Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזאוני רכב בצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואללה, צרפת ארץ גדולה!

באיזה אזור?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בצפון מזרח צרפת קיים המוזיאון הגדול בעולם לרכב קלאסי, עם אוסף של מעל 500 מכוניות מתוכן עשרות מכוניות בוגאטי. (רוב המכוניות שהיצרן ייצר ועדיין קיימות נמצאות שם). אני הייתי שם כקפיצה מתערוכת פרנקפורט בגרמניה, ביום אחד נסעתי, וחזרתי. אני מאמין שזה נמצא בטווח נהיגה מפריז.

נהניתי מהביקור אבל קצת התאכזבתי כי רוב האוסף הוא מכוניות עתיקות מאוד מהשנים 1890-1940 ואני אישית הייתי מעדיף לראות יותר רכבים מלאחר המלחמה.

בכול אופן חוויה מומלצת לחובב מכוניות שמבקר בצרפת.

Musee National de l'Automobile Otherwise known as the Schlumpf collection 192, avenue de Colmar - BP 1096 - 68051 Mulhouse cedex Téléphone : 33 (0) 389 332 323. Telefax : 33(0) 389 320 809

נסיעה טובה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מוזיאון המכוניות ב"לה דיפנס" שבפאריס הוא של מכוניות ישנות וחדשות יותר . בעיקר קלאסיות ובעלות משמעות להתפתחות ההסטורית.

פורסם
בצפון מזרח צרפת קיים המוזיאון הגדול בעולם לרכב קלאסי, עם אוסף של מעל 500 מכוניות מתוכן עשרות מכוניות בוגאטי. (רוב המכוניות שהיצרן ייצר ועדיין קיימות נמצאות שם). אני הייתי שם כקפיצה מתערוכת פרנקפורט בגרמניה, ביום אחד נסעתי, וחזרתי. אני מאמין שזה נמצא בטווח נהיגה מפריז.

נהניתי מהביקור אבל קצת התאכזבתי כי רוב האוסף הוא מכוניות עתיקות מאוד מהשנים 1890-1940 ואני אישית הייתי מעדיף לראות יותר רכבים מלאחר המלחמה.

בכול אופן חוויה מומלצת לחובב מכוניות שמבקר בצרפת.

Musee National de l'Automobile Otherwise known as the Schlumpf collection 192, avenue de Colmar - BP 1096 - 68051 Mulhouse cedex Téléphone : 33 (0) 389 332 323. Telefax : 33(0) 389 320 809

נסיעה טובה.

גם אני הייתי במוזיאון המדובר.

הוא נמצא בעיר מולוז, על גבול שוויץ-גרמניה-צרפת (בדיוק במפגש בין 3 המדינות).

המוזיאון די שומם ואותי די שיעמם.

האוסף הוא אוסף פרטי ודי מרשים. אבל עדיין, אתה עובר ממכונית למכונית וקורא את השלטון הקטן.

מדי פעם איזה בחור בקלנועית עושה הדרכה.

לא יותר מזה...

אם אתה אוהב מכוניות עתיקות (עתיקות כ"כ שעובדות על קיטור) - לך על זה.

רק כך בחשבון שזה די רחוק מפריז.

• תוכן חדש...