Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

במהלך החלפת הרדיאטור חודש שעבר, עלה כי הצינור שמחבר בינו לבין הבלוק (צינור די ארוך בקוטר של כ4 ס"מ, הולך מתחתית מיכל העיבוי למנוע), די גמור (הצינור המקורי, כבר 13 שנה ברכב).

המוסכניק אמר לי שאפשר לנסות לשפצר, כי העלות של הצינור גבוהה, אז ניסינו.

לא הלך.

יום שני בערב, מי הקירור זכו להתאוורר על גבי הרחוב, ואני נאלצתי לגרור את הרכב למוסך.

העלות - 950 ש"ח, כאשר זה כולל החלפת צינור, מי קירור והחלפת גומיית ציריה ימנית (כשעומדים מול המנוע), על הדרך

מה ההערכה שלכם? המחיר הוגן?

תודה מראש למגיבים,

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מה????

נראה לי נזק משמעותי

אתה מדבר על צינור גמיש נכון ?

קיבלת חדש ?

כמה עלה רק הצינור?

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

יש שם צינור כפול, דק ועבה עם חיבורים בינהם הבנויים על הצינור העבה.

בבדיקה מלפני חודש - לא היה למצוא תחליפי בארץ.

מקוריים עולים סכומים מטורפים - 1000 לעבה + 600 לדק (צינור עודפי לחץ).

אם קיבלת אותו עם הרכבה ב-950 - יצאו איתך לא רע בכלל (10% הנחה = 900 ש"ח, אולי הנחה יותר גדולה לעסקים "מובחרים", לא יודע, + הרכבה + השאר).

מחיר צינורות חליפיים נמוך בסדרי גודל, אם אכן היה תחליפי ושמו לך כזה - אז זה עסק אחר (עלות התחליפי בערך פי 3-4 פחות מהמקורי).

פורסם

אכן מדובר על מקורי, והמחיר כלל את כל העבודה + החלפת גומיית ציריה.

רק הצינור העבה הוחלף (צינור סמי-גמיש, עם כיפופים, ומעין "קליפסים" בקצה שמתחבר לרדיאטור).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

המחיר סביר ביותר, דיי דומה למחיר שאני שילמתי עבור ההחלפה.

עדיף להחליף ולא לשפץ או לשפצר, כדי למנוע נזילות פתאומיות בעתיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תישאר , יש לצינור הזה כמה גירסאות (אי אפשר להתאים ביניהם), אתה קיבלת את הגירסא היקרה.

אבל זה המחיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...