Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי לעשות לקאייה שלי טיפול 110K וביקשתי שיחליפו שמן גיר בגלל שהוא כבר שחור(למרות שצריך להחליף כל 40K), ושאלתי אם צריך להחליף גם את הפילטר והם אמרו שאין פילטר שמן גיר.

ועוד שאלה -

האם רצועת מזגן יכולה להשפיע על רעש המנוע (הם אמרו שהמנוע מאוד רועש בגלל שהרצועת מזגן לא מתוחה)?

האם באמת יכול להיות שאין שאין פילטר שמן (גיר אוטומטי)??

תודה ,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום,

בצהריים התקשרו אלי מהמוסך והודיעו לי שיש בעיה עם הטיימינג ,וכנאה שמי שהרכיב לי את הטיימינג לא הרכיב טוב, והם לא הסכימו לשחרר לי את האוטו היום ,הם אמרו שהם חייבים לבדוק, ומחר הם יגידו לי אם יש נזק (לשסטומים,למכסה טימינג ועוד).

האם יכול להיות נזק כי המנוע באמת מאוד רועש?

למה אני צריך לצפות מחר בבוקר?

תודה,

שי

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב אז בסוף הנזק הוא מכסה טיימינג, פולי מזגן + רצועה.

ועכשיו לפני כמה דקות יצאתי לבדוק מים (אמרו לי במוסך שהקולר שמן מנוע דולף והוא מערבב שמן מנוע במים = 1500 לא כולל עבודה), וראיתי שיש ממש טיפה מים בצנרת עצמה, אבל במיכל עיבוי יש עד לפקק מים.

למה המים לא עוברים למנוע ? מותר לנסוע ככה?

(נסעתי מהמוסך עד לבית כולל לחיצות).

תודה וחג שמח לכולם ,

שי

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב בקשר למים הוספתי מי ברז היה חסר חצי ליטר.

חג שמח ,

שי

חיפושיות 73-74

פורסם

בכל גיר אוטומטי יש מסנן שמן או לפחות רשת סינון, אבל לא בכל גיר הוא נגיש להחלפה בטיפול ומחליפים אותו רק כאשר משפצים גיר.

• תוכן חדש...