Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם שוטר יכול להוכיח שהוא ראה רכב כלשהו בתנועה בלילה אם כאשר הוא ניגש לרכב הרכב עמד מכובה?

זאת אומרת האם רק על סמך הטענה שהשוטר ראה השופט יכול להרשיע?

ואם יש בכתב אישום רק עד תביעה אחד שהוא שוטר זאת אומרת שרק שוטר אחד יכול להעיד במשפט או שיכולים לצרף עוד שוטרים למרות שהם לא מופיעים בכתב אישום כעד תביעה ולא מופיעים בכלל?

שתי השאלות מופנות למי שעבר כבר מקרים דומים או ששמע מאחרים.

ואיך זה בכלל להתעמט מול טענות של שוטר במשפט? האם עורך דין טוב יכול להוכיח שהשוטר בכל זאת לא דובר אמת כלומר עד לא אמין?

אני מחכה לתשובה כי זה ממש דחוף לי

תודה מראש ולילה טוב

פורסם

תגיד, כששוטר עוצר אותך אחרי שעברת באדום, מי העדים שלו? כשהוא עוצר אותך על מהירות, מי העדים שלו? כשהוא עוצר אותך על נהיגה בקלות ראש, מי העדים שלו?

לגבי עו"ד - תחפש בפורום, יש מספר המלצות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לך, שלא יודע לכתוב ללא שגיאות כתיב, אני ממליץ להתייעץ בע"וד. זה שלא ראית שוטר נוסף לא אומר שלא היה . לעתים עומדים 2 שוטרים משני צידי צומת לדוגמה, אחד מהם יוצא ממחבואו וחותם כעד נוסף על אי עצירה בעצור. יש דוגמאות נוספות רבות.אף שוטר לא ייסתבך בחתימת עדות כוזבת.להיפך , נזהרים בזה מאד-לדעתי יותר מדי השתרש במשטרה הפחד מחקירות עו"ד מניפולטיביים.זה אחד הגורמים לאכיפה אימפוטנטית. קורה שאחד בניידת שואל את השני "ראית את הנהג עושה ..." , והשני , אם לא בטוח ב 100 אחוז שיוכל לשכנע שופט מול עו"ד שבא עם דו"חות השירות המטאורולוגי לגבי זווית השמש , בא עם עד אופטומטריסט לבדוק את משקפיו ועם פרוקטולוג שיוכיח שישב בכסא הניידת על העוקם כי הטחורים כאבו לו- לא יחתום עדות.

פורסם
אף שוטר לא ייסתבך בחתימת עדות כוזבת.להיפך , נזהרים בזה מאד-לדעתי יותר מדי השתרש במשטרה הפחד מחקירות עו"ד מניפולטיביים.זה אחד הגורמים לאכיפה אימפוטנטית.

מה אתה אומר......................

אם זה באמת נכון אולי בכל זאת אנו צריכים להודות לקצב, אולמרט וקאראדי ?........... :wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם אתה עדיין לא מבחין בין השוטר בדרג שפוגש אותך בכביש, שהשאיפות הפוליטיות שלו הן לחזור הביתה בשלום ולא להיות מעוכב דרגה עד בירור הערת שופט לגבי עדותו הלא אמינה - כפי שהצליח עו"ד לשכנע, לבין הבכירים המעורבים בפרשות שהזכרת , המונעים במניעים שלא אציין כאן,- יש לך ללמוד הרבה יותר מלדפוק נקודות במקלדת .

פורסם

אז מה תגיד על זה ששוטר לקח לי רישיון ורכב בגלל שאחת הסיבות היא שהסעתי מעל שתי נוסעים והחוק לא תופס עלי.

גם פה השוטר ידע טוב מאוד מה הוא עושה?

פורסם

חיים,

צר לי לראות שבדיון אתה בוחר לרדת לפסים אישיים ושולח אנשים ללמוד על סמך מסכקות המוטעות שאתה מסיק - לגופו של עניין - אני מכיר מציאות אחרת עם שוטרים שמשקרים בפנים, כולל בית משפט.

אני לא אומר ואפילו מפחד ךחשוב שכל השוטרים הם כאלו - אבל כמעט כל אלו שנתקלתי בהם בכבישים מתנהגים כמו חיות ולפי ההדחפים וכעסים הרגעים שלהם ולא לפי החוק וממש בלי כבוד לאזרח שמשלם את המשכורת שלהם.

