Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים חלשים גטס 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכונית גטס מליסינג והיו עליה כבר 52,000 ק"מ אחרי שנה וחצי.

כבר בהתחלה היו לה בלמים חלשים, אבל התרגלתי וזה לא הפריע לי כל כך.

כשעשו טיפול 60,000 לא מזמן ציינתי שצריך לבדוק בלמים.

הרכב חזר והיה רשום בדו"ח טיפול "רפידות וצלחות גלגלים קדמיים". גם הרגשתי שהרכב בולם יותר טוב ממקודם.

משום מה אחרי שבוע מהטיפול אני מרגיש שהבלמים נהיו חלשים עוד הפעם.

בנוסף נתתי למישהו לנהוג על הרכב בלי לציין בכלל שעשיתי טיפול, וברגע שהוא חזר הוא הודיע לי שהבלמים חלשים, הוא נסע במקום עם ירידות והוא הודיע לי שהיה צריך לשמור מרחק ממכוניות אחרות כי האוטו לא בולם טוב.

יש לציין שנתתי לו את האוטו גם לפני הטיפול והוא נסע אותו מסלול ולא התלונן.

מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהמוסך עשה עבודה לא טובה או שם איזה בלמים זבל סיני (כי הרי זה ליסינג).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הכל יכול להיות. אני נתקלתי במקרה דומה בשברולט אופטרה, הבלמים חלשים כ"כ שבכביש אספלט - בלחיצה מלאה על הבלמים הABS לא נכנס לעבודה והגלגלים לא ננעלים אפילו לא לרבע שניה. הוחלפו הצמיגים והרפידות, נבדקה כל המערכת וקבעו שזה תקין וככה כל האופטרות.

מהנסיון שלי הבלמים בגטס סבירים- אבל הכל תלוי בצורת הנהיגה שלך.

• תוכן חדש...