לא להיכנס את אבא לבלאגנים..

ספר רכב אין לי, יש מאיפה למצוא? באינטרנט וכ"ו?

לא נראה לי שאני יגיע למצב שהדייהו שלי הופכת לשברולט, לא בזמן הקרוב לפחות :)

בחור חביב בשם יבגני שלח לי את האתר הזה: http://www.daewootech.com/forum/

אני יעשה שם סיבוב ויחזור לפה.

תודה לכל מי שענה.

פורסם

אני מניח שברכב מותקנים עדיין הבולמים והקפיצים המקוריים של הרכב. בקילומטרז' כזה מצבם של הבולמים וקפיצים הוא "עייף" במקרה הטוב, וככל הנראה שואף יותר לכיוון "גמור".

חפש בקטלוגים של יצרני הבולמים והקפיצים אילו מוצרי אפטר-מרקט משופרים מתאימים לרכבך ומה עלותם. בכל מקרה, יש להחליף את בולמי הזעזועים.

הערה חשובה: אל תתקמצן על הקפיצים. כדאי להשקיע בקפיצים חדשים בנוסף לבולמי הזעזועים (משופרים או לא). לצערי נושא הקפיצים זוכה להזנחה בארץ, לרוב מסיבות של "חסכנות".

לגבי הצמיגים. מבדיקה קצרה שערכתי עולה כי אתה יכול לעלות למידה 185/60R14 בצורה חוקית. מומלץ לנצל אופציה זו, וכמו שנאמר כבר קודם, קנה את הצמיגים האיכותיים ביותר אותם אתה יכול להשיג. צמיגים במידה זו אינם יקרים במיוחד.

פורסם

השינוי בצמיגים למידה גדולה יותר יהווה יתרון מורגש? איפה ביררת את זה?

מה עדיף להחליף קודם צמיגים או בולמים? שמעתי משהו לגבי בולמים של ברלינגו, אפשר קצת מידע על זה?

איפה אפשר למצוא את הקטלוגים האלה?

תודה על התגובה.

אני מחר נוסע לבסיס ולא יצא לי להגיב עד יום חמישי.

פורסם

צמיגים הכי איכותיים שתשיג הם הדבר החשוב והראשון !!!

בולמי זעזועים, אני מניח שלא תרצה או תשיג קוילאובר מקצועי, תנסה לחפש משהו יחסית זול וקשיח יותר מהמקור, שך יצרן מהשורה שניה והזולה יותר

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
השינוי בצמיגים למידה גדולה יותר יהווה יתרון מורגש? איפה ביררת את זה?

הנתון הוא מאוטודאטה. זה מקור המידע העיקרי על פיו קובע מכון הטסטים אם מידה זו או אחרת מותרת לרכב כזה או אחר. המעבר למידה הגדולה יותר ייתן לך יתרון קל באחיזה. היתרון המשמעותי יותר הוא זמינות יותר טובה (אבל לא בהרבה) של צמיגים איכותיים.

מה עדיף להחליף קודם צמיגים או בולמים? שמעתי משהו לגבי בולמים של ברלינגו, אפשר קצת מידע על זה?

מה מצב הצמיגים אצלך? האם הם תקינים? אם כן, קנה קודם בולמים+קפיצים. אם לא, קודם צמיגים. זכור שאם אתה עולה במידת הצמיגים, עליך לקנות גם ג'אנטים מתאימים.

אין קשר בין מכלולים כלשהם של ברלינגו לבין הדייהו שלך. בכל מקרה המחירים דומים אם מדובר בבולמים של דייהו או בבולמים של סיטרואן.

איפה אפשר למצוא את הקטלוגים האלה?

באינטרנט.

תודה על התגובה.

אני מחר נוסע לבסיס ולא יצא לי להגיב עד יום חמישי.

.....

פורסם

פריגת תפוזים:

מתוך כללי הפורום:

תגובות נוסח "תשאיר את האוטו מקורי" או "לך תקנה אוטו אחר" לא ייתקבלו כאן בברכה אלא ייחשבו לטרוליות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
פריגת תפוזים:

מתוך כללי הפורום:

תגובות נוסח "תשאיר את האוטו מקורי" או "לך תקנה אוטו אחר" לא ייתקבלו כאן בברכה אלא ייחשבו לטרוליות.

sorry :oops:

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

סיימתי את הקורס, ואני פה לחודש עד לגיוס! :)

מה הטווח מחירים +- של זוג\רביעיית צמיגים מהמידה ה"חדשה"? מה המחירים של הבולמים? מה המחירים של הברקסים?

פחות או יותר מה הטווח מחירים בסה"כ? אני גר באזור באזור נתניה, הכיוון של לנסוע לאחינו בקלנסווה והסביבה - הוא כיוון נכון או שלרדת מהכיוון הזה..

• תוכן חדש...