פורסם

כל אלה שאני מתנדב אתם (וכנ"ל שוטרי קבע בהם נתקלתי) מתיחסים בהגינות ונימוס לבני אדם , כולל לכאלא שמנסים להפגין לחבר'ה "עליונות" גסה על השוטר - וזה לפעמים לא קל . לי עוד לא יצא לראות איך יגיבו לפרובוקציות של חיה מהג'ונגל ( -למשל קרוקודיל ). לא אתפלא אם לא לכל אחד עומדים עצביו.

פורסם

המפגש האחרון שלי עם מתנדב היה כזה:

שעה סביבות 1 וחצי בלילה, אחרי יום הולדת של ידידה שלי אני נהגתי (חגגנו בנאפיס, אף אחד לא שתה כלום)

ביציאה מאיזור התעשייה הישן בראשל"צ (בתחנת דלק) הוא מסמן לי לעצור, עצרתי, הוא מגיע אליי לחלון, מבקש יפה רשיון, בטעות נתתי לו את הישן (שכתוב בו עדיין "נהג חדש") ואז תיקנתי את עצמי ונתתי לו את הנכון

הוא הסתכל, בדק, הלך, חזר ואז בטון "מוכיח" שואל אותי "אז כמה שתייייית?" (עם המנהלים הסליחה, ה"י" הארוכה במקור אצל המתנדב)

אמרתי שלא שתיתי כלום חוץ מקולה, ואז הוא מסתכל על שני החברים שהיו איתי באוטו ושואל אותם "וכמה אתם שתיתם?"

הם ענו שהם לא שתו כלום (כאילו שזה משנה למישהו אם נוסע שתה)

ואז הוא התקרב אליי לוודא, שם לב שאין כלום, החזיר את הרשיון ואמר לי להמשיך לנסוע

יצאתי מהתחנת דלק וחברים שלי אמרו לי "תראה בתחנת דלק" הסתכלתי וראיתי 6-7 אנשים במדים יושבים על שולחן ומשחקים קלפים

המפגש האחרון עם שוטר היה בכלל שיא בפני עצמו

אני ושני חברים חזרנו בסביבות 3 לפנות בוקר לבית שמש (היינו בביליארד 5 דקות מבית שמש), אחד מהם היה צריך להוציא כסף, אז נכנסנו לחנייה במרכז וחנינו

בדרך עברה מולנו ניידת (היילקס אם זה משנה)

כשחזרנו מהכספומט נכנסנו לאוטו וחבר שלי שנהג הניע את האוטו רצה לצאת מהחנייה, ופתאום נכנסת לחנייה ההיילקס במהירות והנהג בולם באגרסיביות, ארבעה שוטרים יצאו ממנו ועוד שני מג"בניקים הגיעו ברגל מאחורה כאילו זה מינימום חטיפה

הם בדקו כל ס"מ באוטו, ביקשו מהנהג רשיון וממני ומהחבר השני (שבאופן מקרי היה גם בתקרית עם המתנדב) תעודות זהות

אבל זה לא הספיק והם עיכבו אותנו שם למשך לא פחות מ-35 דקות

אז חיים, תסלח לי אם קצת קשה לי להאמין לדברים שלך

אבל מה שסיפרתי כרגע זה רק ה-highlight של החודש וחצי האחרונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כל אלה שאני מתנדב אתם (וכנ"ל שוטרי קבע בהם נתקלתי) מתיחסים בהגינות ונימוס לבני אדם , כולל לכאלא שמנסים להפגין לחבר'ה "עליונות" גסה על השוטר - וזה לפעמים לא קל . לי עוד לא יצא לראות איך יגיבו לפרובוקציות של חיה מהג'ונגל ( -למשל קרוקודיל ). לא אתפלא אם לא לכל אחד עומדים עצביו.

לא יודע מה אתה רוצה להגיד בזה אבל אני מריח נימה לא טובה............

אתה יכול לבכות אבל אני עד היום נתכלתי בביריונות של השוטרים - כאחלו הכביש, החוק ואנוכי שייכים להם.

אתה מושך את הדיון לכיוונים לא ברורים לי ומפזר רמזים תפלם.

אולי פשוט תגיד ישר מה הנקודה שלך..........

פורסם

שמע,אני לא יגיד לך מילים וכאלה,אבל מה שאני יכול להגיד לך,שאם תקח עורך דין טוב

אתה בחוץ,כמובן שעורך דין טוב לוקח הרבה כסף,וכסף מציל חיים לפעמיים,מקווה שתבין

שכל דבר בארץ אצלינו בכוח,אותי לימדו דבר אחד בחיים! כדי להצליח במשיהו אתה צריך

אמונה,וכוח רצון מאוד חזק,וזה ינצח את הכל,באחריות !!! :wink::-P יום טוב.

ועוד דבר קטן,שוטר הוא בסך הכל עובד ציבור,הוא עושה את העבודה שלו

גם שוטרים יכולים לטעות,אתה חושב שהם זוכרים הכל,אתה יודע כמה הם עוצרים

אנשים כל יום,ברגע של הוכחות בבית המשפט,הם קוראים את הדוח,אבל תכלס לא תמיד זוכרים

וגם השופטים,הם בסך הכל קוראים את הדוח ומחליטים החלטות,עורך דין טוב

יודע לסגור עסקעות עם התובעים,שזה אומר שחצי מהדברים נמחקים,

אז אין לך מה לדאוג,עם כסף אתה יכול לקנות הכל.

פורסם

אז בוא ואספר לך על המשמרות בהן אני התנדבתי (ית"מ ולא מתנ"א, אם זה משנה), בהן השוטר (מפקד היח' בפועל דהיום) החליט פשוט להתעמר בילד רק כי הוא נהג חדש (לא עשה כלום, החטא היחיד שהצליח השוטר הנ"ל להדביק לו היה נסיעה ללא שלט "נהג חדש" ברכב פתוח (קבריולט) בו אין אפשרות להדביק או להצמיד את השלט לחלון האחורי בעת שהגג מקופל) והתעמר בו במשך כחצי שעה כולל צרחות של חיה מהג'ונגל ( -למשל בבון) ללא שום פרובוקציה או מעשה מצד הנהג, וזאת רק בגלל שהתחשק לאותו שוטר (כיוון שישבתי איתו בניידת, אני יכול לומר זאת בוודאות ולא כהשערה). אני מתפלא שעצביו של אותו ילד עמדו במעמסה (כנראה הפחד) והוא לא הגיב להשתוללות של אותו שוטר.

אם זה לא מספיק - אוכל לספר לך על כמה וכמה מקרים של עמידה במקום קבוע בו משחרים השוטרים לטרף, למרות שהתנועה שם דלילה והסיכון אפסי, אבל דו"חות מובטחים, ולא משנה מה טיבם, וכן על הצקה לאזרחים ותושבים על שטויות, רק כי לשוטרים משעמם.

אם תרצה עוד, אספר לך על גיחות מבית לבית של מתנדבים חסרי מעש (הכוונה להסעה של רבע שעה של מתנדב לביתו שלו, רק כי הוא שכח את קופסת הסיגריות או משהו בסגנון), או על ישיבה חסרת מעש בפינה שקטה, רק כדי להעביר את המשמרת בלי לעשות כלום.

ולקינוח, את כל אותן עשרות משמרות בהן המתנדבים פשוט מסתובבים בעיר בלי לעשות כלום, רק כדי שהמפקדים יוכלו לדווח על עוד משמרת שבוצעה.

לסיכום - אני לא טוען שכל המתנדבים הם חארות ומתעללים באזרחים, נהפוך הוא, יש הרבה שעושים עבודת קודש, אבל לא לעצום עיניים ולהגיד שכולם טהורים.

יש בין המתנדבים לא מעט משועממים, צרי אופקים ואפילו נתקלתי בטיפוסים שלעניות דעתי (הלא מקצועית, אמנם) הם פשוט חולי נפש שמחפשים פורקן במדים ובכח שהם מעניקים.

פורסם

רב המתנדבים שאני פגשתי בחיים, התנדבו למשטרה רק בשביל הרגשת הכח כי בכל מקום בחיים אנשים כמונו האכילו אותם כאפות... לא סומך על מי שמתנב להיות כחול.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...